در تایید صحبت کسری:
تویه مترو یکی از شما 60یها به یه حاجی-ه برگشت گفت "هرچی میکشیم از دست شماست با اون ا.ن.ق.ل.ا.بی که کردید.."...طرف برگشت بهش گفت "ما ناراحت بودیم، رفتیم ا.ن.ق.ل.ا.ب کردیم...شما ناراحتید، برید ا.ن.ق.ل.ا.ب کنید...!"
اما سری دوم سوال های من...که بازم کاملا رئالی هستن...
1-من میگم بهترین تیم تاریخ رئال، بعد تیم امسال رو میگی؟! بهترین تیم تاریخ رئال رو بچین...
چشم عزیزم، الان بهت میگم، دعوا نداریم که:دی
Puskas...Raul
C.Ronaldo....Zidan...Del Bosque....Di Stefano
Makelele...Redondo
Carlos...Hierro...Helguera...Salgado
Casillas
فکر نمیکردم انقدر کار سختی باشه! خیلی فکر کردم روش اما حس میکنم بازم ایراد داره...
2-نظرت رو درباره تک تک بازیکن هایی تویه ترکیبی که تویه سوال قبل گذاشتی، بگو...
کاسیاس: با کاپیتان شروع میکنیم. وقتی اسمش میاد، باز هم طبق عادت ایرانی ها، خاطرات بدش میاد تو ذهنم. لحظه ای که لیورپول با ناداوری تمام ما رو حذف کرد و ایکر سعی میکرد اشکاش رو پنهان کنه. واقعاً سخت هست با کلمات ساده وصفش کنی. یکی مثل علیرضا با ادبیاتش باید درباره ایکر صحبت کنه.
بنزما و دی ماریا: دو بازیکن برعکس هم از نظر جنگندگی. بنزما همیشه من رو یاد خرگوش چاغ مادرید میندازه فقط با این تفاوت که اگر به اون توپی رو میدادی، حتماً گلش میکرد، اما بنزما...! هرچند کمی بهتر شده.
خدیرا: روز به روز داره بهتر میشه، فقط باید رو پا به توپ بودنش هم کار کنه. البته تو بعضی صحنه ها فوق العاده کار میکنه! اما در اکثر مواقع نمیتونه زیاد پا به توپ کار کنه.
ژابی آلنسو: خدیرا فقط لازم هست توپ رو بگیره و بده به ژابی. پاس های بلندش واقعاً عالی هست. اگه شب ژابی و اوزیل باشه، هیچ تیمی جلو دار رئال نیست.
مارسلو: انگشت کوچیکه روبرتو نمیشه:دی اما خب، داره پیشرفت میکنه، امسال هم که جزء تیم منتخب بود.
راموس: توجه کردی بارسایی ها جدیدن چه ازش تعریف میکنن؟:دی راموس رکورد دار کارت زرد و قرمز هست! مخصوصاً وقتی میذارنش گوش، دیگه خیالش راحت هست، جفت پا میره تو شکم طرف! اما تو دل ما جا داره.
په په: مرد بی اخلاق رئال، که قلبش برای رئال میتپه. امان از اون روزی که به بارسلونا گل بزنه، فکر کنم لخت شه!!! آبرو همه رو میبره:دی
واران: چه خریدی کرد زیدان! واقعاً این بشر عالی هست. نمیدونم این اعتماد به نفس رو از کجا آورده، تکل های دیوانه واری میزنه... خط دفاع از الان یه مدافع عالی واسه آینده داره.
رونالدو: و آخر از همه کریس، تنها سوپراستار تیم. بقیه بازیکنا، همه ستاره هستن، البته بجز ایکر. اما کریس یه سر و گردن از اونا بالاتر هست. واقعاً بدون اون، رئال 50% پتانسیل الانش رو نداره.
3-به نظرت چقدر داوری تویه این چند سال حضور مورینیو، برای تیم مشکل درست کرده؟ میشه چند درصد از مثلا عدم قهرمانی تیم در cl رو به داوری ربط داد؟
ما معمولاً صحنه هایی که به ضررمون بوده رو یادمون میمونه. این صحنه ها رو اگه بیارم جلوم، خب میگم خیلی! اما اگه دو طرفه نگاه کنیم، شاید در حد 20%. بیشترش هم برای اخراج په په سر خطا رو دنی آلوز بود...
4-سه بازیکن محبوبت از رئال فعلی رو بگو...
کاسیاس - راموس - رونالدو
5-نظرت درباره این کاکا چیه؟ به نظرت امیدی بهش هست؟ دیشب یکی از بهترین بازیهاش رو تویه رئال داشت اما طی این چند وقته 2-3 تا بازی اینطوری دیگه داشته و بعد دوباره خراب شده..الانم همون داستانه یا ...؟
کاکا واقعاً بد شانس بوده! باید یکی دوتا ازین جن گیرهای خودمون رو بفرستیم به کمکش! شاید اگر تو بازی جلوی بایرن مونیخ، یکم بیشتر تاثیر مثبت میذاشت، الان اوزیل نیمکت نشینش بود. اما من هنوز به کاکا ایمان دارم. البته هرگز اون کاکای میلان نمیشه. اما برای رئال مفید خواهد بود.
چون 2 سوال اول کلی هست، همین ها فعلا...
جزئی ها باشه سری بعد:دی