جاهی مختلف فرق میکنه.نقل قول:
من اصفهانم الان 10 روزه وصل نشده!!
البته 3 روز تعطیلی بهش خورده.
Printable View
جاهی مختلف فرق میکنه.نقل قول:
من اصفهانم الان 10 روزه وصل نشده!!
البته 3 روز تعطیلی بهش خورده.
دوستان تهرانی تست سرعت بزارید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه های جدید نوین نت اعلام شد،تغییرات به طور کلی ایناست (منبع face-boockDotCom/pages/NovinNet/447262598639681)
بازه های رایگان و نیم بهای شرکت نوین نت به صورت زیر تغییر کرده:
1 بامداد الی 6 صبح رایگان
6 صبح الی 11 ظهر رایگان
8 شب الی 1 بامداد نیم بها
که لیست سرویس های هر بازه را بعدا ذکر میکنم.
دانلود همه مشترکین فعلی با سرویس اینترنت محدود در بازه 2 بامداد الی 8 صبح رایگان محاسبه می گردد ولی در صورت تمدید یا تغییر سرویس، ساعات رایگان یا نیم بها سرویس انتخابی از همان لحظه اعمال خواهد شد.
سرویس اینترنت 2M تا 4M فقط در بازه های یک ماه ارائه می شود بدون ساعت رایگان!
به مناسبت عید سعید فطر از تاریخ 2 شهریور لغایت 15 شهریور به همه ی مشترکین سرویس های اینترنت محدود در صورت خریداری 3گیگ ترافیک، 2گیگ ترافیک رایگان و در ازای خرید 5 گیگ ترافیک، 5ترافیک رایگان اعطاء می گردد.
(منبع face-boockDotCom/pages/NovinNet/447262598639681)
در کل درنظر بگیری به نظرم اتفاقای خوبی افتاده! (البته واس 2 تا 4 مگ نه) ؛ ساعت شبانه رو از 6 ساعت کرده 5 ساعت که خوب اینش خوب نیست ولی یه چیزی که هست اینه که اینترنت رایگان 2بازه ای شده و اگه خوب تقسیم کنن کاربرا رو میشه امیدوار شد سرعت 2 برابر بشه و این یعنی عملا دانلود رایگان شده 10 ساعت با همین سرعت الان(یا 5 ساعت با سرعت جدید) ؛ و یه تغییر خیلی بهتر - حداقل برای من - اینه که 8 تا 1 رو نیم بها حساب میکنن که میتونیم Webگردی هامون رو بزاریم تو این بازه تا مصرف پایین بیاد.نقل قول:
البته به نظرم سرویس 2 تا 4 مگ تا حد زیادی نابود شد با این تغییر... ولی میشه روی 512 تا 2 مگ فکر کرد :20:
در کل درنظر بگیری به نظرم اتفاقای خوبی افتاده! (البته واس 2 تا 4 مگ نه) ؛ ساعت شبانه رو از 6 ساعت کرده 5 ساعت که خوب اینش خوب نیست ولی یه چیزی که هست اینه که اینترنت رایگان 2بازه ای شده و اگه خوب تقسیم کنن کاربرا رو میشه امیدوار شد سرعت 2 برابر بشه و این یعنی عملا دانلود رایگان شده 10 ساعت با همین سرعت الان(یا 5 ساعت با سرعت جدید) ؛ و یه تغییر خیلی بهتر - حداقل برای من - اینه که 8 تا 1 رو نیم بها حساب میکنن که میتونیم Webگردی هامون رو بزاریم تو این بازه تا مصرف پایین بیاد.البته به نظرم سرویس 2 تا 4 مگ تا حد زیادی نابود شد با این تغییر... ولی میشه روی 512 تا 2 مگ فکر کرد :20:نقل قول:
قیمت حجم های اضافش چقدره؟
پس تکلیف من چیه من 2 روز پیش سرویس 2 مگ اپ تو 4 مگ ثبت نام کردم اونم یک ساله اونجام نوشته بود شب 2 تا 8 رایگانه حالا فردا نگن رایگان نیستنقل قول:
به واقع که زده ری ده که...
ای بابا گفتیم صبانت ری ده بیایم این، اینم که این کارو کرد و اصن دیگه کلاً به سرویس 2 مگش شبانه و ساعات رایگان نمیده...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار یه دستوری از بالا رسیده مبنی بر اینکه لطافت ازلامی بایستی نیشان داده شده و جلوی دانلود رو بگیرن...
ینی خاک بر سر من که دارم توی این مملکت زندگی میکنم که حتی حق دسترسی به اینترنت پرسرعت رو ندارم چون عده ای فکر میکنن دژمنشونه...
دقت کن نوشته که همه ی مشترکین فعلی میتونند 2 تا 8 دانلود رایگان بکنند به شرط اینکه خودشون تغییر نزنند،شما هم تا یک ساله دیگه شبانه رایگان دانلود کن.نقل قول: