نقل قول:
در ضمن رفیق یه چیزهایی اومده خدایی اسمش یادم رفت ولی این رفیقمون عماد هم دربارش نوشت که میتونید سیم کارت رو توش بیارید و ازش روی سیستم عامل و دستگاهتون استفاده کنید
اگه نخوایم جیلبریک کنیم چطور اون وقت؟ :دی
نقل قول:
در ضمن شما گوشیتون همراهتونه و میتونید باهاش اینترنت رو روت کنید و روی آیپدتون ازش استفاده کنید دیگه نیازی به این همه پول اضاف دادن نیست
نوکیا 1280 من از این چیزا نداره. چی کار کنم اون وقت؟ :دی
نقل قول:
اون 1 تومن هم میتونید بزارید توی بانک با سود 22.5 درصد تا بعد دوسال همین 1 تومن +سودش بشه باهاش یه آیفون 5 یا آیپد نسل بعدی رو بخرید!!!
اگه تا اون موقع، 3 تا از این یک میلیون ها واسه خرید آیفون کافی نبود اون وقت چی؟ :دی
نقل قول:
در حال حاضر آیپد 4g دار 1 تومن از معمولیش بیشتره با همون 1 تومن میتونید یه آیفون 4 بگیرید!!!
اشتباه بهتون قیمت دادند. من یه فروشگاه رو بررسی کردم و بین پایین ترین مدل تا بالاترین مدل آیپد 600 تومن اختلاف بود.
+
همه این حرفها درست. من هم اگه جایی زندگی میکردم که:
نقل قول:
WiFi همه جا در دسترسه و رایگان
اون وقت مرض نداشتم بیام بیخودی واسه مدلهای مخابراتی پول بدم. حتی اگه اختلاف چندانی نداشتند. ولی مثلاً کسی که مدام بیرون میره و میاد و سر کارش هم الی ماشاءالله یا کلاً اینترنت موجود نیست یا اگه هست دسترسیش واسه رئیس رؤسا و نور چشمی ها، میتونه کار راه انداز باشه. چک کردن ایمیل، آب و هوا و کارهای دم دستی باهاش ممکنه. سرعتش مزخرفه و کیفیتش خوب نیست قبول! ولی در بیابان یک جرعه آب خودش نعمتی است!