روی Low گذاشتید؟! تا جایی که من اطلاع دارم ۲۰۱۸ اصلا همچین اپشنی واسه انتخاب نداره
بخوام خیلی خلاصه بتون بگم تو نسخه های قبل فارغ از روونی بازی و مقدار FPS ما میومدیم انتخاب میکردیم که چه کیفیتی (low.medium,high) رو میخوام ببینیم . حالا نتیجه ۱۵ فریم بود یا ۱۵۰ فریم مهم نبود واسه بازی . مهم این بود که کیفیت منتخب ما رو از بین اون سه تا اجرا کنه .
اما تو نسخه ۲۰۱۸ این حالت برقرار نیست . اینجا ما میایم میگیم ۳۰ فریم باشه و خود بازی به صورت اتوماتیک با توجه به سخت افزارمون یه رده از کیفیت رو برامون ست میکنه . یعنی یه لپتاپ سطح نسبتا پایین با یه لپتاپ گیمینگ تو نرخ فریم هیچ فرقی ندارن و هردوتا ۳۰ فریمن اما این بازیه که تصمیم میگیره واسه سیستم اول کیفیت افتضاخ و واسه دومی حداکثر گرافیک ممکن رو اجرا کنه
در مورد عکس spec . ما دو تا لپتاپ داریم خونه . یکی ۸ گیگ رم اون یکی ۶ گیگ . واسه اولی good داد و واسه دومی عین همین مورد شما ناشناخته N/A زد . اما هر دو لپتاپ بدون یه فریم کمتر فیکس رو ۳۰ فریم بازی رو اجرا کردن . میخوام بهتون بگم اینکه رم رو N/A زده ملاک لگ زدن حتمی نیست . پیشنهاد اکید من نصب اخرین ورژن درایور انویدیا هستش . بعینه فرق رو احساس کردم داداش واسه همین زیاد از حد خوشبینم . اگه خواستید Fraps رو هم نصب کتید و متوسط fps رو تو حالت های مختلف (وسط بازی ُ انیمشین ُ کرنر) ذکر کنید