سلام
دوستاني كه اين گوشيرو دارن با سيستم مكانياب "گلوناس"ك ميگن تو اين گوشياس كار كردن؟
ميشه ي عكس از محيط اون برنامه در صورت امكان بزارين ؟
ممنون.
Printable View
سلام
دوستاني كه اين گوشيرو دارن با سيستم مكانياب "گلوناس"ك ميگن تو اين گوشياس كار كردن؟
ميشه ي عكس از محيط اون برنامه در صورت امكان بزارين ؟
ممنون.
گلوناس برنامه نیست بذار برات توضیح بدمنقل قول:
gps یه سیستمن ماهواره ای موقعیت یاب جهاینه که توسط آمریکا ایجاد شده و متشکل از سی و چند تا ماهواره هست که با سرعت ثابت و در نقطه ثابت از زمین و با گردش زمین میچرخند یعنی هر بار چرخش آنها برابر با یک 24 ساعت ماست
یعنی در نقطه ای ثابت از فضای آسمان قرار دارند و یک ماهواره اضافه هم در نظر گرفته شده که در صورت نیاز جایگزین ماهواره با مشکل روبرو شده قرار میگیره
حالا کشور روسیه هم چنین سیستمی رو برای خودش درست کرده با تعدادی ماهواره و اسم این سیستم رو گلوناس گذاشته
حالا تو گوشیهای 2011 و 2012 سونی اریکسون (سونی) سیستم موقیعت یاب از هر دوی این سیستم ها استفاده میکنه برای دقت در موقعیت یابی و همچنین تسریع در قفل شدن بر ماهواره ها
در تکمیل حرف این دوستمونم بگم که یه جورایی دیگه محتاج سیستم امریکایی نیست و در مواقع نیاز میشه از گلوناس استفاده کرد
چون اگه GPS هم یه زمانی تحریم بشیم میشه از این به راحتی استفاده کرد
جدید ترین قیمت گوشی چنده؟
GPS هیچ وقت تحریم نمیشه ! مثل این میمونه بگیم هاتبرد تحریم بشه !نقل قول:
GPS هم یه زمانی تحریم بشیم میشه از این به راحتی استفاده کرد
من منظورم خوب نرسوندم دوست عزیز :11:نقل قول:
منظورم اینکه که الان امریکا بگه کلا دست رسی جی پی اس برای چندین کشور قطع بشه ایران یا کشور های X , Y و... دستشون میمونه تو پوست گردو :دی برای همین روسیه یه همچین سیستمی راه انداخته مثل چین و...
از این بیشتر بحث نشه بهتره میره تو حاشیه :دی
این گوشی به نظر من از امکانات خیلی عالی بهره مند هست.
دوستان یه سوال
آندرویید 4 روش نصب کردین OK بوده؟ تو سایت GSMARENA نوشته ورژن 2.3 قابل ارتقا به 4
نسبت به قیمت ارزش خرید داره یا صرفه به هزینه بیشتر برای خرید iPhone 4S هست؟
چون الان اختلاف قیمت گزافی ندارن.
4s که بهترهنقل قول:
رو این حرفی نمیزنم! چون مثل این میمونه بگید پلتفرم ویندوز بهتره یا مکینتاش:دی محمد جان ماشینیشو بگم مثل این میمونه بگی GLX بهتره یا 206! خوب هر کدوم مزایا و معایبی دارن
ولی از نظر ساخت و اینا من که به دلم ننشست! چند صفحه قبل بچه ها ریویو گذاشتند
میتونی با این پول Note یا همون 4S رو تهیه کنی به نظرم معقولانه تره
گوشی خوبیه ، اما مثل اینکه یه سری اشکالات مثل ضعف دکمه های گوشی و ضعف تاچ و ... داره... گزینه هایی مثل Note و 4S هم قیمت این هستند... توصیه میکنم نگاهی به Galaxy Nexus هم بکنید ، اونقدرا ضعفی نسبت به این گوشی نداره و 200 تومن ارزون تره...
این فرق میکنه:31:نقل قول:
طراحیش متفاوت تره
ضمن اینکه آرم سونی روش هست
از آرم سونی نمیشه گذشت:31: