نقل قول:
اره بابا شركت كنيد ببينيد چه جوريه من كه سوم بودم ازاد دادم و قبول هم شدم برو با فضا اشنا شو سال ديگه كنكور داريا
Printable View
نقل قول:
اره بابا شركت كنيد ببينيد چه جوريه من كه سوم بودم ازاد دادم و قبول هم شدم برو با فضا اشنا شو سال ديگه كنكور داريا
کجا باید ثب نام کرد؟تاریخ برگزاریش کی هست؟ چقدر میگیرن؟نقل قول:
نقل قول:
تا پارسالم كه بايد از اداره پست تحويل ميگرفتيم فك كنم 10 11 تومن باشه دقيق نميدونم برا اطلاعات دقيق به همون سايتش سر بزن
نميشه يه جورى اينترنتى حلش كرد؟ حتما بايد بريم اداره پست؟ مدارك چى ببريم؟
اداره پست مدرک ببرین؟!نقل قول:
اداره پست که مدرک نباید ببرید باید پول ببرید!:31:
بعدا که قبول شدین برا ثبت نام باید مدرک ببرید. و سر جلسه امتحان! اداره پست که دیگه مدرک نمیخواد!:46:
دوستان اصلا پست هم نمی خواد برین!!
از طریق سایتش برین کارت بخرین که میشه 12 تومن برای غیر پزشکی البته
بعد یه سری کدهارو می خواد مثل حوزه ی امتحان و رشته و شهر و اینا...
گتوی فرایند ثبت نام لینک خروجی راهنما داره کد هارو می ده بهتون..
فقط باید قبلش عکس اسکن شده داشته باشین...
به همین سادگی!!
سلام. من کاوه جمشیدی هستم دانش آموز سوم ریاضی دبیرستان دکتر هشترودی شهرستان ملارد استان تهران.
برای اولین باره که این تاپیکو میبینم. به نظر من این تاپیک پتانسیل داره که به یکی از بهترین تاپیک ها تبدیل بشه.
طبق سنت دوستان، کارنامه آزمون 2 دی کانون رو اینجا می ذارمتا دوستان راجع بش نظر بدن.
موفق باشید.
من اسكنر ندارم، براى اسكن عكس بايد برم كافى نت؟ فقط يه عكس ببرم كافى نت كافيه يا بايد چيز ديگه اى رو هم ببرم؟ بعدش هم برم اداره پست و پول بدم بهشون ؟ :دى همين ؟
كاوه جان خوش اومدى
تراز و رتبه ات هم خوب بوده، امروز واسه آزمون رفتى؟ من خواب موندم!
چرا انقد خودتو تذيت ميكني با گوشي يه عكس از خودت بگيرنقل قول:
اگه بخواي اينترنتي ثبت نام كني ديگه نميخواد بري پست چون همه چي تو سايتي كه گفتم هست
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
كاوه
درصداي هندسه و جبر و شيمي و دينيت پايينه بايد بيشتر روي اونا كار كني
درصداي بقيه هم معموليه
موفق باشي
امروز هم آزمون دادم که اصلا" خوب نبود... مثل همیشه شیمی وقت کم آوردم. هندسه و جبر هم 1- از ده ...
البته هنوز جبر امتحان ندادیم و به نظر خودم خوب بود چون خیلی نخونده بودم...