ممنون .اما به نظر شما با بودجه 1300 بهتر از این می تونم گیر بیارم؟نقل قول:
Printable View
ممنون .اما به نظر شما با بودجه 1300 بهتر از این می تونم گیر بیارم؟نقل قول:
فکر نکنم بتونی با 1300 این مدل رو بخری:13::13::13::13:نقل قول:
گرونتره
اگه گیرت بیاد خوبه
سلام بچه ها
بالاخره این غول بی شاخ و دم(y570) توسط سازگار به بازار ایران راه یافت.منظورم همون مدلیه که 64gig ssd داره و گرافیکش 555. قیمتشم یک ملیون و ششصد.که البته بلو ری نداره.قیمتش وحشتناکه...
اینم آدرس:مجتمع پایتخت-طبقه اول-واحد105-فروشگاه فن آوران.
سلام دوست مننقل قول:
میتونی بگی این مدلی که شما دیدی چه رمی داشت؟
RAM 6?
RAM 8?
رمش 8 بود- جالبه گرافیکشم 555 دو گیگ بود-فقط یادم رفت بپرسم 3d هست یا نه؟نقل قول:
تو سايت سازگار كه خبري نيست؟
سلام
من میخوام این لپ تاپ و بخرم. میخوام بدونم کسایی که این لپ تاپ دارن راضی هسن مشکل خاصی که نداره؟
منم دقيقاً همين مشكلو دارم.البته الان يكم زوده واسه خريدنش.چون تازه اومده و قيمتش كاذبه ، هنوز افتشو نكرده. يه 2-3 ماهه ديگه خوبه آدم بخره.نقل قول:
من تو پایتخت یه مدلشو دیدمنقل قول:
corei7
2gig gt 555
4gig ram hdd 500
1340000 تومن به نظرتون قیمتش پایین تر میاد؟ یا اونکه هارد ssd داره قیمتش نهیتا چقدر افت میکنه؟ الان 1600000 قیمتشه .
نقل قول:
سلام
من میخوام این لپ تاپ و بخرم. میخوام بدونم کسایی که این لپ تاپ دارن راضی هسن مشکل خاصی که نداره؟
سلامنقل قول:
منم دقيقاً همين مشكلو دارم.البته الان يكم زوده واسه خريدنش.چون تازه اومده و قيمتش كاذبه ، هنوز افتشو نكرده. يه 2-3 ماهه ديگه خوبه آدم بخره.
من Y570 دارم و ازش راضیم . تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم .
یقیناً بهتر از مدل های موجود از برندهای HP و Dell هست .
ولی سری F سونی بهتر هستند .
تنها 2 مورد در این مدل هست یکی اینکه لولاهای نرمی داره (البته موقع بستن بسیار خوب بسته میشه)
و مورد دیگه مدل Y570 برای من کمی بزرگه . شخصاً Y470 رو بیشتر میپسندم چون کوچک تر و سبک تره .
در مورد افت قیمت ها هم سازگار به ندرت قیمت هاش رو کاهش میده .