اتفاقا کارهای AKG هم داشت اما راستش زیاد توجه نکردم چون in Ear نبودن!نقل قول:
راستی این سری XB سونی بهتره یا همون EX(مثلا این جدید ها)؟
Printable View
اتفاقا کارهای AKG هم داشت اما راستش زیاد توجه نکردم چون in Ear نبودن!نقل قول:
راستی این سری XB سونی بهتره یا همون EX(مثلا این جدید ها)؟
من جعبه ی px100 رو دارم ، آدرستو بده سر فرصت برات بفرستم، من ازش استفاده نمیکنم.نقل قول:
منم بهترین هدفونمو چند وقت پیش از دست دادم بنابراین درکت میکنم!
طبیعیه که با هم دیدی شون ... AKG گاهی وقتا به عنوان شاخه اتریشی JBL کار می کرده ..نقل قول:
//
سری EX سری all around بهتریه (مجموعا بهتر) و سری XB واسه باس بهتره ... من فکر می کنم برحسب استفاده یه نفر بتونه یکی رو بر دیگری ترجیح بده ... شخصا EX رو ترجیح میدم ...
من شنیدم میگن harman/kardon هم با JBL تحت یه زیر مجموعه تولید میشن! درسته؟نقل قول:
کمپانی هایی مثل JBL, Infiniti, Lexicon, Harman Kardon, AKG و Mark Levinson! زیر مجموعه ی Harman هستند.نقل قول:
نظرتون در باره IE-20 XB
و مدل 10 چیه؟
یه i7 خریدم...کد:http://www.m-audio.com/products/en_us/IE20XB.html
اینا بهتره یا
Sennheiser IE 7
مدل خیلی خوبیه ... اما اینا قراره مشابه/هم رده کارای Ultimate Ears باشن (مثل Super.fi 5)... بنابراین نباید علاقه مندها به کارایی که تاکید روی گیتار و جاز و اینا رو داره راضی کنه ... که البته طبیعی هم هست : اکسترا باس هستش و توی مشخصاتش هم نوشته که high ها رو پوشش نمیده (نه اینکه اصلا پوشش نده یا بد باشه؛ بلکه میشه نتیجه گرفت که اهمیت کمتری بهشون میده/کمتر سرشون پول خرج کرده!)...نقل قول:
خودش هم تاکید می کنه روی این قضیه :
نقل قول:
This results in a high-performance reference monitor system designed for critical listening during mobile recording/production of bass-enhanced music
با سلام
من یه ام پی 3 مدل SanDisk Sansa Clip دارم یه چیز که بدرد دستگاهم بخوره قیمتش هم از 25-30 بیشتر نباشه.
میخاستم نظر دوستان رو درباره هدفون زیر بدونم و ایا تو ایران اینا پیدا میشه ؟؟؟قیمتش چنده؟
Koss PortaPro Headphones
کد:http://reviews.cnet.com/headphones/koss-portapro-headphones/4505-7877_7-32897197.html?tag=contentMain;contentBody
porta pro رقیب px100 هست و مدل فوق العاده ای تو قیمت خودشه، اما از نظر راحتی به خوبیه px100 نیست.نقل قول:
در مورد صداش بعضیا اون رو به px100 ترجیح میدن ولی به نظرم اکثر این افراد کسایی هستن که porta رو داشتن و با اومدن px100 به خاطر تعصب رو هدفونشون نمیخوان برتری نسبی px100 رو قبول کنن اما در کل چون خیلی به هم نزدیکن بحث ذائقه و سایر فاکتور ها بیشتر مطرح میشه.
در بازار ایران هم نیست.
البته مدل PX100 توی ایران پیدا میشه.