به همین روش که گفتید موفق شدم اپدیت کنم از ورژن 1016 به 1020 که از سایت مالزی گرفتم اپدیت کردم
ولی یه مورد که از قبل این آپدیت اتفاق افتاده بود اینه که گزینه samsung apps در smat hub حذف شده ،
با آپدیت smart hub از طریق اینترنت برمیگرده؟؟؟
Printable View
به همین روش که گفتید موفق شدم اپدیت کنم از ورژن 1016 به 1020 که از سایت مالزی گرفتم اپدیت کردم
ولی یه مورد که از قبل این آپدیت اتفاق افتاده بود اینه که گزینه samsung apps در smat hub حذف شده ،
با آپدیت smart hub از طریق اینترنت برمیگرده؟؟؟
قاعدتا ربطی ندارن به هم ولی با اپدیت هاب برمیگردن
آره اسمارت هاب رو باید جدا آپ کنی و راهی نداره جز اینکه مستقیم از طریق تلویزیون این کارو بکنی. کافیه بری تو اسمارت هاب و یه مدت صبر کنی خودش برای آپدیت پیغام میده.نقل قول:
البته با ورود به حساب سامسونگتون سریع تر پیغام آپدیتش میاد:n16:
دویتان متشکرم راهنمایی کردید
با آپدیت اسمارت هاب samsun apps برگشت
چند تایی هم بازی و ... از همون طریق samung apps دانلود کردم
فقط یه گزینه kids هست که خودش از اول که TV را اوردن، نصب بود و کار نمیکنه و پیغام میده "بروز رسانی جدید یافت شد برای انجام بروز رسانی خاموش و روشن کنید" ولی بعد خاموش روشن هم کردن، بازم همون پیغام را میده
سامسونگ ایران غیر فعالش کرده. الان من مدل 2011 دارم وقتی Your Video رو باز می کنم همین پیغامو میده.نقل قول:
your video که واسه من کار میکرد. همه ی اپ هام پرید الان داره آپدیت میکنه تا برگرده.
دوستان نرم افزار Explore 3D رو کی باهاش کار کرده؟
خوبه؟
ارزش دانلود داره؟
نمی دونم شاید رو مدل 2012 کار می کنه.نقل قول:
این برنامه که گفتی پهنای باند بالا می خواد تا بتونه ویدیو رو پخش کنه.
کسی از موس و کیبرد بلوتوث یا یو اس بی برای تلویزیون 8880 استفاده کرده. اگه جواب داده مدل و مارکشو بگید.