اگه اخراج با کارت مستقیم باشه 3بازی محروم میشه...
حالا اخراجش چه جوری بوده؟
Printable View
اگه اخراج با کارت مستقیم باشه 3بازی محروم میشه...
حالا اخراجش چه جوری بوده؟
اره دیگه ، مستقیم بود :41:نقل قول:
تکل بدی رفت(جفت پا ) ولی به حریف برخورد زیادی نداشت...حداکثر باید زرد میداد :19:
دروگبا : رابطه من با هواداران بیشتر شده است
دیدیر دروگبا از رابطه خوبش با هواداران چلسی می گوید و آن را دلیل بازگشت باشکوهش می داند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، دیدیر دروگبا مهاجم سیه چرده و محبوب تیم فوتبال چلسی که پس از مصدومیت روز گذشته توانست در دقایق کمی که جانشین آنلکا شد گل چهارم تیمش را به ثمر برساند ، وی در مصاحبه ای که در سایت رسمی باشگاه چلسی منتشر شده است گفت :" من از اینکه به بازی در کنار دوستانم بازگشته ام خوشحالم ، با مردمانی که همیشه آنها را صدا می زنم . و هواداران نیز من را به خوبی حمایت کردند."
وی ادامه داد :" من انتظار داشتم در بازی چهارشنبه بازی کنم اما اکنون بازگشت فوق العاده ای داشتم و در این بازی گل زدم . اما من باید به عملکرد تیم نگاه کنم . ما یک بازیکن کم داشتیم و سخت بود اما به خوبی بازی کردیم."
دروگبا اضافه کرد:" ما در حال پیشرفت هستیم . ما در تابستان امسال تغییرات زیادی با یک مربی جدید داشتیم و بازی ما برابر اسوانسی بسیار جذاب بود. همچنین نیمه دوم برابر منچستر یونایتد نیز اینچنین جذاب بود ، پس من فکر می کنم ما رو به پیشرفت هستیم."
دروگبا در خصوص احتمال نیمکت نشینی خود همچون لمپارد و مالودا گفت :" در فصل گذشته نیز در زمانی ما از نیمکت نشینی کنی اعتراض داشتیم اما مطمئنا ما باید روی نیمکت قوی باشیم و برایمان خوب خواهد بود. این همان چیزی است که نیاز داریم ، چرا که رقابت های زیادی وجود دارد و ما می خواهیم همه آنها را برنده شویم و به همه نیاز داریم."
دروگبا پس از بازگشتش از مصدومیت و شرایط بازگشتش گفت :" چند هفته است که دیگر از آن شرایط دور شده بودم ، اما به بازی بازگشتن خیلی آسان نیز و بازی کردن نیز همینطور اما من در باشگاه با هوادارانی هستم که همیشه من را حمایت کرده اند و این چیزی است که بازگشتم را آسان تر کرد. رابطه من با هواداران از زمان های خیلی دور تا الآن خیلی خیلی خیلی افزایش یافته است و من واقعا خوشحالم."
او همچنین گفت :" زمانی که 10 یا 15 دقیقه اینچنین بازی می کنید زیر فشار هستید چرا که تیم دیگر 11 نفره است و بازی کردن آسان نیست ، اما با 10 بازیکن ما بازی خوبی را انجام دادیم . پس برای اعتماد به نفس تیم خوب است و برای اعتمار به نفس من برای گلزنی نیز خوب است. اکنون امیدوارم بیشتر در زمین باشم تا بتوانم شرایط بدنی خودم را بهبود بخشم."
سلام دوستان
حدودا دو سه هفته ست که هیچ خبری از چلسی بهم نرسیده بود چون یه جایی بودم که تقریبا دسترسی به هیچی نبود : دی
حالا که اومدم اول ناراحتم که به منچستر باختیم بعدشم خوشحالم که تیم ظاهرا کم کم داره به اوج می رسه
سیستم تیم هم همون 3-3-4 شده که مورینیو باهاش دو بار قهرمان شد و با این بازیکنا سیستم خیلی خوبیه
بعدشم اون قدر مهره داریم که مثلا الان سه بازی نبودن تورس خیلی مشکل بزرگی نیست چون مثلا جای اون دروگبا یا آنلکا می تونن بازی کنن... این سه تا بازی هم بازی های اون چنان سختی نیست و تورس به بازی 4 هفته دیگه یعنی با آرسنال می رسه
خوش اومدی :دینقل قول:
اره باخت خیلی بدی بود :41:
من که واقعا از بازی های تیم راضیم ...خیلی داره خوب بازی میکنه...و بازی به بازی هم بهتر میشه :46:
دنیل هم داره کم کم جا میوفته ...ماتا هم که عالیه.
تورس هم داشت به اوجش نزدیک میشد که 3 بازی محروم شد :13:
گزارش روز: موتور گلزنی تورس بالاخره روشن شده است
به نظر می رسد 50 میلیون یورویی که برای جذب تورس از لیورپول هزینه شده بعد از 8 ماه جواب داده و موتور گلزنی او بار دیگر روشن شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – تورس در این فصل پایش به گلزنی باز شده است. او که ژانویه گذشته با رقم 50 میلیون پوند از لیورپول به چلسی پیوست فصل گذشته تنها یک گل برای آبی های لندنی به ثمر رساند و باعث انتقاد بسیاری از مسئولان و رسانه ها شد.
هواداران چلسی تقریبا از او قطع امید کرده بودند تا اینکه او در این فصل بالاخره پایش به گلزنی باز شد. او در دو بازی اخیر با نظر ویلاس بواس در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته و در هر دو بازی هم موفق به گلزنی شده است. این در حالی است که او فصل گذشته در 23 بازی تنها یک گل به ثمر رسانده بود.
او در شکست سه بر یک چلسی مقابل منچستریونایتد تک گل تیمش را به ثمر رساند و در دیدار این هفته نیز مقابل سوانسی گل اول آبی ها را به ثمر رساند. اما اخراج او در این بازی محرومیت سه جلسه ای این مهاجم اسپانیایی در رقابتهای لیگ برتر را در پی خواهد داشت.
اما تورس در بازی این هفته لیگ قهرمانان مقابل والنسیا به میدان خواهد رفت و باید دید آیا او در لیگ قهرمانان و مقابل نماینده از کشورش هم می تواند روند گلزنی هایش را ادامه دهد یا خیر.
مهاجم اسبق اتلتیکومادرید در بازی مقابل یونایتد بعد از به ثمر رساندن گل چندین موقعیت صددرصد گلزنی را هم از دست داد اما در مجموع می توان تورس را یکی از بازیکنان خوب آن بازی دانست. تورس با ادامه این روند می تواند برای چلسی در این فصل مفید باشد.
او در دیدار مقابل سوانسی پاس زیبای خوان ماتا را با سینه مهار کرد و به یاد روزهای اوج خود در لیورپول با یک ضربه مهار ناشدنی دروازه میشل ورم سنگربان سوانسی را باز کرد. اما اخراج او در این بازی نقطه تاریک عملکردش بود و تاوانش هم سه جلسه محرومیت است در حالی که به نظر می رسد او به روزهای اوج خود بازگشته است.
فراز و نشیب های فرناندو
تنها 7 دقیقه چلسی گل دوم خود را وارد دروازه سوانسی کرد. باز هم تورس در متن این حرکت قرار داشت و تورس اشلی کول را صاحب توپ کرد و ارسال کول از بین مدافعان برای رامیرس و در نهایت گل دوم چلسی که به نام هافبک برزیلی چلسی ثبت شد.
تنها لحظاتی بعد از این گل تورس عملکرد فوق العاده خود را در این بازی با یک تکل خشن خراب کرد. تورس تکل دو پا و خطرناکی روی پای مارک گوئر بازیکن حریف رفت که باعث شد داور کارت قرمز را به مهاجم اسپانیایی نشان دهد، به این ترتیب چلسی از دقیقه 39 بازی 9 نفره شد.
به دلیل انگیزه و یا هیجان بالا و یا به هر دلیل دیگری تورس در این صحنه تحت تاثیر جو بازی قرار گرفته بود و فقط می خواست نشان دهد تمام انرژی اش را برای تیمش می گذارد. با این تکل غیر ضروری او در نزدیکی های خط میانی چلسی را 10 نفره کرد و برای خودش هم گران تمام شد. سه جلسه محرومیت از بازی های لیگ برتر برای تورسی که تازه به اوج بازگشته است بهای گزافی است.
با اخراج تورس چلسی بیشتر زمان بازی را 10 نفره بود اما بخت با مهاجم اسپانیایی یار بود که آبی های لندنی در نهایت بازی را با پیروزی پشت سر گذاشتند.
به این ترتیب تورس بعد از پشت سر گذاشتن سه جلسه محرومیتش در بازی 29 اکتبر مقابل آرسنال می تواند برای چلسی به میدان برود.
تورس هرگز بازیکن خشنی نبوده است. او هرگز تا به حال در بازی های فوتبال انگلیس با کارت قرمز داور مواجه نشده، آخرین اخراج او به سپتامبر 2006 وقتی هنوز تورس بازیکن اتلتیکومادرید بود بازمی گردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود این فراز و نشیب ها باید ببینیم تورس در بازگشت به کشورش برای بازی مقابل والنسیا در چارچوب لیگ قهرمانان اروپاچه نمایشی خواهد داشت.
او در بازی های اخیر کاملا تغییر کرده است، سرعتش بیشتر شده، هوشمندانه تر بازی می کند و خود را بیشتر در موقعیت های گلزنی قرار می دهد. او بدون شک می خواهد در بازی با والنسیا بار دیگر توانایی هایش را ثابت کند. به راستی تورس در این فصل موتور گلزنی اش را روشن کرده و اگر کمی خوش شانس باشد می تواند این روند را ادامه دهد.
تاریخ بازی با اورتون مشخص شد
دیدار تیم های چلسی و اورتون در جام اتحادیه انگلستان عصر امروز مشخص شد.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از آنکه تیم چلسی توانست فولام را در مرحله ابتدای جام اتحادیه ( کارلینگ کاپ ) شکست دهد ، حریف اروتون شد و بدلیل فشردگی مسابقات لیگ برتر تاریخ آن مسابقه مشخص نشده بود که عصر امروز توسط فدراسیون فوتبال انگلستان اعلام گردید.
مبنی بر اعلام فدراسیون دو تیم باشگاه چلسی و اورتون باید 26 اوکتبر ( 4 آبان ماه ) و به میزبانی اورتونی ها در برار هم قرار گیرند ، تا یکی از آنها به مرحله بعدی این مسابقات صعود کند.
دیدار فوق سه روز پس از دیدار خارج خانه آبی های لندن با تیم کوئین پارک رنجرز و سه روز قبل از دیدار خانگی آنها با آرسنال خواهد بود.
تورس : شروع سختی در چلسی داشتم
فرناندو تورس معتقد است شروع خیلی سختی با چلسی داشته است اما همیشه هواداران او را حمایت کرده اند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، فرناندو تورس که در زمستان سال گذشته به چلسی آمد ، نتوانسته بود روند گلزنی خود را از لیورپول به چلسی ادامه دهد ، از همین رو فشار زیادی روی او بود که با 50 میلیون پوند نتوانسته است پول چلسی را به خوبی استفاده کند ، النینو پس از به ثمر رساندن دومین گل فصلش برای چلسی در دو بازی متوالی در مصاحبه ای شروع کارش با چلسی را دشوار خواند اما سخن از حمایت های هواداران از وی را نیز گفت.
تورس در مصاحبه اش گفت :" زمانی که فوق العاده کار می کنید و روز اولت را با گلزنی شروع می کنید برای هواداران راحت است که دوستت داشته باشند ، اما برای من آن زمان های نخست خیلی خیلی سخت بود. من برای گلزنی همیشه در تلاش بوده ام ، از روز اول تا اکنون ، با هواداران در خیابان ، کافه ها و هر جای دیگر صحبت می کنم . همیشه حمایت های هواداران را احساس می کردم و این تنها برای اکنون نیست که همه چیز خوب پیش می رود و گلزنی کردن برای آنها زیباست. هواداران روز اول من را تحت تاثیر قرار داده بودند ."
وی همچنین در خصوص صحنه اخراجش در بازی اخیر خود گفت :" مطمئنا من نمی خواستم حرکت خطرناکی را در برابر دیگر بازیکنان انجام دهم ، من سعی کردم پایم را کنار بکشم ، اما من برای توپ دیر رسیدم و پای بازیکن را کمی لگد کردم. این خیلی تاسف بار است و من برای آن ناراحت هستم ، این اولین بازی است که من در لیگ برتر کارت قرمز می گیرم و امیدوارم آخری آن باشد . واقعا نا امید کننده بود ، مخصوصا که تیم باید مدت زیادی را 10 نفره بازی می کرد.
کالو دیشب عجب اشتباه بچه گونه ای کرد!
راحت می تونستیم سه امتیاز رو بگیریم
این همه مهاجم داریم دیگه به نظرم اصلا نیازی به کالو نیست حتی به عنوان بازیکن تعویضی
کالو که نقش یار دوازدهم حریف رو به بهترین شکل ممکن انجام داد ! :13:
کلآ تعویض های دوم و سوم AVB جای نقد داشت . آوردن آنلکا هم اشتباه بود باید دروگبا رو میاورد . دروگبا اون تک به تک دقیقه 90 رو هرگز از دست نمیداد ...
همه دروازه بان ها هم جلوی چلسی به سوپر استار تیمشون تبدیل میشن ! اون از لنو در بازی لورکوزن و این هم از دیگو آلوز !
ولی در کل خوب بازی کردیم :20: