سلام.ممنون از آموزش هاتون
میخواستم بدونم میشه لیست شبکه ها رو یه جوری ذخیره کرد که ترتیبش رو بشه دوباره بعد از سرچ مجدد خودش بچینه مثل قبل که خودت چینده بودی؟مدل ps43f4950
Printable View
سلام.ممنون از آموزش هاتون
میخواستم بدونم میشه لیست شبکه ها رو یه جوری ذخیره کرد که ترتیبش رو بشه دوباره بعد از سرچ مجدد خودش بچینه مثل قبل که خودت چینده بودی؟مدل ps43f4950
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار باید وارد منوی مخفی شده و بکاب بگیرید و یا تنظیمات دیجیتال را بسته به توانایی تیونر تلویزیون دوباره تنظیم کنید البته در منوی مخفی.!
دقيقا چطوري بايد بكاپ بگيريم؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
در بعضی از مواقع ممکن است این کار باعث از کار افتادن سیستمتان شود ولی اگر اصرار به این کار دارید .
باید وارد منوی مخفی شده و از قسمت option و از قسمت control وارد شوید. وhotel option را فعال کنید.
control>hotel option>clon tv to usb و بعد آن را ok کنید تا اطلاعات تان وارد usb شود و هر وقت خواستید دوباره از همان مسیر و این بار control>hotel option>clonusb totv را ok می کنید.
لازم بذکر است که هر وقت که از منوی مخفی خواستید خارج شوید حتما hotel mode یا hotel option را غیر فعال کنید
ممنون از پاسخگویی شما:n12:
نقل قول:
سلام
تلویزیون ما samsung 46F6400 هست
ولی انتخاب منطقه ی زمانی اون غیر فعاله
زمانبندی برنامه ای تلویزیون رو با چند ساعت اختلاف نشون میده
چیکار باید کرد؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
روش کار همان است که در پست اول در سری H آن توضیح داده شده.
فعال كردن تيونر ديجيتال تلويزيون سامسونگH6400 و H6390و....
براي اين مدل تلويزيون بايد در حالتي كه تلويزيون روشن هست وارد منو مخفي شد و در حالت خاموش در منو مخفي گزينه Localset وجود ندارد.پس وقتي تلويزيون روشن است دكمه info روي كنترل را فشار داده هم زمان فايل fatory+3speed را پخش مي كنيم سپس منو مخفي ظاهر مي شود كه در آن گزينه Localset وجود دارد سپس داخل آن شده و DT_ M_ASSIA را انتخاب مي كنيم .حال می توانید با خاموش نمودن TV از منوی مخفی خارج شویم
حال TV را روشن نموده واز روی کنترل کلید MANU را می زنیم و بعد وارد قسمت (( سیستم )) وبعد (( زمان )) وبعد (( ساعت )) می شویم حال می بینیم که مشخصات قسمت تنظیمات ساعت تغییر کرده و دارای گزینه های بیشتری شده است
در این حالت ساعت را روی گزینه (( خودکار )) قرار داده و منطقه زمانی را (( دستی )) قرار می دهیم و گزینهGMT را بر روی (( 0 صفر )) قرار می دهیم
با اینکار و با نگاه به قسمت برنامه زمانی مشاهده می کنیم که ساعت TV ما درست شده است .
سلام ، من با کنترل معمولی سامسونگ رفتم تو منو مخفی که دیجیتال رو فعال کنم ولی اشتباه تلوزیون رو رسیت کردم ، حالا ریموت لمسی و فرمان صوتی کار نمیکنن ، خواهشا بگید چکار کنم اعصابم خراب شده ، مدل تلوزیون هم 48h6400
برای تنظیم دیجیتال هم این کاری که نوشتید رو انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد ، میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ 48h6400