راستی یه چیز دیگه...گفته میشه این گوشی یکی از ضعیفترین گوشیهای کشوییه نوکیاست !
یعنی بعد از یه مدت که باهاش کار میکنید کشوییش لغ میشه .
درسته ؟
Printable View
راستی یه چیز دیگه...گفته میشه این گوشی یکی از ضعیفترین گوشیهای کشوییه نوکیاست !
یعنی بعد از یه مدت که باهاش کار میکنید کشوییش لغ میشه .
درسته ؟
تا الآن که من دارمش با روز اول هیچ فرقی نکرده...نقل قول:
تو GSMArena گفته شده کیفیت پخش موزیک با هندزفری افتضاحه ! از هندزفریه شکیل این گوشی انتظار نداشتم .
شما براش یه هندزفریه دیگه گرفتین تست کردین ببینید خوبه یا نه ؟
در مورد برنامه ها چطور ؟ برنامه های سیمبین 9.1 روش نصب میشه ؟
متاسفانه هنوز قسمت نشده که هندزفری خودشو تست کنم...!نقل قول:
چون خودم یه هندزفری سری W سونی اریکسون داشتم و الآن از اون استفاده می کنم...
در این مورد قبلا هم صحبت شده...نقل قول:
اکثر برنامه های سیمبین 9.1 روی این گوشی قابل نصب هستن...
خوب نگفتی کیفیت چطوره ؟ مثلاً در مقایسه با یکی از اینایی که میگم و ایشالا خودت داشتی :نقل قول:
N73ME
N93
W800
W810
K750
3250
N90
به طور مشخص دیکشنری های سیمبین مثل AED و cambridge advanced learner's dictionary رو کسی رو n95 نصب کرده ببینه کار میکنه یا نه؟ اگه لطف کنین امتحان کنید ممنون میشم.نقل قول:
راستی این گوشی قاعدتا مشکل یا محدودیتی برای اجرای برنامه ( به طور مشخص دیکشنری) جاوا که نداره؟ آخه من شنیدم n95 جاوا اجرا میکنه ولی باید فایل جاوا رو مستقیما از اینترنت رو گوشی ریخت:18:!!!!!:18:!!!!!!!!:18:!!!!!!!!!:18:
راستی تو همین دو سه صفحه ی اخیر tanzad عزیز از اینکه bikhaneman حرف 1 ساعت موسیقی رو زد تعجب کرد(اگه درست فهمیده باشم) درحالیکه 3DCLUB عزیز میگه با n95 میشه 6.5 ساعت موزیک گوش داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره تکلیف رو مشخص کنید! آخه اختلاف خیلی فاحشه. 5.5 ساعت:18:
از اینایی که گفتی فقط مورد 1و4و5 رو داشتم...نقل قول:
به نظر من هیچ چیز در کیفیت صدای هندزفری جای سری W سونی اریکسون رو نمی گیره اما خوب کیفیت صدای این گوشی هم (هندزفری) اگر بخوای براش یه هندزفری جدا و خوب بخری، خوبه...
دوستان یه نگاه به این بندازین مقایسه دوربین n95 و k850i
کد:http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k850-cam-en.shtml#5
اگر قسمت شد این دیکشنری هایی رو که گفتین نصب می کنم تا ببینم قابل اجرا هستن یا نه اما در مورد اجرا فایل جاوا هیچ مشکلی وجود نداره...نقل قول:
من خودم الآن یه دیکشنری فارسی جاوا نصب کردم (از طریق CD) و مشکلی دیده نشده...
اگه یه روز وقت بشه سعی می کنم که امتحانش کنم و ببینم که چقدر طول میکشه تا پیام بده...نقل قول:
البته اینم بگم که من نگفتم در کل میشه 1 ساعت موسیقی گوش داد...
اما خوب سرعت تخلیه باطری فوق العاده زیاد میشه...!
ممنون tanzad جان. اگه میخوای لینکاشم بدم؟نقل قول:
راستی این دیکشنری فارسی جاوایی که نصب کردی چند مگه؟ اخه 5300 فایل های جاوای زیر 1 مگابایت رو نصب میکنه ولی اگر بالای 1 مگابایت باشه باید مستقیما از اینترنت دانلود کرد. میگم n95 هم ایجوری نباشه؟
با اجازه جناب tanzad .دوست عزیز ممنون می شوم اگر لینک رو قرار بدی .من دیکشنری pmd جاوا با حجم 2.3 مگ نصب کردم (از روی هارد) مشکلی نداشت.در مورد زمان موسیقی هم من حدود 4 ساعت مدام موزیک با صدای 100 در صد گوش کردم 3 تا خط کم کرد .ولی چند روز قبل که تعطیلات بود و می رفتم چالوس gps و map را که به مدت 4 ساعت روشن کردم بعد از ظهر مجبور شدم آن را شارژکنم با وجودی که صبح شارژ کرده بودم.نقل قول:
اگه منظورت کیفیت صدا در هندزفری هست باید بگم که من گوشی ای ندیدم که (از لحاظ کیفیت در هندزفری) به n95 برسهنقل قول:
خوب نگفتی کیفیت چطوره ؟ مثلاً در مقایسه با یکی از اینایی که میگم و ایشالا خودت داشتی :
N73ME
N93
W800
W810
K750
3250
N90
ولی از لحاظ بلندی صدا در هندزفری باید بگم تقریبا برابر با 3250 هست
اما همینطور که tanzad گفت به نظر میرسه سری w از لحاظ بلندی صدا در هندزفری بهتر هستند
من نمیدونم تو این سایتی که شما رفتی چه چیزایی نوشته اما اگه کسی بین n95 و k850نقل قول:
دوستان یه نگاه به این بندازین مقایسه دوربین n95 و k850i
k850 رو انتخاب کنه (با نهایت احترامی که به صلیغش میزارم ) ولی اشتباه کرده
نتنها k850 بلکه p1 هم به پایه n95 نمیرسه
بزارین روشنتون کنم اگه به من بگن بین گوشی هایه مطرح زیر چه نمره ای بین 0 تا 10 میدی (بدون تعصب) :
k850 : 9.15
p1 : 9.25
n80 : 9.25
p990 : 8.75
n95 : 9.5
n73 : 9.25
نقاط ضعف گوشی k850 :
عدم پشتيباني از سيستم عامل سيمبين !!!
• ابعاد گوشي تا حدي بزرگ است
• قيمت نسبتا بالا، كه نسبت به مشخصه هاي آن توجيه پذير نیست
همینطور که میبینین هیچ گونه سیستم عاملی نداره !!
درگاه مادون قرمز ندارد
شبكه بيسيم (WLAN) ندارد
به نظر میرسه تنها برتری اون به n95 بلندی صداش هست که از نوع زنگ پولي فونيك 72 كاناله و MP3 بهره میبرد
و ظرفیت باتریش در مقایسه با n95 :
باتری k850 : 930 mAh
و n95 : 950 mah
GPS باتری می خوره چون باید با ماهواره ها در ارتباط باشه و از اون بدتر داده ها رو پردازش کنه. :41:نقل قول:
در ضمن دقت GPS N95 چند متره؟:46:
ببخشید... یه سوال تکراری... به صورت جامع به چه چیز هایی باید توجه کنیم که وقتی که می خریمش سرمون کلاه نذارن؟:santa:
شماره گیر صوتیش چطور کار میکنه؟
من قبلا سونی اریکسون داشتم. اما انگار n95 سیستمش کاملا فرق داره. من که سر در نیاوردم.
یکی پیدا نمی شه به ما جواب بدهنقل قول:
عزيزم برو تو اين صفحه, وسطاي صفحه:نقل قول:
البته اينا java هستشکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=133381
از kolang جان هم ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------
اينا هم سيمبينه:
Cambridge Advanced Learners Dictionary (S60 3rd Edition)
Concise Oxford American Dictionary (Symbian S60 3rd Edition)کد:http://www.getjar.com/products/7355/MSDictCambridgeAdvancedLearnersDictionaryS603rdEdition
اول java رو امتحان كن جون مطمئن تره:46:کد:http://www.getjar.com/products/10563/MSDictConciseOxfordAmericanDictionarySymbianS603rdEdition
نقل قول:شما نه تنها تاپیک رو جستجو نمی کنین بلکه حتی به پست های نوشته شده توجه هم ندارین...
جوابتون رو همون اولین بار دادم...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1516715&postcount=1316
نقل قول:نقل قول:حجم فایل دیکشنری که من نصب کردم 1.35 هست...
اگر خواستی بگو تا برات بذارم...
الآن یه سوالی پیش اومد...!!!نقل قول:
اونم این که من کدوم از اینارو دانلود و نصب کنم...؟
یعنی اونی که شما می خواین تست بشه کدومه بگین تا نصب کنم...
سلام رییسنقل قول:
چند روز امتحان داشتم گفتم تموم بشن بیام
کاره n95
رو یه سره کنم
حالا n95 8gb
بد جوری دو دلم کرده
به نظرت چی کار کنم ؟:46:
راستی نمیدونین حدودا
کی میاد بازار ایران ؟
خدایا به همه جواب می دن به جز ما...اگر هم یه چیزی میگن فقط اشکال گفتن از منه...:37:نقل قول:
یکی ثواب کنه به به سوال هایی که چند روز پیش پرسیدم و جوابی نیومده جواب بده...لطفا... وگرنه خودمو از پنجره+N95 ام پرت می کنم پایین... چه رومانتیک...
1) N95 8gig هارد دیسک داره یا فلش هست؟
2) GPS اون دقتش چه قدره؟ چند متر؟
3) جواب سوال نقل قول شده!
از همتون ممنون هستم...:42:
علی جان الآن فرصت مناسبی برای خرید این گوشی هست چون تا اندازه زیادی قیمتش پایین کشیده و قیمت الآن یه قیمت ایده ال برای این گوشی هست...نقل قول:
البته اگر بخوای صبر کنی مشخص نیست که کی بخواد رقیب 8 گیگابایتیش وارد بازار ایران بشه و از همه مهم تر قیمت اولیه ش چنده...
منم فقط سر افت شدید قیمتش برای فروشش دودل شدم...!
من بودم همین حالا می خریدم...
البته این نظر شخصی منه...
تصمیم اخر با خودته چون احتمال داره که باز قیمتش افت کنه...
1- چه فرقی میکنه برات ؟! (اگه منظورت اینه که سرعتش کم نشه) از اینکه n95 سرعتش زیاده شک نکن (فلش)نقل قول:
خدایا به همه جواب می دن به جز ما...اگر هم یه چیزی میگن فقط اشکال گفتن از منه...
یکی ثواب کنه به به سوال هایی که چند روز پیش پرسیدم و جوابی نیومده جواب بده...لطفا... وگرنه خودمو از پنجره+N95 ام پرت می کنم پایین... چه رومانتیک...
1) N95 8gig هارد دیسک داره یا فلش هست؟
2) GPS اون دقتش چه قدره؟ چند متر؟
3) جواب سوال نقل قول شده!
2-منظورتو نمیفهمم شما اصلا میدونی جی پی اس کارش چیه ؟! شوخی :»یه وقت با رادار اشتباه نگیری
3- 1)قیمت گوشی دستت باشه 2)گوشیت اصل باشه یعنی اگه گوشی مثل نوکیا کارخانه سازندش در فنلاند باشه حتما made in finland آن رو خریداری کنین 3) همیشه گوشی رو از نمایندگیش خریداری کنین و حتما ضمانت نامهای رو بگیرین که معتبر باشه مثل گارانتی اتصالات
گارانتی اتصالات کماکان قیمت فضایی داره...!نقل قول:
همیشه گوشی رو از نمایندگیش خریداری کنین و حتما ضمانت نامهای رو بگیرین که معتبر باشه مثل گارانتی اتصالات
البته نه مثل قبل ولی خوب هنوزم قیمتش از قیمت معمول بازار بیشتره...
البته خوب اینرو هم نباید نادیده گرفت که گارانتی اصل مزیت های خوب خودشو داره...
نقل قول:
شما نسخه ی جاوای cambridge advanced learner's dictionary یا همون CALD رو نصب کنی من یه دنیا ممنونت میشم. البته اگه دوست داری نسخه ی سیمبینش رو نصب کن ولی باید خطر CERTIFICATE EXPIRED و SIGN و این حرفارو به جون بخری!!
لازم به ذکر است که این دیکشنری فوق العاده پیشرفتست و چیزی در زمینه ی لغت کم نداره و حتی تلفظ لغات رو هم داره که این دومی تو دیکشنریهای دیگه کم پیدا میشه. به همه توصیه ی اکید میکنم نصبش کنید.
چون حجم AED زیاده دیگه نمی خواد زحمت بکشید همون CALD هم از سرمون زیاده.
راستی من دیکشنری فارسی استفاده نمیکنم از لطفتون ممنونم.:40::11:
دانلود و نصب شد...نقل قول:
بدون مشکل...!
خیلی خیلی ممنون. خیالم از این جهت راحت شد.:8:نقل قول:
آقا من کم کم دارم اطمینان پیدا می کنم که باتری n95 اونقدرام که میگن ضعیف نیست!!! البته اینو از مجموعه ای تحقیقات جامع در باره ی این گوشی و شنیدن صحبت افراد مختلف در مکان های مختلف دارم میگم. من الان سدی رو در برابر خودم برای خرید n95 نمی بینم به جز ... اگه گفتین؟!!............................. برادر کوچیکه ی این گوشی. دودلم همینو بخرم یا منتظر اون شم.
امرسون میگه:
We are a puny and fickle folk. Avarice, hesitation, and following are our diseasesاین گفته خیلی به قضیه ی گوشی خریدن حداقل من میخوره.:31:
بچه ها توی برنامه Xplore سی پی یو من رو 206 مگا هرتز نشون می ده در حالی که همه می دونیم که Cpu N95 332 مگا هرتزه.
جریان چیه؟
این برنامه مال شماها رو چند نشون میده؟
راست میگه. منم موندم. مخصوصا با وجود چک کردن موبایل ها توسط ارشاد... تنها راه همین مموریه.نقل قول:
من GPS تنها رو هم دیدم... یه عدد می نویسن که نشون می که دقتش مثلا 50 متره یعنی جایی که نشون می ده هستی ممکنه حد اکثر 50 متر این ور تر یا اون ور تر باشه... تو نجوم مخصوصا محاسباتی دقت طول و عرض جغرافیایی خیلی مهمه...:21:نقل قول:
سلام دوستان من خریدم!!
اگه میشه به سوال های من جواب بدید.
من گوشی رو که گرفتم روش یه مموری 1Gبود اما 300Mg اون پر بود.چرا؟ تا چند Gb میتونم مموری بزارم توش؟؟
چهجوری میتونم انتخاب کنم که اس م اس ها و شماره ها تو گوشی سیو بشن؟