احتمالا نورتون ایران رو تحریم کرده .نقل قول:
احتمالا نورتون ایران رو تحریم کرده .نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم اینجا بتونید جواب مناسبی دریافت کنید.
من دو تا لینک مرتبط معرفی میکنم.اگر بازم سوالی داشتید میتونید در انجمن سیمانتک مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا از بیان احساسات و نظرات شخصیِ بدون دلیل خودداری کنید.
اگر میتونید کمکی بکنید بسم ا... وگرنه بی جهت پست ارسال نکنید.
با تشکر.
همین الان آپدیت کردم مشکلی نبود ضمن اینکه Live Update رو هم خودش اتوماتیک آپدیت کردنقل قول:
دوستان خسته نباشید
چند روز پیش ویندوز عوض کردم و وقتی نورتون 2012 رو نصب کردم آپدیتش به شدت کند بود، الان ورژن 2013 رو نصب کردم و باز هم به شدت کنده و خیلی طول میکشه آپدیتش
اینترنت 256 دارم و یه چندماهی هست که خیلی مشکل داره و سرعتش پر نوسانه، اما نورتون الان نیم ساعته داره آپیدیت میکنه و فقط 2 مگ دانلود شده
نمیدونم مربوط به مخابراتِ خدانشناسه یا سرورای سیمانتک مشکل دارن:sad:
سلام بتمن جان
خیلی ممنون که کمکم کردی
من لینک هایی که گذاشتی و بررسی میکنم
اگر موفق نشدم دوباره مزاحم شما میشوم
بازم ممنون:n06:
سلام مسعود جان :
من انتی ویروس نورتون 2012 رو از فیسبوک گرفتم و نصب کردم.اپدیت آفلاینشو از خود سایت گرفتم و اجرا کردم اما باز هم مثل دفعه اول که پریروز روی ویندوز قبلیم بدون آپدیت آفلاین نصب کرده بودم همون 106 مگابایت آپدیت آنلاین رو انجام داد...:n03:
1-اپدیت آفلاین هیچ تاثیری تو کم شدن آپدیت آنلاین نداره؟
2-به نظرت طبیعیه که یه آنتی ویروس خالی نزدیک 900 مگابایت از حجم هاردو اشغال کنه؟؟؟یا مال من مشکل داره؟؟؟عکسشو میذارم.
3-اگه مثلا از جای دیگه نورتون دانلود بشه بازهم با اینستالر خودش نصب میشه.این اینستال با نرم افزار خود نورتون پوشه مجزایی توی هارد ایجاد میکنه؟؟؟
4-سرعت آپدیت آنلاین خیلی پایینه دیشب حدود 6 ساعت این 106 مگ رو آپدیت میکرد.تو حالت عادی این حجم توی بیست دقیقه با همین هیتلر شکن از اینترنتم دانلود میشه...
ممنون:n01:
محتوای مخفی: حجم پوشه های انتی ویروس نورتون
بدون هیتلر شکن اگه آپدیت بشه امکان غیرفعال شدن انتی ویروس یا اکانت هست یا مشکلی نداره؟؟؟؟نسخه 6 ماهه از فیسبوک گرفتم؟؟
دیشب 106 مگ توی 6 ساعت آپدیت آنلاین کرده حالا هم 170 مگ اپدیت میخواد....:n14:
محتوای مخفی: عکس تقاضای آپدیت آنلاین
اینم لوگ هیستوری آپدیت آفلاین که نوشته کامل شده...
محتوای مخفی: عکس
نقل قول:سلامنقل قول:
نسخه فیس بوک قدیمیه و باید انجین آنتی ویروس هم آپدیت بشه که حجم بیشتری میطلبه.
در مورد سایز پوشه های آنتی ویروس باید بگم بیشتر از 200 مگابایتش میره برای دیتابیس و بقیه اش هم سایز خالص آنتی ویروس و کامپوننت هاش میشه.
خوب هر محصولی طراحی و متعلقات خاص خودش رو داره.آنتی ویروس هم بعد از سیستم عامل یه برنامه سیستمی مهم و ضروری محسوب میشه.
اگر باز هم آپدیت سنگین دریافت کردید نورتون رو دوباره نصب کنید.از آپدیت آفلاین هم استفاده نکنید.
آپدیت آفلاین حجم آپدیت های آنلاین رو کم نمیکنه.تازه شاید بیشتر هم بشه.
آپدیت آفلاین برای سیستم هایی مناسبه که بنا به دلایلی به اینترنت دسترسی ندارن.
در مورد سرعت دریافت آپدیت هم باید بگم منم امروز این مشکل رو داشتم.باید صبر کنیم...
از دو حالت خارج نیست: یا مشکل برطرف میشه یا کلا تحریم میشیم و خلاص!
دوستان به غیر از مشکل سرعت آپدیت نمیدونم چرا فونت های نورتون کج شده !:n13: فونت های برنامه کجکی نشون میده چرا اینطور شده ؟
ممنون مسعود جان.لطف کردی :نقل قول:
1-نسخه فیسبوک ورژن 19.1.1.3 هست.انتی ویروسه.بخاطر همینه قدیمی بودنه که آپدیت بالا میخواد؟؟؟
2-در ضمن با هیتلر ش.ک.ن دانلود و نصب کردم و اکانت گرفتم...الان بدون اون میتونم آپدیت کنم یا حتما باید با همون آی پی و با هیتلر آپدیتش کنم؟؟؟
اگه میشه زودتر بگین تا توی ساعت رایگان آپدیتش کنم...:n16:
3-راستی روزی حدودا چقدر آپدیت داره و اینکه اگه هفتگی یا ماهانه مثلا آپدیت بشه توی حجم اپدیتها تاثیری داره؟چون بعضی از محصولات شرکتهای دیگه که آپدیتشون سنگینه به نسبت هفتگی و ماهانه از روزانه حجم متوسط آپدیتشون کمتر میشه...
4-از محیط خود برنامه یا از نسخه دانلودی میتونم به ورژن 2013 ارتقاش بدم یا چون فیسبوک همین ورژن رو گذاشته نمیتونم؟از داخل برنامه حجم ارتقاش کمتره یا فرقی نداره؟؟؟چون تازه ویندوز عوض کردم میترسم خودم تست کنم...
در ضمن من از حجمش گله نداشتم و منظورم این بود که مال من مشکلی نداره؟؟؟
ممنون