سلام ممنوناز شما بله متاسفانه م د ایتم یوزر نیم و پسوردای نود رو قرار میدادم و این باعث بلاکم شدهنقل قول:
الان این آدرسیکه نوشتید رو من چی کارش باید بکنم؟؟
در ضمن من سایتهایی رو میشناسم که یوزر و پسوردهای نود رو قرار میدن و بلاک هم نیستن
در
Printable View
سلام ممنوناز شما بله متاسفانه م د ایتم یوزر نیم و پسوردای نود رو قرار میدادم و این باعث بلاکم شدهنقل قول:
الان این آدرسیکه نوشتید رو من چی کارش باید بکنم؟؟
در ضمن من سایتهایی رو میشناسم که یوزر و پسوردهای نود رو قرار میدن و بلاک هم نیستن
در
سلام ممنون از زحمت شمانقل قول:
بله متاسفانه به دلیل قرار دادن یوزر و پسوردهای نود بلاک شده
و این در حالیه که من سایتهاییرو میشناسم که این وزر و پسوردها رو قرار میدن و بلاک هم نیستن
بعد این آدرسی که الان قرار دادید رو باید چی کارش بکنم؟؟
شرمنده اسپم شد
نقل قول:
یه دنیا ممنون آدرس کل پوشه بازی رو دادم .
من دانلود و اسکن کردم اما متاسفانه این اسکنر فقط درایو C رو اسکن میکنه .نقل قول:
بازیهای من توی درایو D هستش . سیستم ویروس نداره بازی های نصب شده ورژن بلک باکس هستن pes2012 و risen و The Lord of the Rings و MaxPayne3 و (تابستونه دیگه:31:) و blur
به همه ی این بازیها گیر میده حالا این اسکن که میگید لازمه؟؟؟
من معمولا از اینجا استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خود آنتی ویروسش را نصب کن .نقل قول:
وب روت هم که میتونی رایگان استفاده کنی برت میزارم ماله خود همون شرکته . ماهانه بروزش میکنه.
SAA4-WRSM-95EC-F2F7-FF82
یه اسکن کامل کافیه . تا ببینیم ویروسی هست یا نه . اگه سیستم ویروسی بود که راهکار هست بهتون میدم اگه نبود که با ساپورت نود بهتون کمک میکنم.منتظرم
ممنون مشکل حل شد .:11:نقل قول:
سلام
داخل بعضی سایت ها میرم nod 32 نمیزاره واردش بشم؟
لطفا راهنمایی کنید
اینم عکسش
ممنون
سلام این پست ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6922299&postcount=8684
سلام
این ارور چیه ؟
درود بر همگی
کسی جواب گوی سوال ما نیست؟
همان طور ک گفتم سایت هایی رو میشناسم ک هر روز دارن کلید های نود32 در سایتشون قرار میدن و نود بلاک نکرده ولی سایت منو بخاطر یوزر و پسوردهایی ک برای دانلود قرار میدم بلاک کرده
بعداون لینکی ک قرار دادید رو اسم سایتم رو توش معرفی کردم
حتی ب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ایمیل زدم ولی نمیدونم جوابی بدن یا نه
سایت سافت گذر ک بلاک شده - یکی از دوستان من ک فوورم داره اون هم سایتش بلاک بود .کلی هم یوزر و پسورد قرار داده بود ولی اون تونست از بلاک در بیاره !
این طور ک خودش میگفت تلفن کرده شرکت eset و باهاشون صحبت کرده - والا نمیدونم !
لطفا کمک کنید
با تشکر