ینی اگه اگه این ترم تموم بشه و تیر دفترچه پست کنم شهریور اعزام میشم؟نقل قول:
بعد اگه چند واحد بمونه واسه تابستون چیکار کنم که تا درسم تموم شد سریع اعزام بشم؟
ینی اگه اگه این ترم تموم بشه و تیر دفترچه پست کنم شهریور اعزام میشم؟نقل قول:
بعد اگه چند واحد بمونه واسه تابستون چیکار کنم که تا درسم تموم شد سریع اعزام بشم؟
تا دانشجو بحساب مياي هيچ كاري واسه اعزام نميتوني انجام بدي .نقل قول:
در دانشگاه سراسری انصراف هیچ هزینه ای نداره.نقل قول:
.
دوستان یه سوالی داشتم
خواستم ببینم اگه من تمامی واحدامو تموم کنم و یه 3 واحدی جا بزارم برای دانشگاه که پرونده ام اونجا موندگار بشه و معرفی نکنند مشکلی برای نظام وظیفه برام به وجود میاد ؟
دوستان سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه:40:
چنتا سوال ممنون میشم راهنمایم کنین:10:
من دی ماه امسال دیپلمم رو گرفتم و متولد 1370/19/19 هستم و اذر ماه 18 سالم شد!
وپیش دانشگاهی هم غیر حضوری برداشتم و سال 89 کنکور دارم! میخواستم بدونم کی باید دفترچه پست کنم تا غیبت نخورم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین:40:
خب باید بگین چند ترمه دانشگاهین. چند سال هست تحصیل می کنین. اگه بیشتر از 3 سال باشین ممکنه به مشکل بخورین.نقل قول:
در کل چنین کاری ممکنه
خب شما هنوز دارین تحصیل می کنین و نگرانی غیبت نداشته باشین. اگر درستون تموم شد و کنکور قبول نشدین 6 ماه فرصت دارین دفترچه رو پست کنین.نقل قول:
موفق باشین
بعضی دانشگاهها اگر تعداد واحدها از یک ترازی کمتر باشه مجبورتون می کنند با معرفی به استاد یا یه همچین چیزی درستون رو تموم کنید. ولی اگر لیسانس رو مثلا 3.5 ساله تموم کردید که در این صورت بهتر برخورد می کنند.نقل قول:
نه دوست عزیز:41:
من پیش دانشگاهی رو غیر حضوری برداشتم پس الان طبق قوانین نظام وضیفه مشغول تحصیل نیستم چون سر کلاس نمیرم:13:!
کسی امار دقیق نداره؟
اگه سنوات تحصيلتون تمام نشده باشه ، ميشه . :40:نقل قول:
اگه دانشگاه آزاد باشيد كه هيچ مشكلي نيست . در مورد سراسري هم بايد بگم كه هيچ دانشگاهي نميتونه مجبورتون كنه درس رو معرفي به استاد كنيد مگر در شرايط خاص مثل برخي رشته هاي علوم پزشكي كه يك درس مثلا فقط در ترم هاي زوج ارائه بشه و اگه بخواهيد حضوري بگيريد سنواتتون به اتمام برسه .
توصيه ميكنم به اداره آموزش دانشگاهتون حتما مراجعه كنيد .
سلام دوستان خسته نباشيد :11:
1.مي خواستم بپرسم براي معافي گرفتن كدام اگشت دست اگر قطع كنم معافي مي گيرم؟؟
2. آيا ميشه بعدا دوباره با عمل جراحي انگشت رو وصل كرد؟؟؟
3. من چون نميتونم هزينه اي كنم براي خريدن خدمت نهايت ميتونم 400 تومن جور كنم بهترين راه چيه براي معافي گرفتن
با 400 تومن قطع انگشت دست آيا فكر خوبيه ؟ هزينش چه قدره؟؟
لطفا از رو عكس بگيد كدام انگشت رو بايد قطع كرد ( براي معافي دائم)؟؟
من 21 سالمه تحصيل تا دوم دبيرستان يه بارم رفتم 2 سال پيش سربازي ( كرمان -سيرجان -نيروي دريايي)
بعد بعد از 2 هتفه فرار كردم اينقدر سخت بود....
اونجا مي خواستم پرده گوشم رو با ته قاشق پاره كنم گفتم نمي ارزه ...لطفا راهنمايي كنيد !!
انگشت بغل انگشت كوچيك ( چهارمين انگشت از طرف انگشت شصت )به نظرم خيلي مناسبه و استفاده زيادي نداره اون رو ميشه قطع كرد؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز ارزش داره ادم بخاطر یه سربازی این بلاها را سر خودش بیاره رفتن به سربازی راحت تر از قطع کردن انگشت هستنقل قول:
نکن با خودت این کارو
استغفرالله:18:نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشيد
1.مي خواستم بپرسم براي معافي گرفتن كدام اگشت دست اگر قطع كنم معافي مي گيرم؟؟
2. آيا ميشه بعدا دوباره با عمل جراحي انگشت رو وصل كرد؟؟؟
3. من چون نميتونم هزينه اي كنم براي خريدن خدمت نهايت ميتونم 400 تومن جور كنم بهترين راه چيه براي معافي گرفتن
با 400 تومن قطع انگشت دست آيا فكر خوبيه ؟ هزينش چه قدره؟؟
لطفا از رو عكس بگيد كدام انگشت رو بايد قطع كرد ( براي معافي دائم)؟؟
من 21 سالمه تحصيل تا دوم دبيرستان يه بارم رفتم 2 سال پيش سربازي ( كرمان -سيرجان -نيروي دريايي)
بعد بعد از 2 هتفه فرار كردم اينقدر سخت بود....
اونجا مي خواستم پرده گوشم رو با ته قاشق پاره كنم گفتم نمي ارزه ...لطفا راهنمايي كنيد !!
انگشت بغل انگشت كوچيك ( چهارمين انگشت از طرف انگشت شصت )به نظرم خيلي مناسبه و استفاده زيادي نداره اون رو ميشه قطع كرد؟
ببین منو :21:نکن از این کارا:41:
مگه چیش سخت بوده که میخوای این بلا رو سر خودت بیاری؟!!!!
فکر کنم این پست شما بیشتر جنبه پیشنهاد داشته برای بعضی ها تا سوال پرسیدن
که اصلا پیشنهاد نمیشه به کسی
:18:نقل قول:
یک معافی میخوای بگیری عوضش تا اخر عمر یک جات لنگ باشه؟!!!
خدایی ارزششو داره؟
نکنی این کارو:18:بعد پشیمون میشی.یه عمر همه میزنن تو سرت که نتونست بره سربازی انگشت دستشو قطع کرد.زن گرفتنی چی میخوای بگی؟بچه هات میخوان بگن بابامون از ترس سربازی ... تو فامیل چی؟نقل قول:
تازه این یه بخش خیلی کوچیک قضیست که من گفتم.
اصلا کسی که جرات میکنه انگشت دستشو قطع کنه چرا باید از سربازی بترسه؟من یه آدمایی رو دیدم رفتن سربازی که وقتی بفهمی به خودت فحش میدی چرا این فکرو کردی.
سلام
متولد70 هستم اگه جایی قبول نشم باید برم سربازی؟؟
یکی به ما بگه خدمات غیر رزمی چیه
بعد من سنگ کلیه دارم و از یکی از سوراخ ها دماغم نمی تونم نفس بکشم در کل از دهن نفس می کشم
چیزی به ما می خوره یا نه؟؟؟
پ ن : داغونیم:31:
اگه تا پایان 18 سالگی دانشگاه قبول نشی باید برینقل قول:
معاف از رزم یعنی بهت اسلحه نمیدن و کار ها و حرکات سنگین بهت نمیدن.نقل قول:
به معاف از رزمی ها معمولا پست نظافت چی ( آسایشگاه و WC , خدمتکاره فرمانده و آشپزی و ... ) می دن
شما هم با این شرایط احتمالا معاف از رزم میشین
دوستان یه سؤال واسه پسر خالم
متولد 67 ـه دیپلم ردیه
چندتا واحد پاس نکرده یعنی
این در هیچ صورتی نمیتونه دیپلم که گرفت بره دانشگاه؟
متولدین فروردین 70 که امسال برای بار دوم کنکور میدن کی باید دفترچشون رو پست کنن؟
اما پست اول زده اگه مشکلات تنفسی داشته باشین معاف هستین منم خو دارم یعنی دو میکنم نفس کشیدن برام سختهنقل قول:
معاف از رزم یعنی بهت اسلحه نمیدن و کار ها و حرکات سنگین بهت نمیدن.
به معاف از رزمی ها معمولا پست نظافت چی ( آسایشگاه و WC , خدمتکاره فرمانده و آشپزی و ... ) می دن
شما هم با این شرایط احتمالا معاف از رزم میشین
سلام.
می خواستم ببینم من که دی 69 بدنیا اومدم و پارسال کنکور دادم و قبول نشدم و دارم امسال می خونم یه وقت فردا اگه قبول شدم دانشگاه بهم گیر نظام وظیفه نمی دن؟
یعنی چند سال فرجه واسه کنکور هست؟
باید برگه اعزام بدون غیبت داشته باشی تا بتونی دانشگاه ثبت نام کنی!نقل قول:
سلام این قانون 3 برادر لغو شده دیگه نه؟ فقط 4 برادر مونده؟
یعنی الان باید برای چیزی اغدام کنم؟نقل قول:
هر مشكل تنفسي كه قبول نيست حتما يكي از بيمار هاي تفسي كه تو دفترچه معافيت نوشته . ببين اين چيزا خيلي به شانس بستگي داره و اين كه پزشكي كه داره شما رو معاينه ميكنه اون روز حالش خوبه يا نه !!!نقل قول:
من تو خدمت دوستي داشتم كه از زانو تا مچ پاش تو تصادف داغون شده بود و پلاتين داشت ولي با هزار بدبختي معاف از رزم شد . يا مثلا پسر عموم آسم داشت و با بدبختي نفس مي كشيد ولي حتي معاف از رزم هم بهش ندادن .
اگه ميخواي مطمئن بشي كه معاف هستي يا نه تنها راه اينه كه براي معافيت اقدام كني .
اميدوارم موفق بشي .:11:
اره ديگه ، بايد دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال كني تا غيبت نخوري و تاريخ اعزامت واسه بعد از كنكور ميوفته .نقل قول:
اگر دفترچه نفرستي غيبت ميخوري و در صورت قبولي نميتوني بري دانشگاه .
انشالله كه قبولي
:11:
خيلي خيلي ببخشيد ، شما برو بگو مشكل رواني دارم .نقل قول:
چون هيچ ادم عاقلي به اين موضوع حتي فكر هم نميكنه .
مرسی.نقل قول:
ره ديگه ، بايد دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال كني تا غيبت نخوري و تاريخ اعزامت واسه بعد از كنكور ميوفته .
اگر دفترچه نفرستي غيبت ميخوري و در صورت قبولي نميتوني بري دانشگاه .
انشالله كه قبولي
می خواستم ببینم اگه من تا هفته ی دیگه بفرستم بره بازم غیبت می خورم؟
تا کی فرصت دارم بفرستم که غیبت نخورم؟
اگه تا قبل از عید بفرستی بهتره... غیبت هم نمیخوری خیالت راحت باشه :20:نقل قول:
من همین فردا میگیرم میفرستم.نقل قول:
پس خیالم راحت باشه؟
یکی می گفت مدارکو که بفرستی یه کارت سبز میاد برات بعد اگه دانشگاه قبول شم میرم سازمان می دم مهر کنه بعد می تونم برم دانشگاه.درسته؟
غیبت نمی خورم مطمئن باشم؟
چند روزه این اعصابمو ریخته به هم :41::41:
سلام بچه ها یکی یه کمکی به ما بکنه من کف هر دو پا خیلی صافه یه چیزی در حد led:31: حالا خواستم ببینم من می تونم معافی بگیرم یا نه؟
درسته حدودا دوهفته بعد از فرستادن دفترچه یه برگه میاد که توش تاریخ اعزام و این چیزا رو نوشته ... البته اون قسمت قرمز رو دقیقا نمیدونم ولی بابت ثبت نام تو دانشگاه مشکلی پیش نمیاد و معافیت تحصیلی صادر میکنننقل قول:
نه خیالت تخت:46:نقل قول:
غیبت نمی خورم مطمئن باشم؟
چند روزه این اعصابمو ریخته به هم :41::41
موفق باشی:11:
دوستان کم کاری و پرکاری تیروئید حکمش چیه؟!
آقا اگه اینطوره معاف از رزم که بدرد نمی خوره من حاضرم 1000 تا سختی بکشم اما wc تمیز نکنم :2:
اینطوریام نیست،اگه یه هنری چیزی داشته باشی میتونی کار دفتری بگیری.نقل قول:
فکر کنم معاف از رزم بهت می دننقل قول:
قبلا که معاف بودنقل قول:
فقط آموزشی اینطوره ولی بعد از تقسیم شدن می تونی کارای دفتری و پشت میزی بگیری ( بستگی به هوش خودت داره )نقل قول:
حذف کامل که نه ... !! شاید به خاطر بودجه تصویب کنن!!نقل قول:
دوستان سه برادری به گوش باشن که فراخوان اونها شروع شده..
یک خبر خوب برای دو برادری ها:
بر این اساس مواد ۴ ، ۲۱ ، ۳۶ ، ۳۷ ، ۳۸ ، ۴۴، ۴۵ ، ۵۸ ، ۸۱، ۸۴ به تصویب نمایندگان رسید و بندهای شش و هشت ماده ۵۱ نیز حذف شد.
در این جلسه همچنین نماینده دولت با اعلام نظر دولت مبنی بر تامین بار مالی موارد مطروحه در این طرح که مرتبط با اصل ۷۵، برای تصویب در امور جوانان را به اطلاع نمایندگان رساند که بر این اساس کمیسیون، پیشنهاد خود مبنی بر حذف برخی موادی که توسط شورای نگهبان به دلیل عدم تامین بار مالی مورد ایراد قرار گرفته بود را پس گرفت.
در این جلسه دهقان عضو هیات رییسه مجلس در تذکری اظهار کرد: با توجه به قبول بار مالی توسط دولت به صورت شفاهی ما باید بر مصوبه قبلی خود اصرار کنیم و مجددا در مورد این مواد رایگیری کنیم که لاریجانی تذکر وی را وارد ندانست و گفت چون کمیسیون پیشنهاد خود را پس گرفته است پس نیازی به رایگیری نیست.
پس از پایان بررسی این طرح، لاریجانی از دولت خواست تا با شورای نگهبان در مورد تامین بار مالی مذاکرات لازم را انجام دهد تا در این خصوص مشکلی بروز نکند.
16/12/88
بله همون طوری که دوستان اشاره کردند معاف از رزم میشوید.نقل قول:
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
این هم خدمت آقا سپهر گل:نقل قول:
بيماريهاي غده تيروئيد
الف) گواتر توكسيك معاف دائم.
ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي معاف دائم.
ج) گواترهاي حجيم معاف دائم.
د) ندولهاي گرم و سرد معاف دائم.
ه) تيروئيديتهاي حاد شش ماه معاف موقت.
و) گواتر عمل شده خدمات غیر رزمي
من متولد 5/1/1370 هستم فارغ التحصيل دوره پيش دانشگاهي سال 88 هستم و امسال مي خواهم در كنكور شركت كنم آيا مشكل نظام وظيفه ندارم و كي براي برگه اعزام به خدمت دريافت نمايم
کدوم خبر خوب؟امروز روزنامه ی اطلاعات رو میخوندم که تو صفحه اولش تیتر زده:"مجلس معافیت برادر سوم از سربازی را حذف کرد"تازه تو خود خبر هم دقیقا گفته بود بند 9 ماده 44 که مریوط به همین مورد بود و قبلا توسط شورای نگهبان رد شده بود حذف شده.به علاوه طرح کاهش دوره ی خدمت و وابستگی اون به مدرک تحصیلی هم حذف شده و طول مدت خدمت برای همه به طور یکسان 24 ماه شده.حالا بفرمایید کجای این اخبار خوب بوده؟نقل قول: