سلام
امروز از ظهر سرعت من کم شده...256 دارم و همیشه میانگین با 30 دانلود می کنم(DU meter)
اما حالا خیلی نوسان داره و بیشترینش 20 میشه و گاهی حتی به 3 هم می رسه...میانگین دانلودم تو 2 دقیقه شده 8 !!!
کس دیگه ای هم مشکل داره؟
Printable View
سلام
امروز از ظهر سرعت من کم شده...256 دارم و همیشه میانگین با 30 دانلود می کنم(DU meter)
اما حالا خیلی نوسان داره و بیشترینش 20 میشه و گاهی حتی به 3 هم می رسه...میانگین دانلودم تو 2 دقیقه شده 8 !!!
کس دیگه ای هم مشکل داره؟
اره ولی نه اینقدر پاییننقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
نه فقط روی قبض میاد.اول هم اینترنت رو میگیری بعد رو اولین قبض پولش میادنقل قول:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
256 که 32 نمیشه.توی عمل میشه 28.مگر اینکه 256 رو یه خورده بالاتر مثلا 280 ببندن که دانش 32 دربیاد.بعد من هم توی بچه های تاپیک معروفم به سرعت پایین.بچه های دیگه 26-27 دارن.نقل قول:
سلام دوستان من یک سری سوال دارم و برام خیلی مهم هست که جوابشونو بدونم ممنون میشم جواب سوالامو بدین:11:
من میخوام 256 مخابراتو بگیرم سرعت دانلودم واقعا رو چند هست کسایی که دارن تو عمل با چه سرعتی دان میکنن؟؟؟
واینکه بعد چند روز یا چند وقت سرعت دانلودو نمیارن پایین؟؟؟
سرعت برای پیج باز کردنش چه جوریه خوبه یا بد؟؟؟
فیلترینگش از شرکتا کمتره یا بیشتر؟؟؟ و چیز پی ان روش کار میکنه راحت؟؟؟
پینگش چه جوریه بالا هست یا پایین؟؟؟
بعد چند روزه بم میدن؟؟؟
واینکه چه مدارکی نیاز هست که باید به برم؟؟؟ وچی کار کنم که 256 رو بتونم بگیرم راحت؟؟؟
راستی مثل شاتل که محدودت دانلود داره منظورم اینکه من که ART1 شاتل هستم عملا 18 گیگ دانلود میکنم سرعتمو میارن پایین میخوام بدونم که مخابرات اینجوری نیست یعنی هرچه قدر دوس داشتم تا اخر ماه میتونم دانلود کنم؟؟؟
راستی مثل این شرکتا که شب سرعتارو میارن پایین که نیست یعنی شبو روزش سرعت ثابت هست؟؟؟
ممنون . شما خودتم به خوبیه عکست هستی !!:5:نقل قول:
تا پول نگیرن درسته برای ماهای بعدی چی؟؟نقل قول:
چند روز قبل از اینکه تموم بشه برو شارژ کننقل قول:
یا از طریق سایت مخابرات آنلاین شارژ کن
دوست عزیز بجای نوشتن این سوالات اگه یکم حوصلهنقل قول:
میکردی و چند صفحه قبلو میخوندی به همه سوالاتت پاسخ داده شده
ولی بازم پاسخ شما رو میدم
به ترتیب سوالاتت
1- 28-27 کیلوبایت در ثانیه
2-نه
3- اییی.. بدک نیست
4- فیلترینگ همه جا یک جوره چون همه از شرکت زیرساخت میگیرن...چیز هم کار میکنه
5- پینگ متغیره گاهی 300 -400 گاهی 600-700
6-بستگه به منطقه و شلوغیش داره معمولا تا 48 ساعت کاری
7-کارت دانشجویی-مدرک دکتری-مدرک استادی-جانبازی- خلاصه هر چی کلفتر بهتر
8-نه اینجوری نیست.سرویس نامحدودش صبح تا شب دان کن.کسی بهت گیر نمیده
9-نه
سلام
چراغ DSL مودم من دو روزه چشمک می زنه هیچ پیجی هم لود نمی کنه یعنی قطعه دیگه نه؟ 2روز آخه؟
برای منم 2 روزه رو اعصابه...نقل قول:
ولی از بعد از ظهر دیگه درست شده...البته بازم نوساناتش بالاست میره رو 35 بعد میره رو 10 !
اگر Du meter داشته باشی متوجه نوسانات سرعت میشی...ولی یه چیزی کشف کردم اگر 2-3 فایل رو با هم دانلود کنی نوسانات رو خنثی می کنه ! و سرعت میانگین هم خوب می شه.:11:
من با کارت جانبازی و دانشجویی میتونم 256 بگیرم ؟
راستی اینجا کسی از مرکز دانشگاه هست ؟