آقایون من گوشیم هنگ میکنه خودش خاموش میشه
کلی مشکل داره .باید فلش بشه ولی این لینکی که تو این تاپیک برای فلش کردنه دیگه کار نمیکنه
لطفا کمک کنید.
آقایون من گوشیم هنگ میکنه خودش خاموش میشه
کلی مشکل داره .باید فلش بشه ولی این لینکی که تو این تاپیک برای فلش کردنه دیگه کار نمیکنه
لطفا کمک کنید.
لطفا تبليغات تاپيك هاي ديگه رو نكنيد......نقل قول:
نه نميشه . هيچ كدوم از اين دو تا كه گفتي امكان پذير نيست.نقل قول:
نه فكر نكنم . يه گوشي به من معرفي كن كه صفحه نمايشش ضدخش باشه ؟نقل قول:
خوب قبل از اينكه جوابت رو بدم يه گلايه داشتم از بچه هاي تاپيك .... چرا يكي يه سوالي ميپرسه پاس ميديد به يه تاپيك ديگه ؟ اين دوستمون اينجا سوالش رو پرسيده و همين جا هم جواب ميگيره . اگه جواب سوالش رو ميدونيد بگيد اگه نه دليلي نداره بفرستيد يه تاپيك ديگه كه اصلا موضوعش فرق ميكنه با اين سوال . خوب بگذريم جواب اين دوست عزيز رو بدم ...نقل قول:
تنها كاري كه به نظرم ميرسه ميتوني بكني . بري تهران خيابان جمهوري اونجا يه دوري بزني ببيني ميتوني جايي رو پيدا كني كه برات رديفش كنن. اگه هم نشد همون جا ميتوني بفروشي ....
اولا يه توصيه به همه ... بدون دليل و فقط واسه آزمايش كردن گوشي رو فلش نكنيد و اگر هم نياز به اين كار شد با دقت و اطمينان كامل اينكار رو بكنيد ...نقل قول:
بيشتر اين مشكلات بخاطر اشكال تو سيستم بوت لودر گوشيه . فايل جداگانه بوت لودر رو دانلود كن و نصبش كن ( مانسترپك نه بوت لودر جداگانه ) و بعد گوشي رو روشن كن رو حالت بوت و حالا با يه فايل مانسترپك فلش كن .. نتيجه رو بگو .....
خوب برنامه هايي كه نصب ميكني به گوشيت نميخوره ... برنامه هاي مخصوص وي تري ايكس رو نصب كن. در مورد نرم افزار فلكس هم يه توضيح كامل ميدم ....نقل قول:
مطمئني با فلش كردن حل ميشه ؟ خوب روش فلش كردن رو بلدي ؟ اگه بلدي و دنبال فايل مانسترپك ميگردي كافيه تو گوگل سرچ كني و توجه كن كد زبانش 0032 باشه تا عربي رو ساپورت كنه ....نقل قول:
خوب قبلش بگم من دسترسي به اينترنت ندارم ( بدليل قطعي تلفن ) و الان هم فصل امتحانات پايان ترم و من اصلا وقت نميكنم برم كافي نت و فقط بعضي وقتها از سايت دانشگاه ميام رو خط...
اين توضيح در مورد روش راه اندازي برنامه Leader GL Flex Editor به طور واضح و كامل و تست شده هست كه اگر با اين روش هم به مشكل برخورديد ديگه من شرمنده تون ميشم .
قبل از هر چيز تمام برنامه و درايور هايي كه از سي دي مخصوص موتورولا نصب كرديد پاك كنيد ( برنامه motorola phone و درايور مودم يو اس بي ) سيستم رو ري استارت كنيد و گوشي رو به سيستم وصل كنيد.خوب حالا بايد مودم يو اس بي رو نصب كنه. آدرس شاخه درايور p2k رو كه لينكش تو همين تاپيك هست رو بديد و اجازه بديد خودش سرچ كنه و نصبش كنه .
حالا برنامه Leader GL Flex Editor رو اجرا كنيد برنامه رو حالت modem mode ... دكمه normal رو بزنيد و منتظر بمونيد بعد از چند لحظه از شما درايورهاي ديگه اي رو ميخواد كه دونه دونه از همون شاخه p2k آدرس بديد و اجازه بديد خودش پيدا و نصب كنه . خوب حالا ديگه تموم شد و ميتونيد به راحتي با برنامه Leader GL Flex Editor كار كنيد و با زدن دكمه normal سريعا ميره رو حالت normal mode ... فقط يادتون نره حتما قبل از هر چيز برنامه motorola phone و درايور مودم يو اس بي كه از سي دي موتورولا نصب كرديد رو پاك كنيد.
اميدوارم ديگه به مشكلي برنخوريد .... يه نكته ديگه !!! من شخصا سعي ميكنم به همه سوالات جواب بدم فقط تنها مشكلم اين خط لعنتي كه قعطه و بزودي وصلش ميكنم.
[quote=m_etallic_a;747965]لطفا تبليغات تاپيك هاي ديگه رو نكنيد......
شما که همیشه نیستین.من هم که جواب همه سوال ها رو نمیدونم!!!توقع نداری که بچه ها صبر کنن که شما آن بشین
اگه دیده باشی من دیگه تو امضام هم از جفنگ ها استفاده نمیکنم و 2 تاپیک رو کلوپ معرفی کردم
شاید سوال کننده با جستجو در این 2 تاپیک منهای اینکه به جوابش برسه چیزای دیگه هم دستگیرش بشه
دیگه لازم نیست سوال های تکراری رو تکرار کنیم
این نظر منه!!!!!!!!!!1:)
در ضمن این تاپیک که مال من نیست که بخوام تبلیغش کنم....
از شما هم توقع نداشتم....
سلام غزیز فکر کنم مشکل من همین جاست:)نقل قول:
گفتین boot loader یه ذره بیشتر توضیح میدین؟:blush:
این مشکله منه:
ببین باتری من الان شارژش باید حدود 40 درصد یا کمتر باشه مشکل میتونه از اون باشه؟
anti virus رو هم خاموش میکنم:sad:
این Error که حاله مارو گرفته:angry:
1:تو RSD با فلش HELLO MOTO EDITION ..... مرحله ی creating image که کامل شد شروع میکنه به
loading RAM downloading bootloader که این مرحله تو %0 میمونه بعد گوشی خاموش میشه(از حالت boot) و از PC قطع میشه و پیغام شوم زیر
Error sending RAM downloader for bootloader.Divice API Error 0*0030006 Address 0*800000 command
ADDR (0*E0231006) phone disconnected
با MP هم یه feild میزنه ولی گوشی diconnect نمیشه!
در ضمن سیستم من مال 4 سال پیشه تو PC های دیگه هم نمیتونم USB فلش موتو رو نصب کنم! به نظر شما مشکل از سیستمم؟
این اخریشه :من از پستهای قبلی تاپیک یادم هست که مطرح شده بود اگه فلش نصفه بره دوباره فلش کردن گوشبی مشکل میشه, این درسته؟
SW:.... U_85_98_A0R
BL: 0.6.8.2
نقل قول:
سلام مجدد
دوست عزیز نرم افزار هایی رو که نصب کردم خود شما تو انجمن معرفی کردین . مثل برنامه ضبط صدا - بازی فیفا و غیره . . . .
به نظر شما نرم افزار های هاتون مشکل دارن ؟
در مورد راهنمایی تون در ضمینه Flax هم امتحان میکنم . امیدوارم جواب بده . ممنون . یه فکری برای مشکل نرم افزاری من بکنید .
با تشکر بیژن