-
.
پووووفـــ...
تالا از یه خرید بزرگ اینقدر ناراحت نشده بودم (چه تناقضی!) !. گوتزه ؟!
نمیدونم چی بگم... امیدوارم دورتموند صدمه ی زیادی نخوره و بزودی به جایی برسه که بتونه ستاره هاش رو با قدرت حفظ کنه. در موقعیت فعلی که شاید این شرایط رو نداشته باشه، خب فکر کنم همه ی فن های ژرمنی ترجیح بدن گوتزه رو توی بایرن ببینن تا یه تیم توی لیگ دیگه ای...
اما متاسفم که این خبر توی این موقعیت حساس منتشر شده .
امیدوارم با این خرید روبنِ عزیز! رو فصلِ آینده توی تیم نبینیم!!!.
------------------------
یک ساعت دیگه هم باید بریم جلوی بارسا :n19:.
هیچ چیزی نمیشه در مورد این بازی گفت . امیدوارم که برنده ی میدون باشیم...
-
آقا فقط تبریک میگم این برد زیبا رو...:n02:
اما هنوز هیچ چیز تمام نشده و اگر بخوایین خودتون رو فینالیست بدونین کارتون گره میخوره...
باز هم تبریک:n12:
-
تبریک میگم به همه طرفداری بایرن :n16: با این برد عالیتون هم انتقام باخت چند سال قبلتون از بارسا گرفتین هم کارتون برای صعود به فینال تقریبا یکسره کردین
-
تبریک می گم
البته گل 2 و 3 مشکل داشت. اما اینقدر عالی بازی کردیم که جای هیج صحبتی نیست! مسی و ژاوی رو بایستی با ذره بین پیدا می کردیم!
-
چه بازی ای بود:n09:
تبریک میگم به خودم و همه ی طرفدارای Bayern München :n02:
یه پای فینال خودمونیم:n25::n20:
-
تبریک و دیگر هیچ
انتقام گرفتیم شدید
بارسا هیچی نداشت جلوی بایرن نشون بده!
-
این پیروزی خجسته باد این پیروزی:دی
صحبتا باشه برای فردا
الان همه کله ها داغ هستش
-
توفان به پا شده در مونیخ داره به تمام دنیا سرایت میکنه..
روبن سی و چند ساله با بازیکنای بارسا کورس میزاره اون هم دقیقه 88!!
چه کار کرد این بایرن؟
اسماعیل فلاح خبرنگار اعزامی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایــــــــــــران:| مونیــــــــــــــــخ :دی
-
من هم به همه هواداران بایرن تبریک میگم.:n16:
در روزی که بارسا ، بارسای همیشه نبود و خیلی بیحال نشون میداد بایرن تونست از این موقعیت کمال استفاده رو بکنه و خیال خودشو تقریبا برای حضور در فینال راحت کنه.
به نظر من روبن بهترین بازیکن بود ، و واقعا روبن و ریبری خیلی بارسا و دفاع بارسا رو اذیت کردن.
-
از اینکه بایرن تیمهای بوندسلیگا را یکی یکی له می کرد حس خوبی نداشتم فکر می کردم بوندسلیگا خیلی ضعیف شده اما...
اما بایرن امشب نشود داد بوندسلیگا طوریش نیست این بایرنه که به کابوسی برای حریفان تبدیل شده ... این بارسلونا بود قهرمان اسپانیا.
بعلاوه خوشحالم انتقام اون شکست را گرفتیم تو دلم مونده بود.
راستی جلالی هم حرف های جالبی بعد از بازی زد.