جاوید جان.این باریهایی که اسمشونو مینویسم همشون این مشکل دارن.نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Parasit Eve 2
Metal Gear solid
Gunfighter
Neverhood 2
Hot shot golf 2
Persona
:18:
جاوید جان.این باریهایی که اسمشونو مینویسم همشون این مشکل دارن.نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Parasit Eve 2
Metal Gear solid
Gunfighter
Neverhood 2
Hot shot golf 2
Persona
:18:
بازي پلي استيشن يك مي خواي اجرا كني !؟ من فكر كردم برنامس بقل فايل هات بايد يه فايل به نام KEYS.BIN هم باشه تا بازي ها اجرا بشن البته همه بازي هاي پلي استيشن يك روي PSP اجرا نمي شن ! پارازيت ايو رو من خودم اجرا كردم !نقل قول:
جاوید جان.این باریهایی که اسمشونو مینویسم همشون این مشکل دارن.نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Parasit Eve 2
Metal Gear solid
Gunfighter
Neverhood 2
Hot shot golf 2
Persona
اقا جاويد پست 1319 صفحه قبل رو خونديد بازم در مورد اسپيكر هاي جلوو سوال كردم؟
مرسی جاوید جان.
ببخشيد نديده بودم ببين تو همون دفترچه PSP اون اسپيكر بقل رو مشخص نكرده ! شايد اسپيكر ها جفتشون اون زير باشن ولي به هر حال سرشون به سمت پايينه چون صدا از پايين مي آد تا اونجايي هم كه من مي دونم PSP همون دو تا اسپيكر رو داره و چيز اضافه تري نداره ! چون يه بورد مي آد روي قاب روي PSP و نمي شه صدا از اونجا در بيادنقل قول:
اقا جاويد پست 1319 صفحه قبل رو خونديد بازم در مورد اسپيكر هاي جلوو سوال كردم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته اقا جاويد منم ميدونستم صداي psp از اون دوتا اسپيكر بقل مياد ولي دفترچه راهنماش به شكم انداخت كه اين چيه ديگه چرا دوتا اسپيكر بقل رو چيزي دربارش نگفته شايد هم بوفر باشن چون روي تمام هدفون هاي سوني بوفر هست من خودم دوتا هدفون دارم كه سوني هستن وروي هر دوتاشون هم بوفر هست حتي روي هدفون خود psp هم بوفر هست شايد اينارو سوني براي psp هم زده براي بوفر به هر حال ممنون.
قيمتش چنده آخرين ورژن PSP
ورژن psp ربطي به قيمت اون نداره پك هاي مختلف قيمتشون باهم فرق ميكنه از 220 تا 300 تومان.
استاندارد : 215 ورژن 3.52.نقل قول:
قيمتش چنده آخرين ورژن PSP
وليو : 260 ورژن 3.52
گيگا : فکرشو نکن.
مموری : 2 گيگ 52 .. 4 گيگ 100
سعی کنيد با يک UMDمجانی دريافت کنيد
منم برای این بازی مشکل دارم. اجرا نميشه.نقل قول:
Metal Gear solid
فکر کنم مشکل از فريم ورم باشه
همه مى گن giga نگير چرا:18:نقل قول:
گيگا الكي گرونه به خاطر يه مموري يه گيگ كه روشه !نقل قول:
همه مى گن giga نگير چرا
سلام بچه ها :
الان زنگ زدم به فروشگاه كنج . گفت psp slim نداره . بعد زنگ زدم وست گيم گفت داره ولي كپي خور نيستش . قيمتش خوب گفت . گفتش 220 تومن . جايي را سراغ نداريد كپي خور شده رو بفوروشد . ؟
يه خبر جديد تر . يك دقيقه پيش زنگ زدم به فروشگاه گلچين تو توپخونه گفت تا فردا كپي خورشو مياره . قيمتش خيلي توپ بود . استاندارد پك 205 تومن . !
از وقتی عضو شدم تا الان هر وقت سر میزنم به تاپیک همش درباره انواع پی اس پی پرسیدنو هی قیمت نوشته تو این 134 صفحه بابا نرم افزار جدید معرفی کنید.بازیهای قشنگی که بازی کردید بگید تا بقیه هم بازی کنن دیگه جان بچهاتون درباره قیمت و انواع پی اس پی چیزی ننویسید
براي بازي ها تاپيك جداگانه هست . در ضمن اين كه الان بحث قيمت psp slim هست واسه اينه كه هنوز يه هفته هم نشده كه اومده تو ايران .نقل قول:
اينم به خاطر adook :
بازي medal of honer : heros 2 در تاريخ 17 نوامبر يعني نزديك يك ماه و نيم ديگه مياد . عكس هاي بازي كه خيلي جالب بود . فكر كنم چيز ه خوبي بشه .
يه نكته مدل اسليم فريم ور هك شدش موجوده همون 3.71 ولي پايدار نيست (فاقد هسته 1.5 دارك الكسه) احتمال بريك شدنش بسيار بالاست حتي با انجام كار هاي معمولي مثل بازي كردن ممكنه بريك بشه و دائم هم هنگ مي كنه ارور مي ده حتي تو خود سايت دارك الكس كه با ام 33 يكي شدن از اين ورژن به عنوان بتا ياد كردن! از ما گفتن اگه مي خواين Psp بخريد اونم اسليم يكم صبر كنيد .... يه پيشنهاد كاملا دوستانه خواه پند بگير خواه ملال !
اقا مازیار در مورد انداختن psp به من شما خودت حساب کن کسی که استاندارد میخره 220 بعد 50 تومن پول رم میده و لوازم دیگه میشه 270 البته حدودا بعد شما میگی به من انداختن ؟
در مورد restore که گفتم این اتفاق هم برای خودم و هم برای دوستم اتفاق افتاد و با restore درست شد یکی دیگه هم میشناسم که بازی GRAW2 رو اجرا نمیکرد صفحه سیاه میشد در حالی که psp هنگ نبود بعد با یه restore درست شد پس میشه گفت به احتمال زیاد مشکل با یه restore درست میشه البته نه همیشه
کسی برنامه irshell 3.6 رو نصب کرده چطوری باید نصبش کنم همچنین کاربرد این برنامه چی هست؟
راستی بازی god of war :chains of olympus دوم اسفند میاد
راستی من یه رو 4 گیگ sandisk قیمت کردم 47 تومن نظرتون چیه؟
من اين پنج شنبه ميخام برم بخرم . پس با اين احوال ميگي اسليم نگيرم . اصلا همون معمولي رو بگيرم چطوره ؟ مشكل كه ندارن ديگه ؟نقل قول:
شرمنده من تو بحث شما دخالت ميكنم ولي علي جان من چون خودم دنباله psp هستم الان قيمت همه جارو دارم . استاندارد تو توپخونه خيلي گرونش 195 تومن . آره تو پايتخت 220 تومن بود . راستي شما كي psp تونو گرفتين . از پايتخت گرفتي ؟ راضي هستي مشكلي تاحالا نداشته ؟نقل قول:
آقا من 1 ماه پيش رم 2گيگ sandisk گرفتم 40 تومن!نقل قول:
البته رم 4 گيگ هم داشت كه ميگفت مشكل داره ... راست ميگفت ؟ ؟ ؟
تازه مي گفت كه قلابيه اين sandisk ها هم هست كه سرعتش تو بازي پايين است.
من مال داداشم سونيه اما تو GTA پرش داره وقتي از روي مموري ميخونه
مال من اما نداشت ...
به نظر من اگه عجله نداري يكم صبر كن و همون اسليم رو بگير !چون به هر حال اين نسخه 3.71 هم به زودي پايدارش مي آد همين امروز نسخه بتا دو شو دادن بيرون كه يه سري از مشكلاتشو حل كردن ! باز خود داني من فقط راهنمايي مي كنم !نقل قول:
من اين پنج شنبه ميخام برم بخرم . پس با اين احوال ميگي اسليم نگيرم . اصلا همون معمولي رو بگيرم چطوره ؟ مشكل كه ندارن ديگه ؟
راستی یه سوال مهم ، الان یادم اومد . سرعت پاسخگوییه صفحه ی پی اس پی چقدر ؟ مثلا وقتی تو کامپیوتری که مانیتورش LCD هستش nfs بازی میکنم ، وقتی سرعت ماشین بالا میره تصویر اطراف محو و نا مشخص میشه . psp هم اینطوریه یا نه ؟
مشكل جديد هكرها (خراب كاري گروه Wildc*rd )احتمالا خبر داريد كه پس از كناره گيري دارك الكس از دنياي هك گروه Wildc*rd راه او را ادامه دادند و موفق شدند سورس يكي از فرم ويرهاي دارك الكس را از او بگيرند. اما اين سورس دزديده شد و به همين علت گروه آن را روي شبكه قرار دادند تا همه بتوانند دانلودش كنند. اما اينكار باعث شد كدهاي فرم وير دست سوني بيفتد و با برسي آن سوراخ هاي اساسي فرم وير psp را در نسخه 3.7 بستند. در حال حاضر همه گروه هاي هك به مشكل اساسي در كرك كردن فرم وير جديد سوني خوردهاند. بايد منتظر باشيم!اقا جاويد واقا مازيار به نظر شما چه ميشود مشكلي به وجود مياد يانه ؟؟؟؟
سلام دوستان ، Dark_Alex باز هم به قول خودش عمل کرد و پچ برای ورژن 3.71M33 که 1.50kernel رو فعال می کنه بیرون داد . ( فقط برای PSP های معمولی ) .
دانلود :
کد:
آموزش نصب :کد:http://dark-alex.org/150_addon.rar
ایتدا فایل بالا رو دانلود کنید .
سپس 1.50ٍ EBOOT.PBP رو نیز از اینجا دانلود کنید :
کد:
از فایل اولی که دانلود کردید پوشه ی UPDATE رو به درون PSP/GAME در موردی کارد کپی کنید .کد:http://www.psp-hacks.com/file/4
فایل دومی حاوی فایلی به نام EBOOT.PBP می باشد ، اون رو به 150.PBP تغییر نام دهید و در شاخه ی اصلی مموری کارد کپی کنید ( نکته : عدد 150 قبل از نقطه و کلمه ی PBP بعد از نقطه می باشد ) .
از قسمت Game -- > Memory Stick برنامه ی مربوطه رو اجرا کنید .
اکنون Homebrew روی ورژن 3.71M33 شما فعال شده و شما میتونید از 1.50kernel استفاده کنید .
مشکلی بود در خدمتم .
منبع بازي سنتر
اون محو شدگي ربطي به سرعت پاسخ گويي نداره اون افكته بازيه ! اين از اون حرفا بود !نقل قول:
راستی یه سوال مهم ، الان یادم اومد . سرعت پاسخگوییه صفحه ی پی اس پی چقدر ؟ مثلا وقتی تو کامپیوتری که مانیتورش LCD هستش nfs بازی میکنم ، وقتی سرعت ماشین بالا میره تصویر اطراف محو و نا مشخص میشه . psp هم اینطوریه یا نه ؟
خوب اين يعني چي و چه ربطي به psp داره شما برو توي ps3 اين رو مطرح كن نه اينجا اينم دومين باره كه شما اين پست رو ميديد بسه ديگه كسي ميدونست كمك ميكرد.نقل قول:
همين طور كه دوستمون گفت اين افكت بازي هست.من با مانيتور با بالاترين سرعت پاسخ گويي پيكسلها بازي كردم همينطور بود.سرعت پاسخ گويي هم بود 2 ميلي ثانيه.نقل قول:
آپديتي شاهكار از سوني . فريمور رسمي 3.71 از سوي شركت سوني براي دانلود آمادست . امكانات فوق العاده اي در اين فريمور اضافه شده.
اين امكانات عبارتند از :
حالا شما ميتونيد در منوي Theme Settings تم هاي متفاوت انتخاب كنيد.- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تغيير هر تم آيكون ها ، تصوير پس زمينه و منوها تغيير خواهد كرد. حالا شما ميتونيد صحنه مورد نظر از يك فيلم (MP4) كه در مموري استيك ذخيره كرديد را جستجو كنيد ، حتي در هنگام اجراي فيلم.- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اينكار هنگام تماشاي فيلم دكمه △رو بزنيد ، سپس گزينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انتخاب كنيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوش دادن به موسيقي هنگام مشاهده عكس هاشما ميتونيد هنگام مشاهده عكس هاي مورد علاقه خود به موزيك هم گوش كنيد.براي اينكار به منوي موزيك بريد و آهنگ مورد علاقه خود را اجرا كنيد ، سپس دكمه SELECT يا HOME را بزنيد ، با اين كار ب منوي اصلي باز مي گرديد ، حالا به منوي تصاوير برويد و روي فولدر مورد نظر دكمه START رو بزنيد.
Assign Buttons در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Remote Playy) اضافه شده.پخش پي در پي فيلم هاي ذخيره شده در مموري استيك (MP4) با عنوان Sequential playback اضافه شده.
چند نكته مهم :1- اين فريمور فقط براي PSP هاي مدل 1001 و 2001 آمريكاي شمالي است و شما نبايد با PSP هاي غير از اين دو مدل آپديت كنيد.2- با وجود امكانات فوق العاده اين فريمور باز هم ما اصلا پيشنهاد نميكنيم كه با اين فريمور آپديت كنيد ، چرا كه ديگه قادر به اجراي برنامه ها و بازي هاي كپي شده نخواهيد بود.3- دانگريدري براي اين فريمور طراحي نشده.- لينك دانلود
- http://du01.psp.update.playstation.org/update/psp/image/us/2007_0913_6babee6e1415ae27999928566adbd569/EBOOT.PBP
- منبع يور پي اس پي دات اي ار
نظر كسي رو در مورد اين مطلب نشنيدم ؟نقل قول:
خيلي از دوستان با مشكل كمبود جا در مموري استيك PSP شون روبرو هستند . به همين منظور تو اين قسمت برنامه اي براتون براي دانلود مي ذارم كه قادره حجم گيم هاي iso رو به مقدار قابل توجهي كاهش بده.
كار كردن باهاش بي نهايت سادست.براي كاهش حجم بازي خود كافيست در ابتداي ورود به برنامه در قسمت Input ISO FileName بازي مورد نظر را انتخاب كنيد و در قسمت پاييني آن يعني Output CSo FileName مكان مورد نظر براي براي ذخيره بازي جديد انتخاب كنيد.
فقط يادتون باشه كه هميشه بايد فرمتش رو CSO رو اتخاب كنيد و بهتره كه درجه فشرده سازي رو ، روي عدد 9 بذاريد.
بعد از انجام اين كارها گزينه !Go رو بزنيد تا كار فشرده سازي شروع شه.
لازم به ذكر است كه اين برنامه در ويندوز ويستا هم اجرا ميشه . حجم اين برنامه 1 MB است.
http://www.psp-hacks.com/file/1029
آقا جاويد من دوباره با چند تا از مغازه هاي توپخونه تماس گرفتم . بهم گفتن اسليم 3.52 دارن . هيچ كدوم 3.71 نداشتن . حالا اين چيزايي كه گفتي ( فاقد هسته 1.5 ) رو 3.52 اسليم هم همين طوره ؟نقل قول:
من ولیو خریدم از جمهوری به شما هم پیشنهاد میکنم از پایتخت نخرنقل قول:
آقا رسول منبعت کلیک جام جم بد دیگه نه؟نقل قول:
ولی نگران نباش 3.7 هم هک میشه
اقا جاوید ارزش داره psp مو بفروشم slim بخرم؟
اگه اره شما جایی میشناسی خوب ازم بخره؟