سلام مجتبی جان
سلام به دو اخوی ترنس باز :دی
خوبی ؟
البته که خوبم !
1-چرا mestry ?
مطمئن بودم بالاخره قراره این سوال ازم پرسیده بشه.
دلیلش برمیگرده به دوران جاهلیتم. تو بچگیم یه کارتونی رو دوست داشتم بنام Martin Mystere که کلی باهاش حال میکردم. اونموقع ها انگلیسی بلد نبودم، کار با اینترنت رو هم تازه شروع کرده بودم، واسه همین موقع ساخت ایمیل، آی دیم رو اسم این کارتونه گذاشتم اما اسپل درستش رو بلد نبودم و به اشتباه نوشتم mestry . بعدنا که انگلیسی یاد گرفتم و فهمیدم معنی کلمه Mystery چی هست، دیدم چقد به این کلمه علاقه زیادی دارم و با شخصیتم سازگاره، اینه شد که تصمیم گرفتم تو نت همه جا اسمم رو Mystery بذارم. الان تو ثبت نام فروم ها و سایت ها، اولویت نام کاربریم Mystery هست ولی از اونجایی که این اسم تو بعضی فروم ها قبلاً انتخاب شده، از اسم نوستالژیک دومیم يعنی mestry استفاده میکنم. تو پی سی ورد هم سعی کردم اسمم رو به Mystery تغییر بدم اما قبلاً یه نفر این اسم رو انتخاب کرده. بدبختی اینه که این یوزر چندین ساله به پی سی ورد سر نزده و هیچ پستی نداره، کاش میشد یوزرش رو پاک کرد تا من بتونم اسم Mystery رو انتخاب کنم :دی
2-چرا تو انجمن موسیقی 90 درصد طرفدار موسیقی ارام و تم غمگین هستن؟ ترنس کسی زیاد گوش نمیده
ترنس بازا خودشونو نشون میدن. قبل از بسته شدن انجمن فعالیتشون خوب بود اما الان دیگه کسی طرفش نمیاد، خودشون بی رغبت شدن چون میدونی که، اون فروم مجاور تخصصی ترنس هست و اوجا بیشتر به بچه ها حال میده. من خودم گاهی اوقات تو پی سی ورد آهنگای ترنس میذارم، دوست ندارم ترنس و الکترونیک اینجا بمیره، حتی دارم برنامه ریزی میکنم یه سری از متالهد ها رو بکشونم سمت الکترونیک :دی
3-اهل بازی کردن هستی? تا حالا چه بازیهایی انجام دادی ?
تا 3-4 سال پیش خفناک بازی میکردم، اما وقتی رفتم واسه کنکور بخونم دیگه بعدش برنگشتم سمت بازی ها، هرچند اخبارشون رو تا حدودی دنبال میکنم.
ما چون خانوادمون پرجمعیته و من بچه ششم هستم، خواهر و برادرای بزرگترم کنسولای قدیمی رو داشتن، منم از با اون کنسولا بازی میکردم. میکرو، آتاری، کنسول دستی سگا که کمتر کسی اونو میشناسه، انواع گیم بوی، پی اس 1، پی اس 2 (کنسول مورد علاقه من)، پی اس پی. ولی چون دیگه از دنیای بازی کشیدم کنار، نرفتم سراغ ایکس باکس و پی اس 3 و وی. البته الان با کمک چنت از دوستام یه پروژه ساخت بازی ایرانی رو کلید زدیم که شاید 1.5 الی 2 سال طول بکشه، سعی داریم یه بازی خوبی رو بازار ایران عرضه کنیم، ایشالا که بتونیم تمومش کنیم، تازه اول کارمونه.
4-کنسرت هایی که دانلود کردی؟
خیلی کنسرت باز نیستم، ولی کنسرتای اینا رو دارم
Sigur Ros
Mono
Queensrych
Manowar (رکورد دار طولانی ترین کنسرت جهان، کنسرت 2008 ـشون در بلغارستان 5 ساعت 1 دقیقه طول کشید و تو کتاب رکوردهای گینس ثبت شد)
Maroon 5
Paramore
Armin Van Burren (واسه شادی دلت بگم که حدود 20 گیگ ازش کنسرت و موزیک ویدیو دارم، البته میدونم خودت همه چیز میزاشو داری و از 20 گیگ هم بیشتره)
Vangelis
و یه سری کنسرتای دیگه !
5-armin یا Tiesto ?:n02:
فقط M.I.K.E. عاشق این بشرم تو ترنس. البته تیستو تو ترنس کارش خدا بود اما الان رفته قاطی هاوس بازا. آرمینم که با سینگل چنتا سینگل آخریش نشون داد که کاراش دارن تکراری و سطحی میشن، امیدوارم بتونه خودشو جمع کنه و آلبومی که چندین ماهه منتظرشیم رو یه آلبوم خوب از آب در بیاره.
6-بیشتر چه سبک موسیقی گوش میدی؟
مثل اینکه همه میخوان این سوالو ازم بپرسن. همینجا یه لیست از سبکا و زیر سبکا مینویسم و کار رو یه سره بکنم:
از سبک Ambient و Downtempo :
Space Ambient
Dark Ambient
Noise
lo-fi
Chillout
Chillwave
Chillstep
Psybient
Psychill
idm
uk garage/ambient
electronica
New Age
Ethereal
Enigmatic
Celtic
Darkwave
از سبک متال:
Power Metal
Atmospheric Black Metal
Ambient Black Metal
Depressive Suicidal Black Metal
Djent (که به Math Metal هم معروفه و خیلی شبیه Technical Metal ـه)
Post-Black Metal
Industrial Metal
Progressive Metal
Melodic Death Metal
Doom Metal
Funeral Doom Metal
Post-Metal
Post-Grunge
Post-Hard*core
Metalcore
از سبک راک:
Post-Rock
Math Rock
Progressive Rock
Alternative Rock
Indie Rock
Hard Rock
Instrumental Rock
Glam Rock
از سبکای EDM یا همون Electronic Dance Music :
Dance (ایتالودنس، یورودنس و ...)
Trance ( از جمله Progressive Trance, Uplifting Trance, Vocal Trance, Melodic Trance, Balearic Trance )
Psychedelic Trance (از جمله Full on morning, Goa, Nitzhonot و .... )
Hardstyle (که کلی اصرار کردی اون کلایمکس رو بگیرم. از سبکش خوشم اومد اما مثل بقیه edm ها حال نداد بهم)
Dubstep (از جمله chillstep, drumstep و چنتای دیگه)
و سبکای دیگه ای مثل:
Industrial ( از جمله EBM یا همون Electronic Body Music ـ ، Dark Electro, Harsh EBM, Terror EBM)
Pop (از جمله synthpop, powerpop, futurepop, electropop, new wave )
Classical (از جمله Post-Classical, Modern Classical, neo-Classical, Minimal, Contemporary Classical )
Soundtrack و Trailer Music و Epic
مقداری Jazz, Dark Jazz, Trip-hop
Drum n Bass
Glitch
این لیست تا حدود 80-90 درصد کامله، یه سری سبکا رو حضور ذهن ندارم الان و اسماشون تو ذهنم نیست. همونطور که قبلاً گفتم، سبکای زیادی رو گوش میدم و تو تک تک این سبکایی که اسم بردم یه سری آهنگای خیلی قشنگ دارم که همیشه گوش میدم)
فعلا.........