من همچنان منتظرمنقل قول:
Printable View
من همچنان منتظرمنقل قول:
اصلا نگران نباش معمولا می گند تو تابستون قبل پیش دوره بشه. مدرسه اگه می ری تا حالا بهت برنامه دادند عمل نکردی اون قبلیا ولش کن از این به بعد برنامه رو اعمال کن. اگه نه ببین تو هر درسی ضعف داری این یه ماهه رو رو اونا کار کن که یادشون بگیری. برای کنکور از الان دیر نمی شه. دوست من اردیبهشت شروع کرد به جدی خوندن مهندسی کامپیوتر علم و صنعت قبول شد. کم رتبه ای نمی خواد. تو هم جدی شرو کنی هنوز عقب نیستینقل قول:
سامیلیکم!
ما هم اومدیم کمک..
تو همه ی درسا یه تسلط نسبی دارم اما تخصص بنده در درس شیمی هست
سوالی سخنی چیزی بود درباره کتاب و... در خدمتم.
چاپ جدید کتاب فیزیک پیشدانشگاهی رو سایت هست، فهرستش رو با فهرست کتاب چاپ 82 (!) مقایسهاش کردم فقط سه بخش کم شده بود: نوسان وزنه-فنر در راستای قائم؛ تحلیل ریاضی تداخل موجها و حدود شنوایی انسان. عوض اینها بخش شکافت هستهای که دو صفحه و نیم بوده تبدیل شده به انرژی هستهای هفت صفحهای!!
یه سوال داشتم من حسابان امتحان نهایی شدم18 ولی تست هارو نمی تونم جواب بدم میخاستم یه کتاب به من معرفی کنید که هم درسنامه کاملی داشته باشه که برا من با توجه به سطحم خوب باشه و هم تستهای خوبی داشته باشه؟؟؟؟
كاش شباهتي باهم داشتن!منظورم پاياني و كنكور!پيشنهاد من نشر الگو هست درسنامه سطح بالايي هم داره.دوستان نظراتشون تنوع بيشتري خواهد داشت ولي گفتم كه اگر سطح بالا ميخواين نشر الگو مناسبه ضمنا تست هاش هم سطح بالاست شايد فراتر از كنكور!نقل قول:
++++نقل قول:
سلام
ببین چند روش وجود که هر کدوم راحت تری انتخاب کن:
علامتگذاري و خط کشي زير جملات@حاشيه نويسي
بهترين روش ::
بهترين روش براي يادداشت برداري آن چيزي است که به نام «درخت حافظه»، «شبکه مغزي»، «طرح سازماني» و «نقشه ذهني» مي نامند. طرح شبکه مغزي يا نقشهذهني که براي اولين بار توسط «توني بوزان» معرفي گرديد از ساختاري شبيه شبکه هاي مغزي برخوردار بوده و در به خاطر سپاري مطالب کمک فراواني ميکند. بديهي است اين روش بيشتر براي مطالبي که قابل سازمان دهي مي باشند مثل انواع آرايه هاي ادبي، صيغه هاي فعل، روش رفع ابهام و ... کاربرد بسيار بالايي دارد.
روش کار نيز به اين شکل است که «تز اصلي» يعني همان مهمترين و كليدي ترين نكته كل متن را به شکل افقي در وسط کاغذ نوشته و با شاخه هاي مختلف «نکات اصلي» را به آن متصل مي کنيم و هر نکته اصلي مي تواند خود به چندين نکته فرعي و جزيي متصل گردد.
++++++
البته اینا کپی از یه جایی بود..(تبیان)@@@@
.اما من به شما پیشنهاد می کنم هر چه یادداشت برداری شما از متن خلاصه تر گویا تر کلی تر نکته ایی تر و کامل باشه بهتره...در ضمن می تونی از علائم و نشانه ها هم استفاده کنی...حروف مخفف رو هم فراموش نکن.اگر بتونی یک فصل رو یک صفحه کنی به این می گن یه خلاصه خوب!
@رخصت
دوستان سلام خوبيد بعد از چند روز امدم اين جا گفتم سوال بپرسم از دوستان نگاه كنيد بنده الان همان طور كه گفته بودم هيچي نخواندم يعني مي خواهم از اول شهريور شروع بكنم به درس خواندن . خوب الان يك برنامه ايا هست اگر هست به من بدهيد . من روزانه از حداقل 4 ساعت تا 8 ساعت مي توانم بخوانم . در ضمن بيشتر در زمينه هاي عمومي تسطلم بيشتره حالا مي خواستم يك برنامه به من بدهيد تا بنده از روي ان بخوانم . و بتوانم يك رتبه خوب بيارم . من يك يا دو روز ديگر مي اييم تا برنامه را بگيرم . لطفا اگر مي شود يك برنامه خوب باشد . در ضمن يك سوال ديگر براي خواندن درس شيمي و فيزيك و رياضي كه هشت تا درس هستند چه كتاب هاي را پيشنهاد مي كنيد با تشكر
دوستان الان مثلا براي ادبيات بنده تاريخ ادبيات را دارم . لغات و واژگان از كلك معلم را دارم . خوب ارايه ها و قرابت معنايي را بايد چي بگيرم و بعد قيمتش كم باشه و خوب
در مورد عربي بنده رمزينه جامع را دارم ايا خوبه
يك سوال كه در ذهنم است قواعد ترجمه كردن عربي را كجا گفته اند
بعد براي ديني اول بايد كتاب را خواند و بعد تست زد
و اگر اين طوره كدام كتاب براي ديني خوبه
در اخر براي رتبه زير 5000 بايد چه درصد هاي داشت
دوستان الان اينجا چند تا نكته مي نويسيم تا هم ببينم اطلاعاتم درسته و اگرم درست بود دوستان ديگر اگر نمي دانند استفاده بكنند
از عربي سال دوم و سوم فقط سوال مي ايد
از زبان فقط سال سوم و چهارم سوال مي ايد
از زبان فارسي سال سوم فقط سوال مي ايد
از فيزيك از سال اول تا چهارم مي ايد و از فيزيك سال اول فقط دو فصل اخر
و ديگر درس ها از سال دوم تا چهارم مي ايند
ايا اين اطلاعات درست هست
و بعد در زبان فارسي كه چهار سوال مي ايد
روي كدام ها بيشت تر وقت بگذاريم ارزش دارد
چون تكواژ و واژه اصلا به نظرم ارزش وقت گذاشتن را ندارد
سه الي چهار خط مي دهند كه حدود دو الي سه دقيقه وقتت را مي گيرد و در اخر ممكنه يك كسره را از جا بيندازيم
خوب شد سه تا سوال از اين ها روي كدام سرمايه گذاري بكنيم