1 گیگ نداره تا اونجا که می دونم ... 2 گیگ 175 تومن - 4 گیگ 220 تومن - 8 گیگ 250 تومن ...
مدل خیلی خوبیه ... ولی بهتر از این هم پیدا میشه با همین بودجه ... مثلا cowon D2 ... یا اگه حافظه بیشتر می خوای zen vision:m ... یا حتی iriver clix ...
Printable View
1 گیگ نداره تا اونجا که می دونم ... 2 گیگ 175 تومن - 4 گیگ 220 تومن - 8 گیگ 250 تومن ...
مدل خیلی خوبیه ... ولی بهتر از این هم پیدا میشه با همین بودجه ... مثلا cowon D2 ... یا اگه حافظه بیشتر می خوای zen vision:m ... یا حتی iriver clix ...
سلام
لطفا قیمت ایپاد نانو رو بدین رنگ نقره ای
2gb 4 Gb 8gb و هر مدلی که داره
ممنون
یه سوال مهم هم داشتم
کدوم یکی از اینا ipod nano هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به نسل ipod ی داره که می خوای بخری ... فرضا اگه نسل دوم رو ملاک قرار بدیم : 2 گیگ 180 تومن - 4 گیگ 210 تومن و 8 گیگ 250 تومن ...نقل قول:
هر دو ipod nano هستن ... اون بالایی که لبه های مدور داره ، نسل اوله و اونی که لبه های تیز داره (پایئنی) نسل دومه ... الان نسل اول دیگه کمیابه و اصولا بهتره که نسل دوم بگیری ... ضمن اینکه نسل سوم هم اومده که دیگه رفته سمت نمایش ویدئو و ...نقل قول:
ادیت شد : قیمت 4 گیگ دارای اشتباه تایپی بود ... 210 درست شد ...
خیلی خیلی ممنونمنقل قول:
کلا ipod nano سه نسل داره درسته
فکر کنم قیمت های 2 گیگ و 4 گیگ رو اشتباه گفتی
راستی اگه میشه تفاوت نسل اول و نسل دوم رو بگین
خودمم میخوام نسل دوم رو بگیرم(پایینه)
فکر کنم این نسل سوم باشه درسته؟:
در ضمن ipod علاوه بر حافظه داخلی مموری کارت میخوره یا نه؟
اگه میشه مشخصات کامل و یه عکس از پک اون رو بذارین
من میخوام ipod نسل دوم نقره ای رنگ بگیرم هنوز رو حافظه اش فکر نکردم پیشنهاد شما چیه؟
راستی یه سوال رو یادم رفت
ipod با حافظه 1 گیگ هم داریم؟
اگه هست قیمتش چنده؟
و در ضمن بین آیپاد های 1gb , 2gb ,4gb 8gb به جز حافظه تفاوت دیگری هم هست
و این که آیا رنگ تو قیمت تاثیر داره یا نه؟
راستی این آیپاد ها ساخت کجا هستن؟
قیمت 2 گیگ درسته ... قیمت 4 گیگ 210 بود که چون داشتم سریع تایپ می کردم جابجا شد ...نقل قول:
تفاوت خاصی ندارن : بدنه بهتر - قابلیت سرچ - تصویر بهتر ...ضمن اینکه الان نسل اول رو باید بذاری کنار ...
درسته - اون نسل سومه ...
نه - کارت خافظه نمی خوره ...
مشخصات Ipod nano نسل سوم :
کد:http://www.apple.com/ipodnano/specs.html
حافظه 2 گیگ کمه - 4 گیگ هم زود پر میشه واسه کسی که موسیقی زیاد گوش بده... اگه آرشیو بزرگی داری برو سمت 8 گیگ ...
داشتیم ... الان نداریم ...نقل قول:
نه - تفاوتی نیست ...
نه -
ساخت چین هستن ... ولی جای نگرانی نیست ... خود امریکایی ها هم Ipod ساخت چین استفاده می کنن و راضی هستن ! ...
سلام دوستان
میخوام mp4 مدل jxd 689 بخرم در مورد کیفیت صدا تصویر و دوربین آن توضیح دهید
آیا ضبط صدای آن خوب است
لطفا مرا راهنمایی کنید
اگر مدلی می شناسید که امکانات آن خوب و قیمتش مناسب باشد لطفا معرفی کنید
توصیه نمیشه ... مارک Jxd متفرقه محسوب میشه و دارای کیفیت بالایی نیست ... گول امکانات فراوانش رو نخور ... شما ترجیح میدی دستگاهت 3 تا کار رو خوب و درست انجام بده یا 30 تا کار رو بصورت متوسط و نصفه و نیمه ؟ ... اینجا هم بحث همینه ...
بودجه ات چقدره ؟ و چه قابلیت های رو نیاز داری ؟ ... (قید دوربین رو هم بزن - مارک های معتبر روش مانور نمیدن - کیفیت دوربین مارک های متفرقه در حد یه موبایل معمولیه)
seymour دوست عزیز ممنون از کمک هات