واقعا ممنونم همینکاری که گفتی روکردم درست شد ممنونم ازت
Printable View
واقعا ممنونم همینکاری که گفتی روکردم درست شد ممنونم ازت
سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم جالبه ک صدا رو خودش شناخته بود. با نرم افزار driver pack solution خواستم درایورهاشو نصب کنم درایور اینتل گرافیک رو نمیتونه نصب کنه. همینطور تاچ پد و دکمه های کیبورد لپ تاپ مثل تنظیم صدا و.... رو هم خودم باید نصب کنم ک واسه من برای ویندوز 7 هست واسه همین نصب نمیشه. میشه درایورهاش رو هم لینک بدید؟
Asus n55sf
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
ویندوز 10 رو نصب کردم جالبه ک صدا رو خودش شناخته بود. با نرم افزار driver pack solution خواستم درایورهاشو نصب کنم درایور اینتل گرافیک رو نمیتونه نصب کنه. همینطور تاچ پد و دکمه های کیبورد لپ تاپ مثل تنظیم صدا و.... رو هم خودم باید نصب کنم ک واسه من برای ویندوز 7 هست واسه همین نصب نمیشه. میشه درایورهاش رو هم لینک بدید؟
Asus n55sf
ممنون
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n16:
نقل قول:
بله چنان چه گفتم DVD را روی سیستم دیگری نصب کردم ولی میخوام روی پی سی نصب کنم مراحل نصبو بالا نمیاره!
فکر نکنم سیستم از لحاظ سخت افزاری مشکلی داشته باشه چون به قدری قوی هست که نتونه ویندوز 10 را قبول کنه..
من از رم 4 گیگ سی پی یو 2 هسته ای کارت گرافیک 8800 جی تی وهارد 1 ترا استفاده میکنم
گفتین میتونه مشکل از بایوس تنظیماتش وآپدیتش باشه!
من تا بحال بایوس را دستکاری نکرده ام آپدیت نکرده ام ولی..یعنی میگین قدیمی بودن ورزن بایوس مادربرد میتونه در این امر دخیل باشه؟
چکاری انجام بدم که بتونم براحتی ویندوز 10 را روی کامپیوتر نصب کنم؟
سلامنقل قول:
ویندوز 10 64 بیتی نصب نمی شود یا ویندوز 10 32 بیتی ؟
در این سیستم قبلا ویندوز 8.1 64 بیتی با موفقیت نصب شده است ؟
من میخوام روی سیستم 32 بیتی ویندوز نصب کنم فعلن دارم ویندزو 7 32 بیتی استفاده میکنم وتا بحال ویندوز 8.1 نصب نکرده امنقل قول:
سلام
برنامه window photo viewer من مدام از کار میفته و عکسام باز نمیشن مشکل رو چطور باید حل کنم؟
بنده احتمال میدم بخاطر عدم آپدیت بایوس هستنقل قول:
چون در یکی از لپ تاپ های دوستان، بایوس نسخه 2011 بود که ویندوز 8.1 و 10 نصب نمیشد و یا همانطور مشکل شما ظاهر میشد
بعد از آپدیت درست شد. البته 8.1 نصب کردیم و ویندوز 10 تست نکردیم
مادربرد من Abit هستش ومال 7-8 سال پیشه!متاسفانه سایت سازندش دیگه کار نمیکنه ونمیدونم چطوری بتونم بایوس مادربردمو آپدیت کنم وتابحال هم بایوس مادربرد آپدیت نکردم مثل اینکه برای آپدیت بایوس هم از فلاپی دیکست استفاده بشهنقل قول:
اگه با اپدیت بایوس بشه ویندوز 10 را نصب کرد جای نگرانی نیست
یا خدا :n04:نقل قول:
بنظرم بیخیال بشید
البته راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون واقعا قدیمی هستش مادربردتون
:n38: