لینک خرابهنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
Printable View
لینک خرابهنقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98
حداکثر تا 2 روز دیگه بهتون میدمشنقل قول:
نوشته شده توسط Hosein-mec
ببین این کار میکنه:نقل قول:
نوشته شده توسط eminem-9033
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam omidvaram ke hamey afrade goroh haleshon khob bashe ;) man ye baranme khaste bodam ona in bod ke vebcam braye 6630 ke man ghablan in baranamro dashtam vali hala nemidonam ke chera vasl nemishe va hamash error mide mikhastam darakhast konam ke age emkanesh bashe baranameye jadidesho baram toye site gharar bedin
mer30 az hame
bye
دوست عزیز این که شما گذاشتی برای موبایل های سیمباین داره نه ک 750 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
آقا كسي يه برنامه جاوا مثل blacklist or blackbaler symbian داره واسه من بذاره چون میخام یه نفرو بپیچونم
آقا همچين چيزي وجود نداره من خودم خيلي دنبالش گشتمنقل قول:
نوشته شده توسط Farbod_h
اين ريموت كنترل هايي كه هست براي كنترل از طريق بلوتوث هست كه اينو خود گوشي هم داره و اصلا نيازي نيست نصب كني.
برنامه كنترل تلوزيون فقط براي گوشي هاي سيمبيان هست كه سيستم عامل دارن به خاطر همين ميتونن به سخت افزار ها دستورات ديگه هم بدن ولي گوشي هاي جاوا همچين خاصيتي رو ندارن
پيشنهاد ميكنم دنبالش نگردي..... ;)
تایید نمیشه ! فلن همین نرم افزاری نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط se-k750i
چرا تاييد نميشه؟
مگه چي گفتم خب اين مشخصه كه همچين نرم افزاري نيست ولي بعيد نيست كه در آينده ساخته بشه!!
اگه ميشه دوبارهup كن چون پاك شده :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط ali_j98