:n08:نقل قول:
موسوی: آقا کار به تیم های اروپایی نکشه؟!
یعنی مردم از خنده
دمت گرم
این خطیبی نیومده داره حاشیه سازی میکنه واسه ما
Printable View
:n08:نقل قول:
موسوی: آقا کار به تیم های اروپایی نکشه؟!
یعنی مردم از خنده
دمت گرم
این خطیبی نیومده داره حاشیه سازی میکنه واسه ما
اين خطيبي هم خودش رو مسخره كرده!:n02:كلا آدم با جنبه اي نيست و جوگير البته!همه هم راضي بايد باشن از بازي گسترش
البته خودش نمي يومد ميدان بهتر ميشد!دسته يك كه نيست!
علي رغم بودار بودن و اين كه فوتبال ما اصلا پاك نبود و نيست!اين فانتزي به مراتب واقعي تر به نظر مياد كه گسترش به استقلال پول داده تا مماشات
كنن خطيبي هم ميخواد رد گم كنه:n19:
فرزاد حاتمی از استقلال شکایت کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/FONT]
فرزاد حاتمی، مهاجم جدید فولادخوزستان از باشگاه استقلال تهران شکایت کرد.
حسین ابن قاسم، سرپرست تیم فوتبال فولاد خوزستان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان- درخصوص شکایت حاتمی اظهارکرد: فرزاد
حاتمی نامه ای از باشگاه استقلال تهران در دست دارد که طبق آن فتح الله زاده، مدیرعامل این باشگاه گفته است، چنان چه با شما به توافق مالی نرسیدیم، بازیکن آزاد محسوب
خواهی شد و مهر و امضای فتح الله زاده نیز پای این نامه است.
وی با اشاره به این که این موضوع هیچ ارتباطی با باشگاه فولاد ندارد، ادامه داد: باتوجه به این که حاتمی و باشگاه استقلال تهران با یکدیگر به توافق نرسیده اند، او بازیکن آزاد
محسوب می شود ولی سازمان لیگ این نامه را قبول ندارد و فتح الله زاده باید نامه ای مبنی بر این که حاتمی می تواند برای فولاد بازی کند، به این سازمان بدهد.
سرپرست تیم فوتبال فولادخوزستان با بیان این که متاسفانه فتح الله زاده این نامه را برای سازمان لیگ ارسال نمی کند، افزود: در این راستا نیز حاتمی نامه ای به فدراسیون فوتبال
نوشته و نامه قبلی را هم به آن پیوست کرده است.
وی بیان کرد: فدراسیون فوتبال نیز بررسی این موضوع را به سازمان لیگ ارجاع داده است و سازمان لیگ نیز آن را به کمیته انضباطی ارجاع داده تا حکمی در این زمینه صادر کند.
ابن قاسم در پاسخ به این سوال که آیا حاتمی به دیدار فولاد برابر فجرسپاسی خواهد رسید؟ گفت: هم ما، هم خود حاتمی و هم مدیر برنامه هایش در تلاش هستیم تا این نامه
سریع به کمیته انضباطی رفته و طی یکی دو روز، حکم آن صادر شود. به هر حال برای حضور او در فولاد باید این تشریفات اداری انجام شود.
وی در ادامه درباره شرایط فعلی تیم فولاد اظهارکرد: خدا را شکر روز گذشته تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و قبل از آن نیز فرکی صحبت های بسیار خوبی با بازیکنان داشت.
سرپرست تیم فوتبال فولادخوزستان با اشاره به این که روز جمعه (11 مردادماه) در اهواز به مصاف فجرسپاسی خواهیم رفت، گفت: فجر تیم جوان و دونده ای است ولی ما باتوجه به
این که میزبان هستیم، به دنبال کسب سه امتیاز این بازی بوده تا شکست برابر سپاهان را جبران کنیم.
مخالفت قلعهنویی با درخواست کیروش
سرمربی استقلال با اشاره به اینکه حرفهای کی روش را نخوانده می گوید با حضور ملی پوشان تیمش در اردوی تیم ملی همزمان با برگزاری لیگ قهرمانان آسیا مخالف است.
به گزارش ایسنا، امیر قلعهنویی در حاشیه تمرین دیروز استقلال درباره دیدار استقلال وسپاهان گفت: دیدار استقلال و سپاهان همیشه فینالگونه است و هیچ ارتباطی به جایگاه
آنها در جدول ندارد. این دیدار بازی حساسی است و فراموش نکنید سپاهان تیم خوبی است. از سویی استقلال هم نسبت به سال گذشته تغییراتی داشته و ما نیز تیمی بهتر از
سال گذشته در همین زمانمان هستیم. سپاهانیها زودتر از ما تمریناتشان را شروع کردند و از این جهت از ما جلوتر هستند. برخی از بازیکنان ما حتی 10 جلسه هم با ما تمرین
نکردند.
سرمربی استقلال در ادامه در پاسخ به سوالی در رابطه با مجتبی جباری اظهار کرد: از هواداران استقلال میخواهم که به جباری بیاحترامی نکنند. در هر خانوادهای بین پدر و
پسر اختلاف ایجاد میشود. آقای فتحاللهزاده برای استقلال زحمات زیادی کشیده و جباری به هر دلیلی از استقلال رفته و نباید مورد بیمهری قرار بگیرد.
وی در ادامه افزود: نمیخواهم جای جباری تصمیم بگیرم، شاید روزی به استقلال بازگردد. پیرلو از میلان به یوونتوس رفت و بار دیگر به میلان بازگشت اما هیچگاه مورد بیاحترامی
قرار نگرفت. هم جباری به فتحاللهزاده و هم فتحاللهزاده به جباری علاقهمندند. فتحاللهزاده در مواقع زیادی هوای جباری را داشته، جباری هم در موارد بسیاری به استقلال کمک کرد.
به همین دلیل از هواداران میخواهم به حریفمان احترام بگذارند.
قلعهنویی در پاسخ به این سوال که وضعیت مصدومان تیمش چگونه است، خاطرنشان کرد: تا دلتان بخواهد مصدوم و محروم داریم. جمشیدیان احتمالا جراحی میکند و بیکزاده
چهار هفتهای با ما نخواهد بود.
سرمربی استقلال در پاسخ به سوالی درباره مواضع کیروش و صحبتهای او گفت: او در جلسه اخیرش موضعش را تغییر داده. طبیعتا در لیگ قهرمانان آسیا، ملیپوشان کنار تیم
خواهند بود. خود آقای کیروش میداند که هر سه بازی آخر تیم ملی برای جام جهانی به لیگ توجه کرده است. او با فکر استقلال و بازیکنان همین لیگ تیم ملی را به جام جهانی
برده است. این نگاه من به فوتبال است که باید به لیگ و مسوولانش احترام گذاشت. آقای کاظمی سالیان سال به فوتبال ما خدمت کردهاند و باید حرمت ایشان و سازمان لیگ
حفظ شود.
جباری: فتحاللهزاده به پدرم توهین کرد، با مشت به صورتش زدم/ به استقلال گل بزنم، خوشحالی نمیکنم
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مجتبی جباری که 9 سال در استقلال بازی کرد پنجشنبه شب هفته جاری و در هفته دوم رقابتهای لیگ برتر باید مقابل تیم سابقش قرار بگیرد. او در شرایطی از جمع آبیپوشان جدا شد که با علی فتحاللهزاده اختلافهای شدیدی پیدا کرد و همین موضوع در نهایت منجر به جداییاش شد.
جباری تقابل با استقلال را یک اتفاق سخت توصیف و تاکید میکند که هیچ وقت فکر نمیکرد مقابل استقلال قرار بگیرد. او در خصوص رویارویی با تیم سابقش، اتفاقاتی که منجر به جداییاش از استقلال شد و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم پاسخ داد..
* تسنیم: به نظر میرسد تقابل با استقلال آن هم در حالی که 9 سال برای این تیم بازی کردی، برایت سخت باشد. اینطور نیست؟
صددرصد همینطور است. شاید سختتر از آن چیزی باشد که دیگران فکر میکنند. من 9 سال در استقلال بازی کردم و در شادی و غم هواداران سهیم بودم. در این 9 سال روزهای خوبی را در استقلال پشت سر گذاشتم و فکر میکنم فقط یک سال بود که نتایج خوبی نگرفتیم و در بقیه سالها عملکرد موفقیتآمیزی داشتیم. از همان سال اول مورد حمایت هواداران قرار گرفتم و آنها چه در داخل استادیوم و چه در جاهای دیگر مرا مورد لطف خود قرار دادند. هیچ وقت فکر نمیکردم روزی مقابل استقلال بازی کنم.
* تسنیم: در بازی پنجشنبه شب چه انتظاری از هواداران استقلال داری؟
مسلما خیلیها تلاش میکنند افکار عمومی را در مورد من تغییر داده و بگویند جداییام به خاطر پول بوده است. این در حالی است که من بابت سال گذشته پول قابل توجهی از استقلال طلب دارم و اگر قرار بود درصدی از پول فصل جدید را هم میگرفتم، مشکل خاصی از لحاظ مسائل مالی نداشتم.
تنها چیزی که باعث جداییام از استقلال شد برخورد مدیریت باشگاه و یکسری مشکلات بود که از گذشته وجود داشت. صحبتهای درستی انجام دادم ولی بعضیها سعی کردند از این موقعیت سوءاستفاده کنند و مرا مقابل هواداران قرار بدهند. مطمئنا هواداران دوست داشتند من بمانم در ضمن بازی کردن در استقلال برای من افتخار بزرگی بود ولی اتفاقات دیگری افتاد.
* تسنیم: تصور میکنی هواداران استقلال در مورد حرفهایی که در این چند هفته زدی چه فکری میکنند؟
خیلیها در این سالها همیشه از من انتظار داشتند که مقابل بیعدالتی و اتفاقات بد فوتبال واکنش نشان دهم و جلوی بیاحترامیها ایستادگی کنم. من حرفهایم را زدم و مطمئنا مسائلی وجود داشت که از گذشته بعضیها را اذیت میکرد. هیچ وقت نمیتوانستم سکوت کنم و بعضیها در استقلال این را برای خودشان یک معضل بزرگ میدانستند.
هواداران استقلال فهیم هستند و میتوانند همه چیز را کالبدشکافی کنند. دوست دارم آنها تحت تاثیر برخی افراد قرار نگیرند. شاید در بازی این هفته با استقلال برخی اتفاقات به صورت خود جوش رخ دهد، شبیه به اتفاقی که برخی از هواداران استقلال به وزارت ورزش رفتند تا از مدیریت باشگاه حمایت کنند. من در این سالها با قدرت و نهایت تلاش برای استقلال بازی کردم و حرفهایی که زدم نیز درست بود.
* تسنیم: هنوز هم میگویی به خاطر آن بیانیه از استقلال رفتی؟
باشگاه بعد از این که من 9 سال در استقلال بازی کردم اعلام کرد مرا نمیخواهد. این جدایی حتی میتوانست فصل گذشته رخ بدهد ولی من به خاطر هواداران صبر کردم و بعضی چیزها را در نظر نگرفتم. بعد از آن هم که آن درگیریها در دفتر فتحاللهزاده به وجود آمد و دوست نداشتم زیاد در موردش صحبت کنم. باشگاه بیانیه داد که مرا نمیخواهد و من هم دیگر نمیتوانستم مقابل بیاحترامیها صبر کنم. دو، سه هفته صبر کردم و حتی تیم به اردوی خارج از کشور رفت اما اتفاق خاصی نیفتاد و در نهایت من به سپاهان رفتم و حالا در خدمت این تیم هستم.
* تسنیم: مسئولان باشگاه استقلال از جمله فتحاللهزاده و مسئول حقوقی این باشگاه اعلام کردهاند تو را به دادگاه میکشند...
وقتی قرار است کاری انجام شود دیگر نیاز به این همه جار و جنجال رسانهای نیست. در ضمن دلیلی ندارد که من هر روز حرف بزنم و خیلی چیزها را تکرار کنم. خیلیها میتوانند حرفها و برخوردهای من و فتحاللهزاده را کنار هم بگذارند و به واقعیتها پی ببرند. حرفهای من که در گذشته زدم در رسانهها موجود است و اگر هم قصد شکایت دارند این کار را انجام دهند. من حرفهای دیگری هم دارم که بزنم و هیچ وقت صحبتهایم برخلاف واقعیت نیست. من مشکلی با این قضیه ندارم.
* تسنیم: قبل از بازی به سمت امیر قلعهنویی خواهی رفت؟
صددرصد این کار را انجام خواهم داد. او برای من زحمت کشیده است. حتی فصل گذشته هم قلعهنویی باعث شد که من در استقلال بمانم. زمانی که مصدوم بودم تقاضا کردم قراردادم با استقلال تمدید شود و پایم را جراحی کردم ولی قراردادی امضا نشد. مدیرعامل استقلال به من گفت که برای تمدید قرارداد بحثی در مورد مسائل مالی صورت نگرفته و من هم گفتم اتفاقا در فوتبال ایران برای قرارداد بستن ابتدا مسائل مالی را در نظر میگیرند و در موردش صحبت میکنند.
به او گفتم اگر در مورد مسائل مالی صحبت نکردیم پس در مورد چه چیزی حرف زدیم؟حتی ممکن بود مصدومیت شدیدی برای من رخ دهد ولی فتحاللهزاده در مورد تمدید قرارداد زیر حرفش زد. من گفتم برای شما متاسفم که به عنوان مدیرعامل استقلال دروغ میگویید و فتحاللهزاده مرا هل داد. من گفتم دستت را به من نزن و بعد از آن بود که فتحاللهزاده به پدر من توهین کرد و من هم با مشت به صورت او زدم. اگر امیری معاون باشگاه میانجیگری نمیکرد شاید اتفاق بدتری می افتاد. بعد از این اتفاقها، حرکات و حرفهای او آنقدر بد بود که حاضر نشد در موردش صحبت کند.
* تسنیم: حالا که در مورد این اتفاق صحبت میکنی، خیلی عجیب است که آن سال در استقلال ماندی...
گفتم که قلعهنویی خیلی تلاش کرد که بمانم و باز هم تکرار میکنم یکسری اتفاقات در این چند سال رخ داد که در نهایت دیگر امکان نداشت در استقلال بمانم. حتی معتقدم در این دو، سه هفته دیدگاه خیلی از رسانهها در مورد حرفهای من مثبت بود. وقتی باشگاه استقلال بیانیه داد که مرا نمیخواهد دیگر هیچ راهی وجود نداشت و این در حالی بود که من باز هم صبر کردم. در نهایت تصمیم به جدایی گرفتم و دوست نداشتم استقلال وارد حاشیه شود چون این تیم نیاز به محیطی آرام دارد.
شما میبینید که مدیرعامل باشگاه چگونه مصاحبه میکند؛ یک روز میگوید یک خسرو حیدری دیگر از جیبش درمیآورد، روز دیگر میگوید که یک بازیکن را از لپ لپ درمیآورد و روز دیگر از نجات کوهنوردان در پاکستان صحبت میکند. من از ته قلبم ناراحتم که باشگاه بزرگی مثل استقلال باید چنین مدیری داشته باشد. در آن جلسهای که درگیری به وجود آمد حق او بیشتر از اینها بود. در سپاهان اما رفتارها طور دیگری است و اینجا به بازیکنان احترام میگذارند و گوش شنوایی وجود دارد که حرفها را میشنود.
در سپاهان همیشه افراد در دسترس هستند و حتی به بازیکنان جدید هم احترام گذاشته میشود. من روزهای تلخ و شیرینی در استقلال داشتم که میتوان به قهرمانی در جام حذفی اشاره کرد و البته فوت پدرم در همان روز. آن زمان بسیاری از هواداران به من لطف داشتند و خیلی دوست داشتم به خاطر آنها در استقلال بمانم. گاهی اوقات اتفاقاتی میافتد که به غرور آدم برمیخورد ولی من دیگر خیلی اذیت شدم و خیلی چیزها را نمیتوانستم قبول کنم.
* تسنیم: اگر به استقلال گل بزنی خوشحالی میکنی؟
خیر، نمیتوانم این کار را انجام دهم. من بازیکن سپاهان هستم و باید بهترین بازیام را انجام دهم ولی هیچ وقت فکرش را نمیکنم که مقابل استقلال خوشحالی کنم. بازی مقابل این تیم برای من بسیار آزاردهنده است و فکر میکنم خیلیها حقیقت را میدانند.
* تسنیم: مثل اینکه گفته بودی جواب استقلالیها را در زمین می دهی؟
من اصلا با هیچ روزنامه ای مصاحبه نکردم و از قول من دروغ نوشته اند.
* تسنیم: فکر میکنی بازی زیبایی از آب در بیاید؟
من بازی استقلال را ندیدم ولی در مورد خودمان باید بگویم شروع خوبی در لیگ داشتیم. استقلال و سپاهان سال گذشته قهرمان لیگ و جام حذفی شدند و مطمئنا خیلیها دوست دارند بازی با کیفیتی را ببینند.
* تسنیم: با توجه به میزبانی استقلال آیا شانس برد هر دو تیم برابر است یا نظر دیگری داری؟
میزبانی استقلال یک امتیاز مثبت است چون تماشاگران این تیم به خوبی از آنها حمایت میکنند. کار سپاهان سخت است ولی تیم ما به اندازه کافی بازیکن باتجربه دارد که دچار مشکل نشود.
* تسنیم: فکر میکنی استقلال در آسیا به موفقیت برسد؟
واقعا زحمات زیادی کشیده شده تا استقلال به اینجا برسد. اگر در سالهای گذشته مدیریت بهتری وجود داشت مطمئنا استقلال میتوانست هر سال در لیگ قهرمانان آسیا به مراحل پایانی برسد. دوست داشتم در آسیا به استقلال کمک میکردم و با این تیم قهرمان میشدم و آرزو میکنم استقلال امسال قهرمان آسیا شود چون دوست دارم خوشحالی هواداران این تیم را ببینم.
tasnimnews
کرار دوباره برای تیم نجف عراق بازی کرد و گل زدورزش > لیگ برتر - جاسم کرار دوباره برای تیم نجف عراق بازی کرد و یک گل هم به ثمر رساند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کرار که چند روز قبل با استقلال قرارداد بسته بود، دوباره برای تیم نجف عراق بازی کرد و برای این تیم گل زد. او در بازی نجف - زوخا به میدان رفت و تک گل تیمش را به ثمر رساند. این مسابقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید. کرار هفته گذشته در بازی نجف - سلیمانیه به زمین رفت و دو گل برای تیم نجف زد. حالا این سومین گلی است که کرار پس از عقد قرارداد با استقلال، برای تیم نجف می زند. البته در لیستی که دیروز از سوی سازمان لیگ اعلام شد، نام کرار در میان بازیکنان استقلال وجود نداشت. مسئولان استقلال گفته اند در مورد وضعیت کرار از کنفدراسیون فوتبال آسیا استعلام خواهند گرفت.منبع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاسم کرار: بازیکن استقلال هستم
در حالی که این روزها استقلالی ها منتظرند تا جواب استعلام فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد کرار اعلام شود، این بازیکن در لیگ عراق می درخشد و برای نجف گلزنی می کند. جالب اینکه او بعد از پایان بازی دیروز تیمش در جمع خبرنگاران مدعی شد، کارش با استقلال تمام شده و به زودی برای امضای قرارداد نهایی به تهران سفر می کند. جاسم کرار در این خصوص چنین گفته است :” با استقلال به توافقات نهایی رسیده ام و بازیکن این تیم به حساب می آیم. تمام مراحل برای بازگشتم به استقلال فراهم شده و خودم هم به زودی به تهران می روم تا قرارداد نهایی ام را امضا کنم. می خواهم حضور موفقی در این تیم داشته باشم و با استقلال قهرمان ایران و آسیا شوم.”
جاسم کرار در حالی با رسانه های عراقی چنین مصاحبه ای داشته که گفته می شود او بازیکن آزاد نیست و حق همراهی استقلال را ندارد!
آبیته
فارس - مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: دیدار تیمهای استقلال و سپاهان به نظرم یکی از زیباترین بازیهای لیگ خواهد شد.
محمد قاضی در حاشیه تمرین عصر امروز استقلال در خصوص دیدار آبیپوشان مقابل سپاهان در هفته دوم لیگ برتر عنوان کرد: این بازی هم مانند سایر دیدارها سه امتیاز دارد و هر دو تیم برای قهرمانی میجنگند و برای برد در این دیدار وارد میدان میشوند.
وی در مورد شرایط استقلال خاطرنشان کرد: خدا را شکر رفته رفته شرایط بهتری داریم اما با توجه به اینکه هفتههای ابتدایی را میگذرانیم از لحاظ هماهنگی هنوز به شرایط ایدهآل نرسیدهایم. این موضوع نیاز به زمان دارد که بهتر خواهیم شد.
مهاجم استقلال در مورد اینکه آیا حساسیت بازی از زیبایی آن نمیکاهد، تأکید کرد: بازیهای بزرگ همیشه حساس هستند اما من فکر میکنم این دیدار یکی از زیباترین بازیهای لیگ شود.
قاضی در مورد حضور جباری در تیم فوتبال سپاهان یادآور شد: جباری یکی از بازیکنان خوب ایران است و زحمت زیادی برای استقلال کشیده، امیدوارم بازی زیبایی بشود و همه از این بازی لذت ببرند.
دوري 8 هفتهاي جمشيديان از ترکيب استقلال
معاونت پزشکي و علوم ورزشي باشگاه استقلال از دوري 8 هفتهاي احمد جمشيديان از ترکيب استقلال خبر داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکتر امين نوروزي معاونت پزشکي باشگاه استقلال، در خصوص آخرين وضعيت احمد جمشيديان، اظهار داشت: جمشيديان صبح امروز از ناحيه فتق ورزشي، در بيمارستان آتيه و زير نظر دکتر ستوده تحت عمل جراحي قرار گرفت. خداراشکر عمل او با موفقيت سپري شد با اين حال دوران نقاهت وي حدود 8 هفته به طول مي انجامد.
وي با اشاره به اينکه بيکزاده و ساموئل نيز در حال سپري کردن دوران درماني خود هستند، تصريح کرد: هاشم بيکزاده با توجه به اينکه 11سانت خونريزي در عضله چهارسر ران دارد، فعلا بايد فيزيوتراپي کند که با اين شرايط بايد گفت تا 3 هفته قادر به همراهي تيم نخواهد بود. در خصوص ساموئل هم بايد بگويم که او از ناحيه کشاله احساس درد ميکرد و باتوجه به اينکه براي بازي مقابل سپاهان محروم است، درحال حاضر تمرينات فيزيوتراپي را براي او در نظر گرفتهايم. در نهايت هم روز شنبه از اين بازيکن تست ميگيريم تا شرايطش مورد بررسي قرار گيرد.
به گزارش فارس
پ . ن : متاسفانه بازیکنی که قراربود بازیساز ما باشه مصدوم بوده و اینطور که معلومه حالا حالا هم نمیتونه بازی کنه
دیر شروع کردن و بدنسازی فشرده هم گویا داره عواقبشو نشون میده و ساموئل و هاشم هم مصدوم شدن امیدوارم دیگه مصدوم تو تیم نبینیم چون به شدت به تک تکشون نیازمندیم