دشمنت شرمنده آقا کوروشنقل قول:
من هنوز ندیدم اما از یکی از دوستام دقیقا همینا را شنیدم!
حالا فردا اگه پا داد میگیرم میبینمش
Printable View
دشمنت شرمنده آقا کوروشنقل قول:
من هنوز ندیدم اما از یکی از دوستام دقیقا همینا را شنیدم!
حالا فردا اگه پا داد میگیرم میبینمش
صوتيشو كه شنيديمنقل قول:
تصویری یا صوتی ؟!
اگه تصویریش رو میخوای، که باید از فیلم جدا کنم، تبدیل و بعد آپلود کنم
اما صوتیش رو بخوای، دو حالت داره! یا ورژن اصلی رو میخوای، که لینکش تو تاپیک هست و خواستی دوباره میذارم، یا اینکه ورژن تو فیلم رو میخوای، که به نظرم کمی فرق داشت با ورژن اصلی، و خوب نبود ...
تصويريشو اگه ميتوني نيازمنديم :دي
نرمافزار برای کات کردن از VOB نمیشناسم ...نقل قول:
صوتيشو كه شنيديم
تصويريشو اگه ميتوني نيازمنديم :دي
روشی بلدید که راحت و بیدردسره، بگید تا کات کنم ... :20:
آخ آخ ... جاتون خالی .... تئاتر کمی بالاتر دیشب ....
چقد خوبه ... مخصوصا اگه مثل من فضای ابزورد و اجرای پست مدرن دوست داشته باشین....
تو تئاتر هایی که این چند ماه دیدم ... از این یکی واقعا لذت برم ....
یه بخشی هم شاید واسه اون بود که اگه دستمو دراز میکردم میرسید به رضا یزدانی ......
3 تا آهنگ خوند که یکیش کارتون خواب بود .... یکیش رو هم در شرایطی خوند که وسط زمین و آسمون آویزون بود
آخر تئاتر هم که همه بازیگرا داشتن تعظیم میکردن ... یه سری فن های رضا .. " اگه عاشقت نبودم .. پا نمیداد این ترانه" ر. دست جمعی خوندن ... که رضا یزدانی هم بر خلاف معمول باهاشون همراهی کرد و ...
از لحاظ بصری و اجرا کار جذاب و متفاوتیه .... حتما برین ببینینش
سلام
آقای یزدانی به صورت رسمی صدای خام یکی از آهنگهاشون رو در اختیار ما قرار دادند تا دوست عزیزم محسن یه ریمیکس ازش در بیاره .
امروز کار تا نیمه ها پیش رفته بود و من هم امروز کار رو گوش کردم ... خوب شده .
اسم کار رو هم نمیتونم بگم ...
احتمالا کار توسط خود آقای یزدانی و عواملشون در نت پخش میشه : )
امیدوارم مثل اون میکس ساعت 25 نشه : دی
خنده دار بود بیشتر : دی
راستی مجید جان، یادمه تو تاپیک آلبوم خاص، در طرفداری از "ها"ی چاوشی، که میگفتی بهترین ترک اون آلبومه، تو پستت گفتی که به دادم برس ضعفهای زیادی داره و در آینده بررسی میکنی ... : دی
اون موقع یادم رفت بگم، ولی مقایسهی ها با به دادم برس دقیقاً از چه منطقی پیروی میکنه ؟! :دی
یکی هاوسه، یکی راک :دی
خوبیهای ها رو تو تاپیک گفتی، یادت رفت معایب به دادم برس رو بگی :دی
تونستی بنویس در موردش :10:
البته به دادم برس تو آلبوم ساعت فراموشی با نام "ساعت - یه کمی چای واسه من بریز" فکر میکنم ریمستر شد ... یه جاهایی تنظیمش فرق داشت ... شاید هم فقط میکسش عوض شده بود ...
میتونی هر دو نسخه رو گوش بدی
- حالا خنده دار بودن یا نبودنش بستگی داره به سلیقه افراد ... ولی هدف این ریمیکس در اصل همکاری هست ! :20:نقل قول:
دو تا ریمیکس دیگه هم از محسن تویه سایت ها هست که ماله حمید عسکریه ... که خود حمید پخششون کرد !
- تاپیک خاص .... حقیقتش خیلی وقت گیر بود و چند تا آهنگ غیر قابل بحث هم تو آلبوم بود که حوصله نقدشون رو نداشتم . :31: ولی ترک آقای یزدانی رو اگه وقت شد حتما نقد میکنم !
- جالبه که وقتی سی دی اصلی آلبوم خاص رو روی ضبط ماشین بذاری دو تا ترک اسماشون فرق میکنن :
آهنگ نگاه تو ، علی اصحابی .... که اسمش تو ضبط ماشین " خاص " هست ! .... یعنی هم اسم آلبوم .
آهنگ رضا یزدانی .... تو ضبط ماشین " یه کمی چای واسه من بریز " هست .
احتمالا بعد از تکمیل مراحل البوم تصمیم به تعویض اسم این دو تا آهنگ کردند !
نه مجید جان جسارت نشه، منظورم کیفیت پایین میکس و ... نبود! منظورم این بود که سبک رضا راکه، گوش ماها هم به همین سبک عادت کرده، یه خورده شنیدن آهنگی مثل ساعت 25 با ریتم هاوس و ترنس عجیب غریبه ...نقل قول:
حالا خنده دار بودن یا نبودنش بستگی داره به سلیقه افراد ... ولی هدف این ریمیکس در اصل همکاری هست !
ضمن اینکه به نظرم خیلی هم قوی نبود اون ریمیکس! شاید ترک ساعت 25 انتخاب مناسبی برای تند کردن نبود ...
یعنی Title هاشون فرق داره ؟!نقل قول:
آهنگ نگاه تو ، علی اصحابی .... که اسمش تو ضبط ماشین " خاص " هست ! .... یعنی هم اسم آلبوم .
آهنگ رضا یزدانی .... تو ضبط ماشین " یه کمی چای واسه من بریز " هست .
اگه اخبار آلبوم خاص رو دنبال کرده باشی، علی اصحابی از اول هم اسم آهنگش "خاص" بود و به این شرط آهنگ رو میداد که اسم آهنگ حفظ بشه و همنام آلبوم باشه تا تبلیغ بشه براش ... اما تهیه کنندهها قبول نکردن ...
آهنگ رضا هم که، همون طوری که تو ساعت فراموشی میبینیم، از دو بخش مجزا تشکیل شده، در واقع دو تا آهنگه با دو ریتم مختلف، یکی "ساعت" که با ریتم آرومه، و یکی "فقط یه کمی چای واسه من بریز" که ریتمش راک میشه ...
تیتراژ فیلم طهران تهران با صدای رضا یزدانی ( سيم آخر ) :دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من بعد سااااالها سینما رفته بودم ! فقط به عشق رضا :10:
بچه ها از دی وی دی کنسرت برج میلاد رضا خبری نیست ؟