نه برادر اجرا نکردمنقل قول:
Printable View
نه برادر اجرا نکردمنقل قول:
داش اول گیم modern combat رو نصب کن .بدون دیتا .حالاباز کن ببین به صفحه دانلود میره؟نقل قول:
اگه بازم انداخت بیرون و به صفحه دانلود نرفت باگارانتی تماس بگیرید.
بله modern combat4 رو بدون دیتا باز کردم بدون اینکه صفحه دانلود رو نشون بده میزنه بیرون!نقل قول:
امروز هم فکر کنم زیاد استفادش کردم صفحه led لرزید قات زد و رنگها پیچید تو هم!
شما با تبلت مییاید فوروم؟
گارانتی ویستاس زنگ بزنم چی بگم؟
داش حتما به گارانتی زنگ بزنید و مشکلتون بگید.نقل قول:
درضمن یه سوال دیگه تبلتون روت کردین؟
نه روت نکردم . یعنی این مشکل یعنی نقص فنی داره تبلتم ؟ 1ماهم نیست خریدمش از دیجی کالا ، چرا باید تبلت خراب بهم بدن؟نقل قول:
درضمن تبلتمو ریست فکتوری کردم . بعضی وقتا اصلا میخوام اس دی کارتو Unmount کنم عمل نمیکنه میکشم بیرون کارتو مینویسه بیرون کشیده شد غیرمنتظره وبلی بازم مشخصات اس دی کارت رو نوشته!!! به نظرتون چشه این تبلتتتتتتتتتتتتت ؟! پشیمونم از خریدشششششش :n21:
دوست عزیز هیچوقت از چیزی که خریدی پشیمون نشید.این باعث میشه به مرور زمان همه چی به چشمتون بد بیاد وقدرت انتخابتون پایین میاد .نقل قول:
واسه همه مشکل پیش میاد شما فقط با گارانتی هماهنگ بشید وتبلت خودتون به گارانتی بفرستید همراه تبلتم یه کاغذ که توش مشکلات تبلت رو نوشتید بفرستید. شاید تبلتتون عوض کنن.
در ضمن به گارانتی همه مشکلاتو بگید.
قردش ناراحت اولما ایشالاه جورنر.
ساغول قردش.:n12:نقل قول:
نگرانی که دارم اینه که تبلتو بدم دست گارانتی ، آثار باز و بسته شدن که کم کمش خط و خشه بیوفته روش . این خرابکاریها هم باعث میشه موقع فروش کسی نخره.
:n16:
دوست عزیز مشکل نرم افزاری مهمه یا مشکل فیزیکی؟نقل قول:
من از دیجی کالا گرفتم.روی کارتن تبلت چیزی نزده.دوستانی که از دیجی کالا گرفتن میدونن با چه گارانتی عرضه میشه و شماره تلفنشون چنده.من احتملا برگه گارانتیش رو گم کردم.نمیدونم ویستا بود یا چیزی شبیه این.نقل قول:
have this error.نقل قول:
Installing update...
Verifying current system...
assert failed: apply_patch_check("/system/framework/core.odex", "e362ac227de0a7ddeef7429ed3e3a3b4c6bec627", "414c9d3ecb9a4c87f4a684b4f354af6544fe6e3a")
Upadte.zip is not correct Installation aborted.
من الان نرم افزار فلش تولز اخرین ورژن رو دارم.ورژن کارخانه ای این تبلتME173X_WW_user_4.2.4.06716_20130918.ftf رو هم دارم.اصلا چه جوری میتونم دوباره به حالت اول کارخانه ای برگردونم.توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه به این نتیجه رسیدم که پس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردن این اتفاق میفته و با ریست کردن به تنظیمات کارخانه ای هم مشکل حل نمیشه.انگار یه سری از فایلهای سیستمی من پریده.قبلا با motochopper روتش کرده بودم.تا به حال 10 بار ریست کارخانهای کردم ولی همش همین ارور رو میده