اینم یه سایت خوب واسه فیلم وکلیپ سه بعدی.
ولی دوستان این راهم بدونن که فیلمی که سه بعدی واقعی باشه حجم هر دقیقه حدود 50 مگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یه سایت خوب واسه فیلم وکلیپ سه بعدی.
ولی دوستان این راهم بدونن که فیلمی که سه بعدی واقعی باشه حجم هر دقیقه حدود 50 مگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ سه بعدی3D_Video_Chain_Saw با حجم 166 مگابایت
خیلی عالی کسایی میخواین عمق بیرون زدگی رو تجربه کنن حتما دانلودش کنن
چون تا نوک دماغت میاد جلو.....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفآ دوستانی که فیلمهای 15 گیگ دانلود میکنند ماراهم دعا کنند شاید یه روزی شهرستانهای ایران هم بشن تهران.
ماکه با سرعت 128 ازساعت 12 شب تا 6 صبح فقط 500 مگ تونستیم دانلود کنیم.
بیچاره رایانه هنگ کرده بود.
مرسی خیلی باحالبودنقل قول:
بازم ازاینا پیداکردی بذار.
مابا این سرعت افتضاح وحجم کم بعضی فیلم هارا دان میکنیم بعد پشیمون میشیم.
دوست عزیز من با سرعت 128 15 گیگ را تو 5 روز دانلود میکنم.تهران هم نیستم.ولی حتما دعاتون میکنم
البته تو 5 روز که نمیشه یعنی 5شب.نقل قول:
ولی لینک دانلود اگه ساپورت غیرمحدود ریسام باشه شاید من توی یک ماه یعنی 30 شب بتونم.
شاید عیب از پارس آنلن باشه.
دوستان اگه امکان داره یه کلیپ سه بعدی تبلیغاتی برای تی وی های پاناسونیک برای دانلود بزارید
با تشکر
اینم کلیپ واسه تلویزیون پاناسونیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [www_3dfa_ir].mp4
منم تهران نیستم ولی فیلم 3 بعدی زیر 8 گیگ دانلود نمیکنم ! چون با اینکه بعضی دوستان میگن هیچ فرقی نداره ولی به نظر من فیلم ها هرچی بیت ریتشون بالاتر میره کیفیتشون بالاتر و دیدنی تر میشه !نقل قول:
شما یه اینترنت 1 مگ بگیر خیال خودتو راحت کن ! یا اینکه 128 نا محدود بگیر از صبح تا شب دانلود کن ! من توی شهرهای مختلف قیمت گرفتم 128 نامحدود و 1 مگ محدود معمولا بیشتر از ماهیانه 20 تومن نبوده !
عزیز برادر
توی شهرما نماینده پارس انلان واسه سرعت بیشتر نامه اداری میخواد.
ما التماس هم کردیم میگه((التماس نکن)) نما!!
128 هم آخرش 8گیگه و حدود 75 هزار 3 ماهه.
با همش میشه یه فیلم بلوری دانلود کرد.
خدارا شکر که ما به خاطر اعتقاداتمون از همه چی گذشتیم.
اینترنت سرعت بالا هم نمی خوایم.
مرگ بر آمریکا.