سلام رفقا ! ببخشید من این بازی رو تازه نصب کردم و بازی مثلا بعد از 10 دقیقه گذشتن ازش ینی 10 دقیقه که بازی میکنم
بازی گیر میکنه و مجبور میشم ببندمش ! کسی میدونه راه حلش چیه؟ اصن راه حلی داره؟ سیستمشم تا زیره خط فقر پایین اوردم
Printable View
سلام رفقا ! ببخشید من این بازی رو تازه نصب کردم و بازی مثلا بعد از 10 دقیقه گذشتن ازش ینی 10 دقیقه که بازی میکنم
بازی گیر میکنه و مجبور میشم ببندمش ! کسی میدونه راه حلش چیه؟ اصن راه حلی داره؟ سیستمشم تا زیره خط فقر پایین اوردم
[QUOTE=amir2014;7776202]سلام خواهشن جواب بدید اون مرحله که انگار تو دبی تو پارکینگ باید چیکار کنیم من ماشینم حرکت نمیکنه برا چی؟:n27::n27:
کسی نبود
دوستان با چه گرافیک و رمی میشه با اخرین رزولیشن این بازی رو بازی کرد؟
بابا تو رو خدا یکی جواب مارو بده
بازی بصورت کامل نصب شده،کرک رو کپی کردم ولی با ارور زیر مواجه میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم،اصلا بالا نمیاد.یکی کمک کنه :\
من بازی رو خریدم اول آپدیت 1 رو کپی کردم بعد هم کرک سومی رو روی ویندوز8 32 بیتی بدون هیچ مشکلی اجرامیشه
فقط الان رسیدم به اون مرحله از قایق پیاده میشیم میریم به طرف ساحل بعد بهمون حمله میشه ولی نه میشه تیر زد نه کاور گرفت نه حتی دوید
این مشکل منه یا جزء داستان بازیه؟
توی یکی از مرحله های اولش هست که پس از اینکه هلیکوپتر میاد دو تا آر پی جی زن میرن بالای یک ساختمون بلند و باید با تفنگ تک تیر انداز بزنیشون اما من هر چی تیر میزنم بهشون نمیمیرن:n13: چطوری باید نفلشون کنم؟
کسی نیست حواب بده؟:n04:نقل قول:
تیر میخورن و نمیمیرن؟؟نقل قول:
اگه اینطوره ممکنه به باگ خورده باشی دوباره چک پوینت و برای اطمنیان مرحله رو از ول برو...