شاید درست بگه! شاید هم نه! ولی این راه ابراز عقیده نیست!
"ملت ایران" ؟؟ کارهاشون رو بدون فکر انجام میدن؟! معذرت میخوام شما جزو کدوم ملتین احیانا" ؟ یا شما جزو خواص هستین که میخوان میخ آهنی رو بزور فرو کنن تو سر سنگی "ملت ایران"!؟
بیا پائین یکم از دید ما سطحی اندیشان بی خرد به قضیه نگاه کن...
من بابت سرویس 256 محدود پول میدم , سرعتم حدود 1 مگابیت هست در طول روز , که اگر سرعت واقعیم هم باشه یعنی همون حدود 30 کیلوبایت در ثانیه برام کاملا خوب هست.
کارم با اینترنت وبگردی و بازی آنلاین هست
حجمم رو تا حالا نشده تموم کنم و برم حجم دوباره بخرم
ولی
شب مثلا میخوام برم رو یه سرور خارجی بازی کنم! ساعت 1 شب باید کامپیوتر رو ببوسم و بزارم کنار چون پینگم به شدت میره بالا و عملا نمیتونم بازی کنم , میدونی چرا ؟ حتما میدونی ! چون اون ساعت دانلود مجانی میشه و پهنای باند سرویس دهنده پر میشه و من که انتظار دارم به من هم به اندازه بقیه کاربرا اهمیت داده بشه سرخورده میشم.
واسه من که احتیاجی به سرعت زیاد ندارم و در عوض پینگ و لتنسی مهمه بهترین راه حل اینه که اون بازه زمانی 1 شب تا 6-7 صبح دانلود کمتری صورت بگیره , با اینترنت نامحدود و واقعی شدن سرعتها دیگه 24 ساعت شبانه روز میشه دانلود مجانی , دیگه فشاری روی اون ساعتها نیست دیگه ساعت پیک شبکه 1 شب تا 6-7 صبح نیست , این 5-6 ساعت پخش میشه رو کل روز و شب و لتنسی میاد پائین که خواسته من و خیلیهای دیگه ست.
همونطور که شما غصه خودت رو میخوری که میخوای همه چیز برات پرفکت باشه من هم سنگ خودم رو به سینه میزنم!
این به نظر شما اشکالی داره ؟ آیا این دلیل میشه که کسی من و امثال من رو احمق و سنگ سرخطاب کنه ؟