بله الان شبکه ورزش گفت پخ شمیشه : جالبه توی کنداکتور نبود پخشش!نقل قول:
....
Printable View
بله الان شبکه ورزش گفت پخ شمیشه : جالبه توی کنداکتور نبود پخشش!نقل قول:
....
خوب به سلامتی سیتی سه تا از کاردیف خورد تا حساب کار دستش بیاد.
البته من میدونم کسی از شکست رقیب خوشحال نمیشه:n02:
حرف حقو زدی. خوبه خودشم میدونه جدی ترین رقیبش کیه.نقل قول:
آقا اومده میگه ما تا قبل از بازی دوشنبه به خاطر احترام به یونایتد در مورد رونی حرکتی انجام نمیدیم. یکی نیست بهش بگه تو اگه احترام حالیت میشد با این ترافیک بازیکن تو خط حمله دنبال رونی نمیفتادی. من فکر میکنم فقط قصدش درست کردن تشنج تو تیم هست و بس.
در مورد پخش بازى از شبکه ورزش خبر خوبى بود. البته بازيهاى ليورپول و من سيتى و آرسنال رو پخش کردن ، انتظار ميرفت که اين بازى هم از شبکه ورزش پخش بشه.
امسال فصل سختى روبرومون هست. تيمهاى نيمچه مدعى! مثل ليورپول ويا تاتنهام فصل رو خيلى خوب شروع کردن. چلسى هم بعنوان جدى ترين رقيب هم خوب شروع کرده. همه اينها نشون دهنده فصلى سخت براى يونايتد در اولين فصل خروج سر الکس هست.
به نظر من بازيهاى چند هفته ابتدايى برامون خيلى حساس و تقريبا سرنوشت سازه ، بويژه بازى امشب با چلسى.
حداقل با برد در مقابل چلسى فشار احتمالى روحى روانى که مربى چلسى قصد درست کردنش رو داره کاهش پيدا ميکنه و بازيکنانى مثل رونى ميتونه فشار از روشون برداشته بشه.
همچنين مويز ميتونه با اين برد به همه حرف حديثها در مورد افت يونايتد بعد از رفتن سرالکس پايان بده.
البته يادمون نره که هنوز در ميانه ميدان کمبود احساس ميشه.
اميدوارم عملکرد تقريبا نا مناسب و ضعيف تيم در فصل نقل و انتقالات در آينده برامون مشکل ساز نشه و حسرت بعضى چيزها رو نخوريم . . .
به اميد پيروزى يونايتد . . .
نگران نباشنقل قول:
لیورپول که عمرا بالاتر از منچستر جاش باشه اونا چند هفته دیگه خدا بخواد یواش یواش میرن پایین:n02:
سیتی هم که امروز وا داد اونا امسال با پلگرینی نوسانشون توی نتیجه گیری خیلی بالا میره
از طرفی من مطمئنم سر آلکس این تیم رو یه هو تنها نمیذاره حتما در مواقع لزوم به مویس مشاوره میده و کمک میکنه این یعنی ما با چنتا مشاوره از طرف رییس همینجوری چند قدم جلوتر از تیمای دیگه هستیم
در مورد مقایسه رونی و کانتونا یه توضیح بدم
شاید من درست منظورمو نگفتم چون کاملا قبول دارم که رونی هنوز قابل مقایسه با کانتونای بزرگ نیست اما منظورم این بود که شخصیتش به کانتونا نزدیکه و اگر تا آخر فوتبالش توی منچستر بمونه میتونه پا جای پای کانتونا بذاره
مطمئنید شبکه ورزش پخش میکنه ؟
آخه تو سایت ورزش 3 که چیزی ننوشته :n29:
این شبکه ورزش یه سایت درست و درمون نداره؟!
دیشب بعد بازی بارسا از هوادارای رئال کلی مرتیکه عذرخواهی کرد ( انگاری فینال سی ال رو بازی داره !! ) گفت امشب به خاطر اعتراضات هوادارای منچستر بازی حساس با چلسی رو رو آنتن میبرن : یعنی میخواستند رئال رو نشون بدن تا قبلش !نقل قول:
آقا کسی ماهواره ای رو هاتبرد و نایلست نمیشناسه بازی رو رایگان پخش کنه؟
دوست عزیز اگه اهل فوتبال هستی Azerspace رو بگیر خیال خودتو راحت کن...نقل قول:
نمیتونم!:n03:نقل قول:
آذر اسپیس مگه همه بازیهارو پخش میکنه؟