"در ازاي يك جلد كلام الله مجيد و يك اكانت يك ساله يك مگ نامحدود adsl شاتل و يك مودم 2750 دي لينك"
Printable View
"در ازاي يك جلد كلام الله مجيد و يك اكانت يك ساله يك مگ نامحدود adsl شاتل و يك مودم 2750 دي لينك"
خوب سیروس جان وقتی رمزی حرف میزنیم کسی که غیر از خودمون منظورمون رو نمیفهمه .راستی نمیشه یه کاری کنی که دخترا دسترسیشون به این تاپیک قطع بشه ؟ مثلا توی یوزراشون محدودیت ایجاد کنی ؟نقل قول:
بچه ها موادی رو که خودتون مرتب مصرف میکنین لازم نیست به من بگین :n09:
شیرموز و نارگیل و عسل و ... کافور و اینا نوش جونتون
من هنوز به مرحله شوما نرسیدم :n33:
فقط طرف کمرنگ شده تو پی سی !
چنچور اسان است
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
حتما رفته خونه تکونی . کدبانو هستند ماشاللهنقل قول:
یا شایدم رفته گل بچینه
شایدم داره دنبال اسلیکر گل میگرده:n19: لباس هم نیازه سفره و سالن و ....نقل قول:
اقا احسان کم کم امپر میچسبونه میاد هممون رو سرویس میکنه اینقدر سر به سرش نذارید:n34::n24::n25:
این @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین امروز عضو شده و اولین پست هاش هم تو همین تاپیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس نتیجه میگیریم یکی از آقایون هستند که قصد براندازی نظام رو دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست کتبی دارم که ایشون رو روی سر در همین تاپیک آوبزان کنید تا درسی باشه برای دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+تکمیلی :
شاید من اشتباه میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه .
بن شد.:n02:نقل قول:
در ضمن این مریم جونی که تگ کردی یکی دیگست. این همونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یعنی مریم جون یکی از کاربرای مرد همین تاپیک بوده که با اسم زنانه اومده ؟ منظورتون اینه ؟
دوستان این عکس جذاب دست شما هم رسیده؟
(چون نزدیک وقت شامه ، اون قسمتو خودم شطرنجی کردم!)