نقل قول:
سلام .
کار خوبی کردی ؛ اتفاقا چند روز پیش میگفتم بیام توی این تاپیک پست جدید بدم بعد یادم شد اصلا ...
موافقم ... انتخاب کنید کی تحلیل بشه و بعد بحث رو ادامه بدین ...
Printable View
نقل قول:
سلام .
کار خوبی کردی ؛ اتفاقا چند روز پیش میگفتم بیام توی این تاپیک پست جدید بدم بعد یادم شد اصلا ...
موافقم ... انتخاب کنید کی تحلیل بشه و بعد بحث رو ادامه بدین ...
خوب برای راه اندازی موتور تاپیک اول Ar@mتحلیل بشه . سپس vesta .
نظرتون چیه ؟
از اونجا که می دونم نظر نمی دین :n31: پس آرام خانوم آماده کنه خودشو . بانی جان زحمت اقدامات اولیه رو بکش
بنده با هرگونه اقدامی که در جهت منفجر کردن این تاپیک باشه شدیدا موافقم و بشدت استقبال و پشتیبانی میکنم :n19:
آرام گزینه خوبیه ... الان خیلی این دور و بر نمیبینمشون... اما نسبت به کاربرای قدیمی حس خوبی دارم. :)نقل قول:
سرکار خانم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر تاپیک رو دنبال میکنید اعلام کنید که با تحلیل موافقید یا خیر ؟
البته خانم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز همینطور ...
پ ن : من باید چک بکنم ببینم کیا هم توی نوبت بودند ... در همین چند روز ... و پوزش بابت این همه تاخیر...
نقل قول:با تشکر فراوان از هر دو نفرتون من اصلا موافق نیستم : دینقل قول:
به هرحال ممنون (:
نقل قول:
نقل قول:
ممنـونـم برای پیشنهادتون خیلی مشتاق هستم نظر و برداشت دوستان رو درباره خودم بدونم
ولی اگر اجازه بدین فعــلا من برای تحلیل نباشم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خـــب تا گرم صحبت در مورد افراد بعدی هستیم بد هم نیست اگر تاپیک رو از زیر خروارها خاک در بیاریم! :)
یک خبر بد اینکه ، با افرادی اون موقع که این تاپیکو باز کردم و بحثش داغ بود هماهنگ کرده بودم و نامشان را در جایی به نوبت نوشته بودم و الان هر چه گشتم پیدا نشد ... اما سعی میکنم حتما پیدا کنم تا شرمنده ی این دوستان نازنین نباشم...
اما دوستی که یادم بود هماهنگ کرده بودم و حتی قول داده بودم در همان اوقات در زمانیکه گفته بود مسافرت میره و بعدش که میاد اسمش رو در تاپیک بنویسم و دیگه اینقدر در فعالیت تاپیک فاصله افتاد و من شرمنده اش شدم ...
سرکار خانم هیوا
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا با پست های خودتون تحلیل ایشون رو هم گرم نمایید .
همچنین توصیتا" به هیوا خانم عرض میکنم برای دیده شدن تاپیک دوستانشون رو بوسیله تگ ، پروفایل و ... دعوت کنند.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمت تغییر تایتل هم با شما . :n40:
متشکر .
میبینم که برای گرم کردن بحث از سوژه انتخاب خانمها استفاده شده:n09:
بعله دقیقا همینه!
انتخاب هوشمندانه ای بود جنابان:n16:
نقل قول:نقل قول:محتوای مخفی: !
کاش دلیل عدم موافقت خودتون رو می گفتین . به هر حال خیلی دوست داشتیم شما دوستان رو در این تاپیک مورد تحلیل ( شایدم تجلیل ، شاید هم تخریب ! ) قرار بدیم ( تو پرانتز رو جدی نگیرین !)
امیدوارم در آینده نظرتون عوض بشه
:n40:
محتوای مخفی: !
بنده ایشون رو نمیشناسم . اما از همینجا جا داره از ایشون تشکر کنم که دعوت رو پذیرفتند و به عنوان اولین نفر ( شاید هم اولین قربانی ! ) قراره پس از مدت ها این تاپیک رو از خاک خوردگی بیرون بیارن .نقل قول:
سرکار خانم هیوا
@Miss Artemis
دوستان لطفا با پست های خودتون تحلیل ایشون رو هم گرم نمایید .
همچنین توصیتا" به هیوا خانم عرض میکنم برای دیده شدن تاپیک دوستانشون رو بوسیله تگ ، پروفایل و ... دعوت کنند.
نفر اول بودن خیلی جرات میخواد
تشکر ویژه
:n40:
دلیل خاصی نداره, شما و بقیه ی دوستان به من لطف دارین ممنونم (:نقل قول:
- - - Updated - - -
دلیل خاصی نداره, شما و بقیه ی دوستان به من لطف دارین ممنونم (:نقل قول: