اقا دست درد نکنه. اما تاریخ شمسی فایل jar نبود .zip بود که extract که میکنم jar نداره. چی کنم؟نقل قول:
Printable View
اقا دست درد نکنه. اما تاریخ شمسی فایل jar نبود .zip بود که extract که میکنم jar نداره. چی کنم؟نقل قول:
پسوندشو عوض کردم درست شد. خیلی خیلی ممنون.نقل قول:
سلام:
صميمانه به همتون خسته نباشيد ميگم و از همتون بابت تلاش هاي بي وقفه و خستگي ناپذيرتون تشكر مي كنم.
شايد جاي اين لينك اينجانباشه
ولي حيفم اومد معرفيش نكنم
اگه دوست داريد با اينترنت به جاي
چت و...كسب درامد بي دنگ و فنگ واسون و هنگفتي
داشته باشي..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيش بامن
سلام
وقتی این تاپیک رو ایجاد کردم امید داشتم که تاپیک مفیدی باشه و الان خوشحالم که همینطور هم شده و از همه دوستان ممنونم.
یه کم راجع به معایب k750 هم در مقایسه با سایر گوشی ها بگیم!
اولیش با خودم :
1- با اتصال به کامپیوتر از طریق کابل(بدون نصب نرم افزار) برخلاف گوشی هایی مثل W810 به مموری کارت و حافظه دسترسی نداریم !!
راستی هنوز برنامه ای برای پسورد گذاشتن روی K750 نیــومده ؟! مثل Screen Saver با قابلیت پسورد گذاشتن !
آقا اگه کسی برنامه برا پسورد گذاشتن رو فولدر ها و اس ام اس ها سراغ داره بذاره لطفاٌ
در ضمن 4 تا سئوال داشتم :
1- نمیشه کاری کرد که موقعه اس ام اس زدن تعداد کارکتور رو نشون بده؟
2- اگه k750 رو بکنم w800 کیفیت صداش بهتر می شه؟ و اینکه باید برنامه های w800 رو روش نسب کنم اونوقت، یا همین برنامه های قبلی هم جواب می ده؟
3- مموری یک گیگ بذارم روش کند نمی شه؟
4- handsfree اورجینال w800 تو بازار گیر می آد؟ قیمت؟
ممنون از راهنماییاتون.
من یک مموری 2 گیگا بایت خریدم.
اولش آهنگ ها رو که روی مموری ریختم بعد خواستم اجرا کنم " یه هو" وسط آهنگه قطع میشه.
مموری رو از طریق گوشی فرمت کردم بعد اون آهنگ ها و ترانه ها راحت اجرا می شن
ولی وقتی فیلم برداری میکنم فیلم هام خراب می شن و عکس هایی که می گیرم نمی تونم بازشون کنم و میگه فایل عکس خرابه
حالا شما یه کمک به من کنید
خواهش می کنم .
:sad: man ye k750 daram .moshkelam ine ke harchi ax ba gooshim migiram too computeram nemikhoone. kasi midoone bayad chikar konam?
با سلام خدمت دوستان گرامي......... من مي خواستم بدونم آيا براي k750 مي شه پسورد ورودي گذاشت مثل نوكيا يا نه يعني تا پسورد وارد نكني وارد منوي اصلي نمي شه ممنون مي شم كمك كنيد
بله میشه شما به قسمت securty look برید واقع در ستینگتون و فون لوکو آن کنید
موفق باشید
کسی نبود جواب من رو بده؟نقل قول: