نقل قول:
فکر نمی کنم اینطوری بخوان بکنن الکی که نیست یکی بیاد پورت کنه باید مجوزی چیزی داشته باشه که بتونی همچین کاری رو بکنه وگرنه عوابق فوق العاده سختی رو داره!
نقل قول:
عوابقی فکر نمیکنم داشته باشه.
از کجا بفهمن کار کی بوده؟؟؟البته اگه بخواد پرت بشه 1 افتضاح به تمام معنا واسه pc میشه.
منظورم پرتی هست که 1 ناشناس بخواد بزنه.
نقل قول:
مجید جان اولا که معمولا هر شرکتی که پورت کنه اینقدر معروف باید باشه که تواناییه اینکار رو داشته باشه!
دوما هم اینکه معمولا یک نشانی از خودشون میزارن!
سوما! هم اینکه اصلا فکر نکنم بازی ها رو بتونن شرکت هایه دیگه پورت کنن! شاید Patch یا چیزایه دیگه رو بشه! اما بازی رو نمیشه! نمیدونم شرکت سازنده فقط میتونه همچین کاری رو بکنه! اگه همچین کاری ممکن بود که بازیه GeOW 2 که از تمام بازی هایه سوم شخص قشنگ تر هست! پس اونو باید 120% پورت می کردند!
نقل قول:
خوب من هم به همین خاطر میگم که 1 افتضاح میشه این پورت.
چون که من خودم چند تا لینک از بازی re5 واسه pc دیدم.
همینطور هم شیراز چند جا رو دیده بودم که میگفتن Gears of war 2 برای pc اومده.
حالا به نظر تو کی میفهمه که کی این پورت ها رو توی اینترنت گذاشته؟؟؟
درسته.شرکت بزرگی نمیاد همچین کاری بکنه ولی 1 عده گم نام هستن که بخوان این کار رو بکنن و هیچکس نفهمه.
دوستان حتما نباید یک شرکت اینکارو بکنه !!!! ممکنه یک نفر در یک فروم این کارو کرده باشه !!! ظاهرا به حرف هایی که من در مورد GTA IV: Lost and Damned زدم اصلا دقت نکردید !!!! اینجارو ببینید:
کد:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=389449&st=0
یک نفر این بازی رو که هنوز دی وی دیشم نیومده و فقط میشه روی xbox live بازی کرد برای PC پورت کرده !!