من در مورد سیتی و یونایتد صحبت نکردم.
رئال و بارسا رو گفتم. این دو تا رو سوای کل اروپا بدونید.
زلاتان زمانی هم که توی بارسا بود هیچ حاشیه ای نداشت و هیچ صحبتی علیه تیم و گواردیولا نداشت تا اینکه از بارسا رفت.
زمانی که از بارسا جدا شد این حرفا رو زده پس مکانیسمی در بارسا وجود دارد که بازیکن های یاغی همچون زلاتان در بدترین شرایطشون هم
چیزی علیه تیم نمی گن.
اما خب در مورد بی کاری گالیانی صحبت نمی کنم اما ایشون در ارائه رمان های جذاب توی سری آ زبان زد خاص و عام هست.
خود شماها را توی تابستون با داستان قشنگ آقای ایکس سرگرم کرده بود.
حالا جوسازی علیه گواردیولا آیا جذاب تر از آقای ایکس نیست؟؟ گالیانی بی کار بشینه؟؟
من توی این همه سالی که فوتبال می بینم هیچ سرمربی- ندیدم که انقدر با بازیکناش دوست باشن.
البته بقیه سرمربی ها هم همینطور هستن واقعا. مثلا مورینیو با اون شخصیت خاصی که داره با اون همه غروری که داره
من توی چند صحنه دیدم که با بازیکناش خیلی شوخی می کنه و رابطه ی خوبی داره.
اما گواردیولا یه رابطه هم تیمی داره با بازیکناش تا یه رابطه سرمربی-بازیکن!!!
در کل این مدیریت جنجال ها یکی دیگه از هنرهای پپ هست که تیم بابتش وارد هیچ گونه حاشیه نمی شه
و به قول علیرضا خان با کمترین فشاری که تیم به خودش می یاره برنده ی زمین می شه.:46:
کُری خونی های تیاگو سیلوا در هر دو بازی رفت و برگشت برای مسی که بماند. البته اینا چیزهای معمولی هست توی فوتبال.
و البته بی تاثیر برای مسی !!!
گالیانی: زلاتان در مورد دوران حضورش در بارسا حقیقت را نوشت
+
یعنی واقعا صدر نشینی گروه برای آلگری مهم نبود؟؟ انقدر اعتماد به نفس هم بارسا نداره.
مطمئنا یه قرعه ی سخت در حد رئال یا بایرن
می تونه میلان رو از گردونه مسابقات اوت کنه. (در حد یه پیش بینی:10:)
در مورد داوری هم من اگر صحنه ها رو ببینم که کجا حق میلان ضایع شده خوشحال می شم ببینم.
پنالتی مشکوکی که شما فکر می کنید برای میلان گرفته نشده مشابهش فن بومل پشت محوطه فابرگاس رو متوقف کرد.
دقیقا مثل هم بود. حالا اون همه پشت محوطه میلان ، مسی و فابرگاس رو زدن هیچ عصبانیتی ندیدم ، روبینیو یه خطا شد روش ما که فکر کردیم آبیدال تک به تک ازش گرفته بود!!!