سلام دوستان اینم یه آرشیو کامل از آهنگهای محسن
کد:http://empithree05.diinoweb.com/files/chavoshi/
Printable View
سلام دوستان اینم یه آرشیو کامل از آهنگهای محسن
کد:http://empithree05.diinoweb.com/files/chavoshi/
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای محسن چاوشی به نام توی شهری که تو نیستی
| توضیح : این آهنگ قبلا با صدای علی جعفری و محسن چاوشی پخش شده بود که الان آهنگ اورجینال و با صدای خود محسن در اختیار شما قرار داده شده است |
کد:http://tinyurl.com/4v4baw
مطمئنی جدیده
آخه من از همین تاپیک با صدای خوده محسن چاووشی بدونه صدای علی جعفری دانلود کردما !
از کرامات شیخ ما
در خبر است از شيخ ما که در مصاحبتی بدو گفتند که يا شيخ ! آخرين اشتباهت چيست ؟
فرمود : "همين مصاحبت " ، نقل است چند از اين مصاحبان همانجا در دم دراز شدند جان از کف بردادندی و چند نفر نعره کشان به بيابان دويدند و ديري است ،خبري باز نيامدست آنها را ...
روايت است روزي شيخ را گفتند چرا همي گلايه و همي شکوه ساز و آواز مي کني ؟
بي درنگ فرمود: "عشقغم دارد " ياران و همرهان عنان از کف داده پيراهن چاک دادند و فرياد ها سر دادند ...
ادامه مطلب:
کد:http://chavoshist.blogfa.com/
ای ول خیلی باحال بود ممنون سایلنت جان
دست من چرا؟؟؟
دست نویسندش درد نکنه که هم خوش ذوق هست هم دست به قلم خوبی داره.
من یکی از طرفدارای وبلاگشم و هر چند وقت یه بار سر میزنم ببینم آپ کرده یا نه آخه خیلی باحال مینویسه.
خوب پس دستش درد نکنه
اما شما هم ی لطفی کن این متنای باحالشو برای ما هم بزار
ممنون
رسول ترابي
اما سال 86 تحت هر شرايطي سال خوبي براي موسيقي پاپ نبود. حتي حضور نمايشي اين شاخه موسيقي در جشنواره فجر هم کمکي به سال بد موسيقي پاپ نکرد. در اين سال هيچ ملودي و ترانه يي به يک زمزمه فراگير تبديل نشد. در اين ميان البته محسن چاوشي مي تواند استثنايي بر اين قاعده باشد. اما مساله اين است که چاوشي هم به هر حال در جريان موسيقي زيرزميني يا بهتر بگوييم بدون مجوز تعريف مي شود. موسيقي پاپ در شکل رسمي خود در سال 86 چيز به يادماندني ارائه نکرد. از آنجا که استادان موسيقي اصيل ايراني، کلاسيک غربي و... در طول سال به مناسبت هاي مختلف بر سر سخن رفته بودند بدک نديديم که در سالنامه اعتماد به بخشي از موسيقي بپردازيم که کمتر امکان سخن گفتن داشت. گويا چاوشي تصميم داشت امسال را بدون حاشيه برگزار کند که شايد اين سکوت و کناره گيري به گرفتن مجوز نشر آثارش کمک کند، که به هر حال باز هم شرايط به گونه يي پيش رفت که نام او بر سر زبان ها افتاد.
---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-توانستيد اين بار «سنتوري» را با خيال راحت ببينيد؟
بله، دفعه قبل در جشنواره پارسال با هزار بدبختي و توي صف ايستادن و واسطه تراشي و رفاقت و پارتي بازي، بالاخره توانستم در سالن سينما ايران سنتوري را ببينم ولي اين بار قضيه فرق مي کرد و توانستم با خيال راحت و در خانه نسخه کامل را تماشا کنم.
-اين دفعه چه چيز و کدام قسمت فيلم برايتان مهم بود، دنبال اسم خودتان هم بوديد که در نسخه جشنواره پارسال حذف شده بود؟
اصلاً، اين بار هم حواسم بيشتر به بازي بهرام غرادانف بود. باز هم مثل دفعه قبل بازي اش مرا تحت تاثير قرار داد. دفعه قبل وقتي آن قسمتي را ديدم که او با وجود گرسنگي و بي غذايي، سوسيس هايش را بين معتادان تقسيم کرد، واقعاً بغض کردم. بعد از ديدن فيلم، باز هم بازي اش را تبريک گفتم. البته اين بار با sms.
-از ديدن اسم خودتان در تيتراژ شروع فيلم و شنيدن ترانه ها با صداي خودتان چه حسي داشتيد؟
اگر بگويم هيچ حسي باورتان مي شود. بيشتر حواسم به خود فيلم و بازي بهرام بود.
-يعني بعد از اين همه مدت کشمکش به دليل حضور صداي شما و حذف اسم و صدايتان، الان که فيلم با اسم و صداي خودتان پخش شده هيچ حسي نداريد؟
واقعاً نسبت به صداي خودم و اسمم هيچ حساسيتي نداشتم. آهنگ هاي خودم را که هزار بار شنيده بودم و برايم تکراري شده بودند. آنها هم که بايد، مي دانستند که ترانه ها را من نوشته ام و خواننده ترانه ها محسن چاوشي است. پس دليلي نداشت که خوشحال باشم.
-اما سال گذشته ناراحتي و نارضايتي خود را از حذف نام تان از تيتراژ فيلم اعلام کرديد؟
سال قبل از حذف اسمم ناراحت نبودم، از نوع برخوردها ناراحت بودم، چون همان طور که گفتم همه مخاطبان «سنتوري» مي دانستند که خواننده ترانه ها منم. باور کنيد امسال هم بيشتر از اينکه خوشحال باشم، از ديدن سنتوري و نسخه کامل آن ناراحت شدم.
-به نظر مي آيد تنها برنده پخش فيلم سنتوري محسن چاوشي باشد که با وجود همه شايعات از حذف اسم و صدايش تا جايگزيني صداي بهرام رادان بالاخره فيلم با صدا و آهنگ هاي خودش پخش شد.
اين را مي گويم که فقط مطمئن شويد واقعاً حس واقعي ام را مي گويم. اين را قبول دارم که هر کاري که مي شد براي حذف اسم و صداي من از فيلم صورت گرفت ولي وقتي «سنتوري» با اسم و صدا و موسيقي من پخش شد، هيچ حس پيروزي، انتقام و... نداشتم فقط به اين دليل که مطمئن بودم کار خودم را انجام داده ام و موسيقي ترانه هاي فيلم مال خودم است، حتي اگر طبق شايعاتي که واقعيت هم نداشتند، بهرام آنها را با صداي خودش بازخواني کرده باشد. همين حس مالکيت و حسن انجام کار بود که کمکم مي کرد درباره سنتوري به حاشيه نروم. ولي باز هم مي گويم واقعاً براي تهيه کننده سنتوري ناراحت شدم.
-از بحث سنتوري خارج شويم و برويم سراغ موسيقي خودتان، موسيقي شما موسيقي و سبک و لحني داشت که در خلاف جريان آب حرکت مي کرد...
يعني چي؟
-مثل اولين کارتان «نفرين» ترانه يي که به نوعي بدعت گذار ترانه ها و آهنگ هاي «نفرين کننده» امروز بود، يا سبکي تلخ و سياه که تا امروز هم در کارهايتان ادامه دارند.
من از خواندن «نفرين» و ترانه «الهي سقف آرزوت خراب بشه روي سرت» الان پشيمانم. آن زمان نبايد آن ترانه را مي خواندم چون هيچ عاشقي، معشوقش را نمي تواند نفرين کند و آرزوي مرگ او را داشته باشد، ضمن اينکه تا جايي که امکان دارد همه بايد سعي کنند مثبت بخوانند. حالا ديگر مي خواهم ترانه هايي بخوانم که اميد و نگاه مثبت در آنها وجود داشته باشد. ضمن اينکه فکر نمي کنم کارهايم تلخ و سياه باشند. اين نظر شخصي شما است.
-ولي الان شما به عنوان خواننده آهنگ هاي تلخ و سياه و متفاوت پاپ مطرح شده ايد، چرا خودتان فکر مي کنيد کارهايتان تلخ و سياه نيستند؟
فکر نمي کنم که کل موسيقي ام چنين ويژگي داشته باشد. مثلاً وقتي «خودکشي ممنوع» را خواندم، آخرش را مثبت تمام کردم يا کارهاي ديگر هم همين وضعيت را دارند.
-ولي کارهاي مهم شما خود تلخي و سياهي اند، کارهايي مثل «متاسفم»، «آهنگ هاي سنتوري»، «عبور»، «نفس بريده»، «گل سر» و... مي خواهم بدانم اين نوع نگاه تلخ از کجا مي آيد؟
شايد از ناخودآگاه و گذشته ام. الان که مي پرسيد، مجبورم واقعاً در موردش فکر کنم. واقعاً نمي دانم ولي مطمئنم که اتفاقاتي را که از گذشته به ياد دارم تا به امروز در شکل گيري ذهنيت، سليقه و حتي حس صدايم تاثير داشته اند. مشکلات جنگ و جنگ زدگي و شهر به شهر آواره بودن مان از خرمشهر تا مشهد و تهران، مشکلات مالي و درگيري هاي روحي، رواني، عاطفي و... حتماً در ادامه يافتن اين نوع نگاه و سبک کاري تاثير داشته اند. فکر مي کنم باز هم بايد در اين باره بعد از رفتن شما فکر کنم. واقعاً هنوز مطمئن نيستم ولي ادامه اين روند مطمئنم که به شناخت خودم از «محسن چاوشي» دروني ام کمک مي کند و خواهد کرد. من با طي کردن اين روند به بسياري از ناشناخته هاي دروني خودم رسيده و پيدايشان کرده ام. طي اين چند سال اخير خيلي از حس هايي که قبلاً در من وجود نداشتند، خودشان را نشان داده اند. خيلي هم درونگراتر از گذشته شده ام. آهنگ هايم هم شايد متاثر از اين تغييرات و در ادامه مشکلات و اتفاقات گذشته ام باشند که البته هنوز تمام نشده اند و ادامه دارند.واقعاً نمي دانم. ولي يک حس دروني و شناختي که از خودم دارم، خلاف نظر شما را به من مي گويد. حتي اگر به قول شما آهنگ «متاسفم» آهنگ شناخته شده من باشد و به نوعي داستان زندگي من و خيلي هاي ديگر، ولي باز در شعر، ترانه و آهنگ هايم نوعي روشني و اميد هست. درد من «غم فراق» و «نرسيدني» است که مدام در حال تکرار و فرياد کردنش در آهنگ هايم هستم.
-آيا درست است که خواننده شدن شما فقط اتفاقي بوده و آهنگسازي را بيشتر دوست داريد؟
بله، هنوز هم آهنگسازي را بيشتر دوست دارم. واقعاً هم يک اتفاق و آشنا نبودنم به روند توليد و پخش يک کار باعث شد صدايم پخش شود و در مسيري قرار بگيرم که امکان خارج شدن و کناره گرفتن از آن وجود ندارد. الان هم خوانندگي و انتخاب آهنگ هاي خودم فقط و فقط به اين دليل است که با خوانندگي، خود و باطنم را پاک مي کنم و شست وشو مي دهم. وگرنه دليل خوانندگي من نه شهرت و معروفيت است و نه منافع مادي که تا به امروز با وجود پرمخاطب بودن کارهايم به آن نرسيده ام. هدف من از موسيقي فقط و فقط معنوي، همان درونگرايي و رسيدن به عمقي است که گفتم. براي همين هم هست که کسي در خيابان چهره من را نمي شناسد، هر جايي که اسمي از من باشد به غير از يکي دو تصوير تکراري چيز و عکس ديگري از من نمي بيني. فعلاً که اين سبک و نوع موسيقي شده همه دار و ندار من از زندگي.
-بخش هايي از آلبوم آخرتان را شنيده ام. به نظر مي آيد در اين آلبوم آخر با توجه به انتخاب شعرها به کلي سمت و سوي ذهني تان تغيير کرده است.
اين موضوع به نظرتان خوب است يا بد؟
-به نظر من خوب است. با اينکه موسيقي شما پاپيولار است ولي شعرها و همچنين موسيقي سنگين تر و دروني تر شده اند.
خودم هم چنين نظري دارم. بايد هم همين طور باشد وگرنه درجا مي زنم. درجا زدن هم امروزه، خود و عين پسرفت است. به نظرت من اگر بيايم دوباره کاري مثل «نفرين» را بخوانم کار درستي کرده ام؟ پس با انتخاب شعرهاي جديدتر که کاملاً با کارهاي قبلي ام متفاوت هستند و وسواس بيشتر در موسيقي ام به پيشرفتي که خودم حس مي کنم رسيده ام. براي همين هم مي گويم اگر اين آلبوم منتشر شود بهتر مي توان درباره من نظر داد. من به نظر خودم پيشرفت کرده ام و قدم هايم رو به جلو بوده اند.
-گويا تعداد کارهاي منتشر نشده جديدتان بيشتر از اين آلبومي است که مي گوييد؟
شما چون کارهاي من را شنيده ايد اين را مي دانيد. من اگر آن يک آلبوم را که هنوز منتشر نشده مثال مي زنم به اين دليل است که مردم و مخاطبان عادي از آن و آماده شدنش براي انتشار و مشکلات عدم انتشارش خبر دارند. آلبوم «يه شاخه نيلوفر» با وجودي که ترانه ها و موسيقي متفاوت تري را به نسبت کارهاي قبلي ام دارد ولي باز هم چندان جديد نيست. آخرين کاري که از من شنيده شد، ترانه هاي فيلم سنتوري است که باز هم مربوط به دو سال قبل مي شود. ما بعد از سنتوري، «يه شاخه نيلوفر» را کار کرديم و بعد از آن آلبوم «مولانا» را که از شعرهاي مولانا، وحشي بافقي، باباطاهر، شهريار و ژوليده نيشابوري استفاده کرديم. اين آلبوم متفاوت تر از همه کارهايي است که انجام داده ام. من از آلبوم «خودکشي» به بعد شروع کردم به خواندن و اجراي شعر و ترانه و آهنگ هاي فاخر. ولي هميشه دوست دارم نظر مردم و مخاطبان را بدانم. به همين دليل دوست دارم آلبومم زودتر به بازار بيايد تا بازخوردها و نظرهاي واقعي و حقيقي تر را بدانم.
-اين روزها ديگر صداي شما را شبيه به خواننده يي ديگر نمي دانند؟
من از آلبوم «خودکشي» به بعد صدايم هم تغيير کرد و به سمتي رفت که دوست داشتم برود. من از روز اول هم نمي خواستم شبيه خواننده ديگري بخوانم، اما بعضي از شرکت هايي که با پيشنهاداتشان براي همکاري موافقت نکردم، در اين ارتباط جوي را عليه من به راه انداختند. واقعاً آن روزها احساس تنهايي مي کردم. اما خدا را شکر مي کنم که همان خواننده يي که من را متهم مي کردند شبيه او مي خوانم در چند مصاحبه اش از صدا و موسيقي من دفاع کرد و گفت که هيچ شباهتي بين کار من و خودش نمي بيند ولي به جايش خواننده همان شرکت ها را به بدترين شکل نقد کرد و گفت که مي خواهد اداي او را دربياورد و حتي آهنگ هاي او را هم براي رسيدن به هدفش عيناً کاور مي کند. هميشه خواسته ام خودم باشم و نخواستم جاي کس ديگري باشم. اين را با موسيقي ام هم ثابت کرده ام.
-هميشه احساس مي کردم با توجه به رنگ و لحن صدايتان امکان کار سبک راک را هم داريد. اين البته اتفاقي است که در آلبوم هاي منتشر شده شما نيفتاده است. ولي در اين آلبوم هاي تازه، فضاي تنظيم ها به سمت راک رفته. دليل اين تغيير ناگهاني چه چيزي بود؟
من خواننده و آهنگساز کارها هستم و در تنظيم ها هيچ دخالتي نداشته ام. اخلاق کاري ام هم همين است. دليل اين تغيير را محمدرضا آهاري بهتر مي تواند توضيح دهد.
يه كم قديمي نبود؟
چندوقت پیش رفتم تو یه فرومی که تاپیک چاوشی هم توش بود اونجا یکی از کاربرا گفته بود که سال 84 با چاوشی آشنا شده و چاوشی ازش یه کاری خواسته که اون نتونسته انجام بده و به همین دلیل چاوشی هم محلش نگذاشته و به تلفنش جواب نداده . ( یعنی فقط به فکر خودش بوده ) کاربر اون فروم میگفت که محسن خیلی آدم مغرور و خودخواهی هست ( اولش باور نمیکردم ولی یک نفر هم تو اون تاپیک حرفشو تایید کرد و گفت چاوشی ذاتا خودخواه و خودپرسته )
-------
منم تحت تاثیر حرفای این کاربر قرار گرفتم و حالا با اون شور و عشق سابق به آهنگاش گوش نمیدم میخواستم از شماها بپرسم واقعا اینطوره ؟؟؟؟
تصور ميكنم شما منظورتون از كسي كه غرور چاوشي رو تائيد كرده من هستم ، در هر صورت اين يك واقعيت هست ، ضمنا چاوشي بسيار بد اخلاق و تندخوست اما خيچ تاثيري در علاقه ي ما طرفدارن چاوشي نخواهد گذاشت ! هركسي يك اخلاق و مرامي داره براي ما مهم صداي ناب چاوشيست !نقل قول:
اولا که با شنیدن حرف یکی دو نفر نباید در مورد هیچکس قضاوت کرد اصلا شاید دروغ گفته باشن که محسن چاوشی دیدن اینقدر از این افراد پیدا میشه که میگن ما محسن چاوشی دیدم و حتی میگن عکس داریم باهاش در صورتی که محسن چاوشی اصلا اجازه عکس گرفتن ازش حتی به مطبوعات نمیدهنقل قول:
در ضمن گیریم اینطور باشه (که اینطور نیست ) ما چیکار به اخلاقش داریم مگه میخوایم باهاش زندگی کنیم ما داریم از صدا و اهنگایی که میخونه لذت میبریم
دوباره بازيچه شدم تويه تئاتر زندگي
تواين نمايش نامه دل شكسته شد به سادگي
سلطان خواننده هاي ايران چاووشي
تایید میشه اساسینقل قول:
متاسفم
لیست آهنگ ها:
- فلسطین
- پرنده
- گل سر
- متاسفم
- کم تحمبم
- خیانت
- ابرای پاییزی
- نفس بریده
- عروس من
یه شاخه نیلوفر
لیست آهنگ ها:
- یه شاخه نیلوفر
- کجاست بگو
- تبریک
- چرا
- قله خوشبختی
- هفته های تلخ من
- ابرای پاییزی
- خاکستر
- ناز
- تو که نستی
- دلتنگی
- بغض
- عصا
ژاکت
لیست آهنگ ها:
- بازار خرمشهر
- چاردیواری
- اسری
- دور آخر
- حراج
- خنده
- کی بهت خندیده
- لولای شکسته
- بخواب امشب
- دلشوره
- دریاچه مرده
- ژاکت
حریص
لیست آهنگ ها:
- چمدون
- پروانه ها
- غیرمعمولی
- بوف کور
- غم و شادی
- حریص
- پرنده غمگین
- زیبایی
- بادبادک های رنگی
- کافه های شلوغ
- دلم تنهاس
سنتوری
لیست آهنگ ها:
- سنگ صبور
- تنها بودن
- خیانت
- من با تو خوشم
- کلاغ (رو سیاه)
- پاییز
- متاسفم
- من با خوشم (رمیکس)
با تشکر تیم مدیریت انجمن موسیقی...
یه مصاحبه جالب و جدید از محسن چاوشی که با سایت اریا وب انجام داده عکس جدید هم گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین گپ دوستانه ی هراسان با محسن چاوشی عزیز .....
سلام به طرفداران محسن چاوشی و بازدید کنندگان اریا-وب همونطور که بهتون قول داده بودم اولین بخش گفت و گوی دوستانمون رو با محسن چاوشی شروع میکنم ....
هراسان: سلام محسن جان حالت چطوره ؟خوبی؟
محسن چاوشی: ممنون به لطف خدا خوب هستیم
هراسان: اول از همه از دو آلبومی که مدت هاست منتظرشیم برامون بگو؟
محسن چاوشی : یه شاخه نیلوفر مدتی هست که کار مسترینگش تموم شده و برای کسب مجوز ارسال شده اوایل کار یه ایراد هایی رو به آلبوم گرفتن که با کمک محمد رضا آهاری عزیز مشکلات رو رفع کردیم و آلبوم رو کامل بستیم ولی من خود سیزدهم برای مجوز ارسال شده ولی از نظرخودم یه مشکلاتی رو تو کارها دیدم که حل میشه.
هراسان: از نظر خود محسن چاوشی یه شاخه نیلوفر یا من خود سیزده؟
محسن چاوشی : ببینید من تمام توانم رو به کار گرفتم واسه این دو البوم و فکر کنم هر دو آلبوم مخاطب هاش رو راضی نگه داره.
هراسان:پس این دو آلبوم از کار های قبلی محسن چاوشی قوی تره؟
محسن چاوشی: بدون شک بله
هراسان: خب کدوم آلبوم از نظر خودت مخاطب بیشتری جمع میکنه؟
محسن چاوشی: یه شاخه نیلوفر بدون شک به دل مردم میشینه چون شعراش امروزیه و فضای کار فضای روزه ولی به نظر خودم واسه یه دهه خاصه شاید آلبوم یه شاخه نیلوفر بعد از شنیدن یک سال اون زیبایی رو واسه مخاطب نداشته باشه ولی من خود سیزدهم اینطوری نیست فکر کنم فضای کار طوریه که این آلبوم واسه نسل بعد هم تازگی داشته باشه ولی در ابتدا یه شاخه نیلوفر فکر کنم بیشتر بین مردم جا باز کنه...
هراسان:مشخص نیست کارها کی پخش بشه:
محسن چاوشی: با صحبت هایی که شده اول یه شاخه نیلوفر پخش میشه و بعد طی مناسبتی من خود سیزدهم.
هراسان: زمان خاصی رو در نظر نداری؟
محسن چاوشی: نه متاسفانه ولی به امید خدا سعی بر اینه که اوایل نیم سال دوم پخش بشه...
هراسان: محسن چاوشی بدون شک یکی از پر مخاطب ترین های موسیقی ماست و این رو نمیشه منکر شد.ولی محسن چاوشی با گذشت دو سال از آلبوم متاسفم هیچ آهنگی رو به صورت رسمی پخش نکرده حتی تعداد عکس هایی هم که ازت پخش شدن خیلی محدودن .نمیترسی اون پل ارتباطت با هوادارت صدمه ببینه؟
محسن چاوشی: کاری رو به صورت رسمی پخش نکردم چون مجوز کاری نداشتم و عکس هم از همین نظر ولی همیشه به فکر هوادارام بودم اگه توجه کنید تعداد مصاحبه هایی که با مجله ها شده تعدادشون کم نیست و همیشه خواستم از این رو با کسایی که محسن چاوشی رو دوست دارن در ارتباط باشم.
هراسان:هفته های پیش شاهد سه کار از محسن چاوشی به همراهی علی جعفری بودیم؟نظرت در مورد اون سه آهنگ بگو؟
محسن چاوشی: اون اهنگ ها مربوط به خیلی وقت پیش بودن و به صورت تک صدایی اجرا شده بودن که ایشون اومدن و صداشون رو در کنار بنده گذاشتم و پخش کردن.
محسن چاوشی: وقتی شنیدی چه عکس العملی نشون دادی؟
محسن چاوشی: اگه بگم ناراحت نشدم که دروغه این آهنگ ها موقعی پخش شد که من دنبال مجوز نهایی البوم بودم و مطمئنن مشکلاتی رو برام به وجود آورد.ولی از یه طرف دیگه هم خوشحال بودم که دست کسایی رو شد که ادعای رفاقت داشتن با بنده.
هراسان: میشه بدونیم اون افراد کی بودن؟
محسن چاوشی: هرچی بود تموم شد در این مورد حرفی نزنیم بهتره.
هراسان: پس تئاتر زندگی چی؟
محسن چاوشی: پخش این آهنگ بیشتر واسم دردسر داشت چون این آهنگ امتیازش به یه خواننده دیگه واگذار شده بود و بیشتر از همه از این ناراحت بودم که آهنگ با صدای من پخش شده و با خواننده مورد نظر تماس گرفتم وایشون پذیرفتن که هیچ تقصیری تو پخش این آهنگ نداشتم..
هراسان: تو آلبوم های جدیدت از صدای دومی هم استفاده کردی؟
محسن چاوشی : خیر تمام کارها تک صدا اجرا شده.
هراسان: اگه قرار باشه از صدای یه خواننده ی دیگه استفاده کنی کدوم خواننده رو انتخاب میکنی؟
محسن چاوشی: خواننده خوب زیاد داریم ولی اگه قرار به انتخاب باشه فرزاد فرزین رو انتخاب میکنم
هراسان: شده آهنگی پخش شده باشه و بعد از پخش حس کنی که به اون آهنگ کم لطفی شده یا بهتر بگم جای کار بیشتری داشته و کوتاهی کردی؟
محسن چاوشی: همین حس رو به شعر سپید دارم.(با خنده)
هراسان:طی سوال یکی از دوستانمون (مسعود عزیز) پرسیده بودن که آیا محسن چاوشی خودش کارهاش رو میده دست سایت ها؟ اگه نمیده پس چطور لو میرن؟
محسن چاوشی: من از سایت ها فراریم اونوقت خودم بیام کارهام رو بدم به سایت ها !!!(با خنده) نه اصلا اینطوری نیست این کارهایی که پخش شدن از کارهای قدیم بنده بودن و متاسفانه کارها دست یه سری از دوستان بود حالا کافیه یکی از اون آهنگ ها به دست یه شخصی بیوفته که با اینترنتت رابطه داره طولی نمیکشه که آهنگ رو واسه دانلود میزارن تا آمار سایت خودشون رو بالا ببرن بعدا همون سایت ها خودشون رو حامی محسن چاوشی معرفی میکنن.
هراسان:طی یک سوال دیگه از دوست خوبمون پرسیدن که محسن چاوشی خودش رو در چه نقطه ای از موسیقی پاپ ایران میبینه؟
محسن چاوشی: کارهایی که پخش شدن نشون این رو میده که تا حدودی تو کارام موفق بودم ولی هنوز خودم رو اول راه میبینیم هر روز دیدم نسبت به موسیقی عوض میشه مثلا طی آهنگ های قبلی اکثر کارها از جدایی بود ولی الان تا وقتی عشق و محبت هست جدایی چرا؟
هراسان: نظرت در مورد دیگر خواننده هایی که تو کشورمون فعالیت میکنن چیه؟
محسن چاوشی: اگر بگم فرصت زیادی برای گوش کردن کارهای دیگر خواننده ها ندارم دروغ نگفتم ولی خب خواننده هایی هستم که به حق دارن کار میکنن و زحمت میکشن و موفق بودن که من اینجا واسه همشون آرزوی موفقیت می کنم.
هراسان: اگر خدایی نکرده آین البوم هم مثل آلبوم های قبلی به صورت دانلودی پخش بشه چی؟
محسن چاوشی: از این نظر خیالم راحته چون دو آلبوم تو استدیو شخصی ضبط شدن و دست کسی نیستن که از پخشش بترسم.
هراسان: اگه مجوز نگرفتن چی؟سعی نداری خودت پخششون کنی؟
محسن چاوشی: مطمئنن خیر .مطمئنن کارهام رو سعی میکنم مجاز به بازار بفرستم اگر هم به قول شما نشد هیچوقت کارها رو پخش نمی کنم.
هراسان: خب دیگه فکر کنم واسه اولین گپ دوستانومن کافی باشه. حرفی رو نداری با بازدید کننده های آریا-وب؟
محسن چاوشی: خیلی تشکر میکنم از ..... عزیزم و این سایت آرزوی موفقیت برای همتون دارم.
کد:http://www.aria-web.com/ftopicp-522.html#522
مثل اینکه دیشب تو سریال ترانه مادری یکی اهنگ سنگ صبور سلطان خونده من که تلویزیون اصلا نمیبینم مگر سریال روزگار قریب و 3*4 اون موقع هم هندزفری تو گوشم بوده البوم محسن یگانه رو داشتم گوش میکردم هر چی صدام کردن نشنیدم بعد صبح خواهرم گفت که اره اهنگ محسن چاووشی رو خوندن و ...
تکرارش امروز حدود ساعت 3 میبینیم
مسعود 908 - پرشین تولز
دقیقا همین الان گوش کردم!
خیلی ضایع بود!
دوستان کسی میدونه چقدر دیگه باید واسه آلبوم جدید محسن چاوشی صبر کنیم؟؟؟
معلوم نیست آلبوم جدید کی میاد؟؟ چرا به این چاوشی بدبخت مجوز نمیدن این برادرای ارشاد؟؟؟
دوتایی شد شرمنده:41:
تو اوون مصاحبه ی بالا خود محسن خان گفته که آلبوم یک شاخه نیلوفر برای اوایل نیمه ی دوم سال آماده میشه
تقریبا میشه گفت مهر یا آبان
تایید میشهنقل قول:
در ضمن گیریم اینطور باشه (که اینطور نیست ) ما چیکار به اخلاقش داریم مگه میخوایم باهاش زندگی کنیم ما داریم از صدا و اهنگایی که میخونه لذت میبریم
............................
“من خودم سیزدهم آلبوم” جدید محسن چاوشی
بعد از گذری کردن روزها ی نا امیدکننده که با جلوگیری از اکران سنتوری شروع شد و با توقیف 6 ماهه ” آوای باربد “و به دنبال آن تعویق پخش آلبوم “یه شاخه نیلوفر” ادامه پیدا کرد تا امروز ، حواریون محسن چاوشی این روزها پیغامهایی را دریافت می کنند که حاکی از نزدیک شدن بیش از پیش به پخش آلبوم “من خودم سیزدهم” است .
این آلبوم که با حمایت حوزه هنری منتشر می شود با کارهای قبلی او تفاوت زیادی دارد .در این آلبوم خبری از ترانه های امیر ارجینی و حسین صفا نیست .محسن چاوشی به جای استفاده از ترانه های دوستانش به جبر حوزه یا اختیار خودش اشعاری از مولانا و شهریار را انتخاب کرده.در این آلبوم دو شعر از شهریار اجراشده.کسانی که کارهای او را دنبال میکنند بدانند که یکی از این اشعار در مایه های همان “شعر سپید” دوست داشتنی است واین از نگرانی چاووشیست ها بابت دست کشیدن نا گریز محسن از سبک و سیاقی که با آن محبوب و معروف شد (برای مجوز( می کاهد :
برو ای یار که ترک تو ستمگر کردم
حیف از آن عمر که در پای تو من سر کردم
عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران
ساده دل من که قسم های تو باور کردم
به خدا کافر اگر بود به رحم امده بود
زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم….
هرچند که جمله ای معروف در بین هواداران دو آتیشه چاوشی وجود دارد که مضمونش این است : “او اگر سرفه هم بکند لذت می بریم . “
راستی بچه ها به نظرتون بهتر نیست یه تاپیک دیگه باز کنیم
این تاپیک خیلی بی نظم شده و با اخراج بازکننده این تاپیک به نوعی دستمون تو پوست گردو گیر کرده
به نظر من اگه موافق باشید یه تاپیک جدید باز کنیم و تو صفحه اولش البوم های چاووشی رو بزاریم.
تو بقیه صفحات هم میتونیم زندگی نامه و مصاحبه های معروف چاووشی که تو همین تاپیک هست رو بزاریم
اگه موافقین نظرتون رو بگین تا دست به کار بشیم.باید همه کمک کنیم یه تاپیک با نظم و درست حسابی داشته باشیم
خیانت با بهترین کیفیت
بهاره مکرم که "ب-مثل بهار را مینویسد" از مسایل پشت پرده موسیقی ایران و پایمال شدن حق ترانه سرایان با ترفندهای تکراری نوشته است.
به نوشته او داستان از آنجا آغاز شد کهچند سال پیش یک خواننده با استعداد (البته تا اینجا فقط از جهت خوانندگی و آهنگسازیو بعدا استعدادهای دیگری هم ظاهرا شد!)
چند بخش از آهنگ هاش روی اینترنت قرار گرفت و البته مورد استقبال هم واقع شد اما مدتی بعد از خیانت دوستان گفت و این اینکه بی اجازه اون
بخش ها را بیرون دادن خب همه ما قصه دار شدیم و گفتیم چرا باید دوستی در حق دوستش این کار را بکنه و ما هنرمندیم او اینکارها بعید و ...
اما این ماجرا به دفعات تکرار شد و هر دفعه هم با کلمه خیانت جدید در حق آقای... مواجه شدیم اما دیگه همه متوجه شدنداین همون ماجرای چوپان دروغگوهست و خب عجیب به نظر میرسید
که این اتفاق چندین بار برای یک نفرتکرار بشه والبته همیشه هم نسخه اصلی وادیت و تنظیم نهایی با بهترین کیفییت!
سلام به دوست عزیز محمد ایرانی
من فکر نمیکنم احتیاجی به تاپیک جدید باشه به این دلایل:
1) یه محسن هست تو p30 , یه این تاپیک!
2)تاپیک جدید تا بیاد جا بیفته زمان میبره و البته تمام این کارهای که اینجا شده باید دوباره اونجا از نو شروع بشه.
3)اون پست اول هم زیاد مشکلی نیست میتونیم از یکی از مدیران بخواهیم ویرایش کنه و لینک آهنگ ها را اضافه کنه.
گندش را درآورده اند!
همچنان منتظر مانده ایم اما گویا میخواهند همه جوره نمک بر زخممان بپاشند.به این کاری نداریم که چرا به محسن تا به حال مجوز نداده اند و چرا تا به الان منتظرمان گذاشته اند.حداقل در این چند خط که از نظر میگذرانید به این مطالب کاری نداریم!اما دیگر گندش را درآورده اند!
بی اعتنایی ها و غرض ورزی های ارشاد را کم داشتیم اینک باید از صدا و سیما هم عایدمان شود!آنهم به بدترین شکل ممکن...
نمیدانم که اینها محسن چاوشی را چه فرض کرده اند؟که اینطور بی مهابا در حالی که وی را مجاز نمیدانند به تحقیر هنر وی نیز دست میزنند!
اگر مجموعه تلویزیونی "ترانه مادری" را پی گیری میکنید مطلب را کاملا خواهید گرفت!اینکه جوانکی نکبت و بی سر وپا پس از گوش دادن به ترانه "سنگ صبور" محسن صدای ناب وی را به سخره گرفته و به شکل انزجار آوری سعی در تقلید صدای وی به قصد تحقیر یا حداقل تمسخر آن دارد که باز هم فرقی با تحقیر نخواهد داشت.
چطور ممکن است از یک رسانه عمومی و نیز پرمخاطب مانند شبکه سه سیما چنین صحنه ای پخش شود و سوال این است که آیا اگر این صحنه را پخش نمیکردند آسمان به زمین می آمد؟اگر مشتی بی کس وکار چاوشی را تنها و بی پشتیبان فرض نموده اند در لجنزاری از جهل دست و پا میزنند.چرا که حامی چاوشی در درجه اول خدایش،در مرتبه بعد هنرش و در وهله بعد هواداران میلیونیش هستند و خواهند بود و وجهه این هنرمند مردمی و ملی با چنین ترفندهایی ذره ای خدشه دار نخواهد شد.
پر واضح است که از صدا و سیمایی که جناب "ضرغامی" رییسش باشد چنین مشاهده ای کمی عجیب به نظر میرسد!
جالبتر از همه انتخاب ترانه سنگ صبور برای اجرای چنین نمایشی بود!سنگ صبوری که به جرات میگوییم به دل "همه" نشست و کسی نتوانست دست رد به سینه و وجود نافذ چنین اثری بزند.شاید انتخاب "سنگ صبور" به عنوان نماینده تمام اشعار فیلم سنتوری،همان فیلمی که به رغم خواست حسودان و دشمنان"محسن را جهانی کرد" به نوعی تسویه حسابی کوچک با محسن و هنر جهانی شده اش بوده باشد!چون نه به اجرای بی نقص محسن در این اثر ایرادی وارد است و نه به اشعار موزون و سنگین سنگ صبور!
به هر شکل حسودان تا آنجا که بتوانند در این آشفته بازار میتازند و تا زمانی که "رسانه" در اختیارشان است پا را از گلیم فراتر برده و دست به اقدامات عجیب و نفرت انگیز مشابه ای میزنند.آنهم به دفعات و در زمینه های گوناگون!
خلاصه کلام اینکه اگر دشمنان محسن را مشتی بی وجود و به پشتوانه فن آوری منجمد و البته پیشرویی به نام"رسانه" تشکیل داده اند،در سوی مقابل میلیونها قلب تپنده،میلیونها قطره اشک و احساس،و میلیونها هم پیمان خوش عهد حامیانش را تشکیل میدهند و در این مبارزه سرانجام این حق است که پیروز میشود.شک نکنید.
کم لطفی های پایان ناپذیر به محسن،تمسخر او در رسانه ای عمومی،استفاده از هنر وی به شکلی فرمایشی و با توجه به منافع و......ننگ آور است.
منبع: Chavoshi News
البته خودم از پست چاووشیست گرفتم
دیگه واقعا دلم برای شنیدن اهنگ های جدید چاووشی تنگ شده
البوم محسن یگانه هم اومد.گوش دادم و بیشتر پی به هنر چاووشی بردم
یه بار دیگه فرق بین چاووشی رو با بقیه فهمیدم
کلا الان فقط کارهای قمیشی و تو ایران چاووشی به نظرم فوق العاده اند
البوم محسن یگانه به اون قشنگینقل قول:
سلیقس دیگهنقل قول:
به من اصلا حال نداد
کلا اهنگ های چاووشی مثلا همون ابرای پاییزی رو مقایسه کنید با اهنگ های محسن یگانه
کدوم قشنگتره؟
البته سلیقست دیگه.شاید سلیقه من بده
تایید میشهنقل قول:
سلام به دوست عزیز محمد ایرانی
من فکر نمیکنم احتیاجی به تاپیک جدید باشه به این دلایل:
1) یه محسن هست تو p30 , یه این تاپیک!
2)تاپیک جدید تا بیاد جا بیفته زمان میبره و البته تمام این کارهای که اینجا شده باید دوباره اونجا از نو شروع بشه.
3)اون پست اول هم زیاد مشکلی نیست میتونیم از یکی از مدیران بخواهیم ویرایش کنه و لینک آهنگ ها را اضافه کنه.
راست میگه
سایلنت جان من هم واقعا متاسفم
دیگه قاطی کردم دست روی هرجا مکیزاریم یه مشت .....پیدا میشن ! خدا شرشونو کم کنه اناشلله
من این متنو تو پروفایلم میزارم و یه بخشیشو باآدرس تاپیک تو امضام !
آلبوم محسن یگانه رو هم گوش دادیم . چاوشی نسبت به امکانات محدودش کارش توی البوم متاسفم فوق العاده بود و با نفسهای بی هدف یگانه اصلا قابل قیاس نیست .
بهترین خواننده پاپ ایران طعا چاوشیه فقط اگه یکمی آهنگسازیش رو تقویت کنه دیگه رودست نداره .
آلبوم متاسفم مجوز گرفته دوستان ؟ يعني براي اولين بار ميشه بصورت اورجينال و با كيفيت بالا آهنگاي چاوشي رو خريد و گوش كرد ؟ چون من چند نمونه ديدم كه آلبومش هم جلد داشت و هم هولوگرام . حالا چقدر صحت داره ؟
یعنی چی که آهنگا رو میزارنو میگن دانلود کنید بعد مداحی باشه!!!!جلل خالق
ملت مشکل دارنا !
میگم دوستان من که واقعا میگم انافا اگه این آلبوم انشالله اومد دیگه کسی اینا رو آپلودش نکنه لینک بزاره برای دانلود بزاریم با هم مانع پیشرفته کسی نشیم چرا باید همیشه بهم توهین کنیم؟
این کار مطمئنا اسمش دزدیه !
ممنون
هانقل قول:
آلبوم متاسفم مجوز گرفته دوستان ؟ يعني براي اولين بار ميشه بصورت اورجينال و با كيفيت بالا آهنگاي چاوشي رو خريد و گوش كرد ؟ چون من چند نمونه ديدم كه آلبومش هم جلد داشت و هم هولوگرام . حالا چقدر صحت داره ؟
متاسفم !!!
اون که مربوط به چندین ساله پیشه شاید 3 یا 4 ساله
ها اشتباه متوجه شدم یا ...؟
درسته كه متاسفم سال 85 به طور غير مجاز اومد تو بازار ولي چندين بار تو مراكز فروش فرهنگي آلبوم متاسفم رو با هولوگرام و جلد زيبا و اورجينال و در واقع مجاز ديدم !نقل قول:
خوب آخه وقتی یه آلبومی تو بازار پخش بشه گمونم بهش مجوز نمیدن
بعدم محسن تا حالا آهنگاش مجوز نداشته !
مطمینی مجوز نداشته؟!نقل قول:
ها ! ولا اینطوری که شما گفتی منم شک کردم بزار ببینمنقل قول:
بچه ها محسن آلبومای قبلیش مجوز داشته !؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدم داشته نمیدونم