کد.م پست ؟چند صفحه قبل رو دیدم اما در مورد سیو بازی ندیدم!؟نقل قول:
Printable View
کد.م پست ؟چند صفحه قبل رو دیدم اما در مورد سیو بازی ندیدم!؟نقل قول:
با سلام . از دوستان ، کسی روی PS3 ه.ک شده 3.55 ، پج یا Option File نصب کرده تا لایسنس تیمها و ... مثل PC درست بشه؟ من [PS3] WENB EU Option File V3 (ALL BLES VERSION) از سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کردم ولی نمیشه نصب کرد ، حدودا 500 تا فایل هست!؟ طبق آموزش باید یه فولدر به نام PS3 ایجاد بشه ، بعد داخل فولدر PS3 یه فولدر دیگه بسازیم و Option File دانلود شده را در SAVEDATA کپی کرد . بعد در قسمت Saved Data Utility مثلث را بزنیم و همهی فایلها را با انتخاب All یکدفعه کپی کنیم . ولی برای من این انتخاب All وجود نداره!؟ . لطفا راهنمایی کنید . تشکر
اینم از مشکل من . روی PC مشکلی نداره . اما روی 4 تا لپ تاپ امتحان کردم هر 4 تا گرافیکا unable می زنن .
چه پیشنهادی دارید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید از اول نصب کنیدنقل قول:
منتها قلبش direct x رو نصب کنید ببینید جواب میده یا نه
احتمالات زیادی دارهنقل قول:
گرافیک بازی رو روی low بزارید و اجرا کنید احتمال زیاد جواب بده
شما برای اجرا گزینه run as high performance grafic رو بزنید تا با کارت گرافیک دومه لپتاپتون بازی اجرا بشهنقل قول:
شما باید کرک سالم رو دانلود و نصب کنیدنقل قول:
نرم افزار استیم رو هم نصب کنید
و گرافیکتون رو اپدیت کنید بازی 100درصد میاد بالا
پچ 2.4 برای 2013 رو نصب کردم ولی همین که میخواد بره تو بازی ارور میده و میاد بیرون چیکارش کنم؟
دوستان من نسخه ریلودد دانلودها رو دارم
پچ 2.2 PESEDIT -تو مد BAL بازی میپره بیرون! و استاپ ورکینگ میده...درست بعد از لود کردن سیو.
چه مرگشه به نظرتون؟؟؟
تو مستر لیگ مشکلی نداره
اونهایی نسخه ریلودد دارند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]