برنامه pico drive رو گوشی n70 نصب کردم گوشی هنگ میکنه آیا امولاتور دیگه ای برای بازی سگا روی موبایل هست؟ :41::19::2:
Printable View
برنامه pico drive رو گوشی n70 نصب کردم گوشی هنگ میکنه آیا امولاتور دیگه ای برای بازی سگا روی موبایل هست؟ :41::19::2:
این برنامه به راحتی رو n72 من اجرا شد ولی موقع در اومدن هنگ میکنه که مهم نیست برنامه ی دیگه ای وجود ندارهنقل قول:
سلام من مشکل دارم وقتی بازی رو میریزم رو حافظه وقتی موبایل رو روشن میکنم چیزی نمیبینم
گیم هم جاوا هست
گوشیت چیه؟ اسم بازی ؟نقل قول:
بازی تنیس رو دانلود کردم ولی قفل میکنه جریانش چی؟؟؟؟
از دوستان کسی می دونه بازیهای بلوتوثی چطور کار میکنه؟ اصلاً کسی عملاً بازی کرده ؟
حدود 30 تا بازی بلوتوثی از همین سایت گرفته ام . هم سیمبیان و هم جاوا ، ولی هیچ کدوم کار نکردند.
من با گوشی های نوکیا N70 رو با 5700
و همینطور N70 رو با سونی اریکسون Z530 بلوتوث کردم ولی موفق نشدم .
وقتی که روی multi player میریم معمولاً بازیها 2 تا گزینه دارند.
گزینه اول host a game و گزینه دوم join a game
مثل بازی 4x4.Extreme.Rally.3D و یا بازی Burning.Tires.3D که مسابقه ای هستند.
هر دو تا بازی را و نیز تمام بازیهای جاوا رو بابلوتوث روشن امتحان کردم بارها و بارها و حتی 5 دقیقه هم منتظر موندم ولی هیچ اتفاقی نمی افته و پیغام میده که بلوتوثی را پیدا نکرده.
من خودم این عقیده رو پیدا کردم که شاید باید گوشی ها از یک مدل باشند. و ورژن و رزولیشن بازیها نیز مسلماً یکی باشه!
اگه دوستانی که امتحان کردند لطفاً راهنماییم کنند. چون این دو تا بازی که گفتم و یا اسنوکر سیمبیان ، باید با بلوتوث جالب باشند.
دلبندم ربطی به یکی بودن گوشی و رزولوشن نداره!نقل قول:
شما قبل از اینکه وارد بازی بشی باید بلوتوث رو روشن کنی.
بعد تو هردو گوشی بعد از اجرای بازی میری تو بخش مولتی پلیر بعد یکی میشه host و اون یکی join.
حالا باید یکم صبر کنی تا دوتا گوشی بهم وصل بشن.
فکر نکنم کار اونقدر پیچیده ای باشه.
از گلف و تنیس بگیر تا رالی و کرم و ... همه رو هم خودم هم بقیه کسایی که اینجا هستن امتحان کردن.
موفق باشی.
این تاپیک فقط درمورد بازی های موبایله؟
جواد جان.
همیشه join رو با join و host رو با host بلوتوث میکردم.
اصلاً فکرشو نمیکردم که این راه رو هم امتحان کنم.
ممنونم ازت.
واقعاً که؟ :31: :16:
سلام
بازی bounce رو روی 6630 نمیتونم نصب کنم همش پیغام security error میده .
به نظر شما چکار کنم ؟البته هر راهی رو که خودم میدونستم رفتم نشد .
ممنون از راهنماییتون