اینم یه خبر برای دوستان تا ناراحت نشن!!! :دی
پردازشگر این گوشی قراراه با فرکانس 1.2 گیگاهرتز عرضه بشه!!!
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii_dualcore_cpu_will_run_at_12_ghz-news-2491.php
اینم یه خبر برای دوستان تا ناراحت نشن!!! :دی
پردازشگر این گوشی قراراه با فرکانس 1.2 گیگاهرتز عرضه بشه!!!
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii_dualcore_cpu_will_run_at_12_ghz-news-2491.php
نقل قول:
این چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
cpu جدید نیست همون cortex a-9 هست که در تگرا 2 هم بهره برده شده ! فقط یک سری بهینه سازی ها جزئی اضافی داره که باعث افزایش پرفرمنس میشه نه کاهش ! خوب اینجا تو این تستنقل قول:
در ضمن تا جایی که می دونم GS2 تا ماه دیگه این موقع عرضه شده...
و جالبه شما که میگی این CPU و GPU جدیدا چرا مطمئنانه میگی که انقدر قویه...اصلا اگه کامل نشده چجوری سامسونگ فهمیده 400 میلیون قدرت داره؟:دی
cpu ها رو نگاه کنید ... هر کسی که یک ذره از معماری arm بدونه متوجه میشه که این تست هنوز کامل نیست در مبحث cpu !...
در مبحث gpu !..
سنجش قدرت یک gpu ! بنچمارک به همراه سیستم عامل نیست ... هنوز این رو نمیدونی؟!
0----------------------
برای یاد اوری :
اگر یادتون باشه خود شما موقع معرفی گلکسی اس i9000 که بنده میگفتم gpu قدرتمندی داره ! و ادعا میکردم این پردازنده پردازنده نسل بعد هست !
برداشتی گفتی که اینه قدرت گلکسی اس !
گلکسی اس
نکسوس وان یا دزایر
! سامسونگ ادعا میکنه که 5 برابر قویتر از gpu .. دزایر هستش در حالی که اینجا فقط 10 درصد بهتر عمل کرده !
--------------
حالا که همین gpu روی optimus 3d گذاشته شده ! و نکسوس اس هم استفاده میکنه ! ...
سوال من رو جواب بده ...
با توجه به تست ها و بنچمارک های جدید ! (اگه میخوای بزارم)
gpu گذاشته شده روی optimus 3D ... تنها 10 درصد بهتر از دزایر معمولی عمل میکنه ؟!
اگر اره ! که حرف شما درسته !
و اینجا هم قبول می کنم !... اگر نه این مسئله که الان باز عنوان کردید پایه و اساسش همونی هست که سال پیش هم مطرح کردید و چسبدید به بنچمارک های همراه با سیستم عامل !
و زمانی که Orion با افزایش کلاک به رقابت می پردازد: دی
باز بگین لحیم کاریش ضعیف بود: دی
انقدر کم اورد که کلاک رو افزایش داد: دی
مثل این که فراموش کردی گفتم توی GSM Arena نور محیط زیاده...نقل قول:
این چی؟
و فکر کنم لازم هم نباشه دوباره عکس های اون سایت روسی رو بزارم و بگم این چی؟:دی
در ضمن بعله GPU توی Optimus 3D همونی هستن که قبلا استفاده شده
ولی خود OMAP 4 روی چیزی جز PLayBook استفاده نشده...برای همین قدرتمندتر شده....
و اگه بخوایم نتیجه بگیریم و ARM 9 ها رو برابر بدونیم (GS 2 و Optimus 3D ) پس Geforce ULV حدود 20 فریم از Mail قویتره(اها ببخشین لحیم کاری تموم نشده: دی)
ولی معیار سنجش کارایی یه GPU همراه با سیستم عامل هستش دیگه نه؟نقل قول:
سنجش قدرت یک gpu ! بنچمارک به همراه سیستم عامل نیست ... هنوز این رو نمیدونی؟!
اینکه نور محیط زیاد هست زیر نور خورشید که نیست ! نکنه شما فقط تو محیط تاریک با گوشی کار میکنی ؟!نقل قول:
مثل این که فراموش کردی گفتم توی GSM Arena نور محیط زیاده...
و فکر کنم لازم هم نباشه دوباره عکس های اون سایت روسی رو بزارم و بگم این چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک بحث تمام شدست که هر از گاهی عده ای مثل شما بالا میارن! .. نه تنها gsm arena بلکه اکثر ریویو ها صفحه نمایش ال جی اپتیموس 2x رو متوسط قلمداد کردند ..
و در برابر super amoled هم حرفی برای گفتن نداره ! ...
در ضمن این عکسهارو من حدود هفته پیش دیدم (بدلیل اینکه خوب نبودن نزاشتم)! ... تعدادشون هم بیشتره ... نمیدونم چرا 4 تاشو گذاشته ! حالا میگردم اگه پیدا کردم میارم.
خوب باز بهانه اوردی ! .. من میگفتم gpu بکر گرفته شده روی گلکسی اس i9000 ! تا 5 برابر میتونه قویتر از دزایر معمولی قرار بگیره و شما ادعا کردی نخیر 10 درصد ! طبق بنچمارک ها !نقل قول:
در ضمن بعله GPU توی Optimus 3D همونی هستن که قبلا استفاده شده
ولی خود OMAP 4 روی چیزی جز PLayBook استفاده نشده...برای همین قدرتمندتر شده....
حالا gpu بکار گرفته شده روی گلکسی اس 10 درصد قویتر هست ؟ این سوالو جواب بدی یا ندی برای من روشنه و دیگه در این مورد بحثی ندارم ...
geforce ulv از cortex a-9 مگه بهره میبره !؟نقل قول:
و اگه بخوایم نتیجه بگیریم و ARM 9 ها رو برابر بدونیم (GS 2 و Optimus 3D ) پس Geforce ULV حدود 20 فریم از Mail قویتره(اها ببخشین لحیم کاری تموم نشده: دی)
gpu با cpu متفاوته !و از معماری متفاوتی هم بهره میبرند ! سامسونگ روی گلکسی اس i9100 میتونه با همین cpu .. از gpu power sgx 543mp8 هم استفاده کنه میتونست از arm mali هم استفاده کنه و میتونست از ... هم استفاده کنه !
معیار کارایی بله ! و این معیار با جدیدتر شدن بنچمارک ها و بهینه تر شدن درایورها میتونه تغییر کنه !نقل قول:
ولی معیار سنجش کارایی یه GPU همراه با سیستم عامل هستش دیگه نه؟
ولی نه معیار قدرت . چون معیار قدرت تغییر پذیر نیست .
وقتی واسه این گوشی 2 تا حق انتخاب داریم دیگه ناراحتی ندارهنقل قول:
بعدا که کامل با هم مقایسه شدن بهترین رو میخریم:27:
قربونت!!! :دینقل قول:
آقا اینجا یه سوء تفاهم شده!!! :دی امیر داشت میگفت، جفت SoC ها از یه نوع سی پی یو بهره می برن، پس اگه تو پردازش محاسباتی اینا رو برابر بگیریم، تو تست پردازش گرافیک (Geforce ULV در برابر Mali 400) گرافیک GF بهتر کارایی میده (بحث فقط رو گرافیک بود).....یه همچین چیزی...نقل قول:
geforce ulv از cortex a-9 مگه بهره میبره !؟
gpu با cpu متفاوته !و از معماری متفاوتی هم بهره میبرند ! سامسونگ روی گلکسی اس i9100 میتونه با همین cpu .. از gpu power sgx 543mp8 هم استفاده کنه میتونست از arm mali هم استفاده کنه و میتونست از ... هم استفاده کنه !
خوب مسئله همینجاست....ما کار نداریم گرافیک چقدر قویه، وقتی سیستم عامل نتونه از اون قدرت استفاده کنه (مثلا راه انداز مناسب نوشته نشده باشه و...) چه فایده، به هر حال ما داریم با قدرت کمتری کار می کنیم، حالا من هرچی بگم آقا من GTX 590 دارم!!!! :دی وقتی مثلا رو Win 3.1 بیارمش چه جوری از قدرتش استفاده کنم؟!؟!؟ :دی (مثال بود ها!!!)نقل قول:
معیار کارایی بله ! و این معیار با جدیدتر شدن بنچمارک ها و بهینه تر شدن درایورها میتونه تغییر کنه !
نمونش مشکل اندروید با مالتی ثردینگ (نمی دونم حل شد یا نه؟!؟!).....
اینم درست نیست ! چون معماری geforce ulv با arm mali متفاوته ! ... اگر اینطوریه ! پس باید aderno 220 با ! power sgx 540 یکی باشه ! چون هر دو تک هسته ای هستند !نقل قول:
آقا اینجا یه سوء تفاهم شده!!! :دی امیر داشت میگفت، جفت SoC ها از یه نوع سی پی یو بهره می برن، پس اگه تو پردازش محاسباتی اینا رو برابر بگیریم، تو تست پردازش گرافیک (Geforce ULV در برابر Mali 400) گرافیک GF بهتر کارایی میده (بحث فقط رو گرافیک بود).....یه همچین چیزی...
ولی معماری cortex a-9 در مبحث cpu چون دقیقا در exynos و tegra 2 یکی هست !تفاوت زیادی در پرفرمنس و سرعت ندارند !
طبق ادعای arm .. هر هسته cortex a-9 میتونه در هر هرتز 2.5 Dmips (اسمشو اگر اشتباه نکنم) بده !
حالا برندها خیلی بتونن روش تغییرات بوجود بیارن نهایت 10 درصد هست .
که اتفاقا ! omap و tegra 2 تجربه خام از cortex a-9 تحویل میدن ! اما exynos تجربه ای همراه با تکنولوژی های خاص که در بهره وری و سرعت ملاک قرار میگیره ! رو ارائه میده
برای چی کار ندارین ؟!نقل قول:
خوب مسئله همینجاست....ما کار نداریم گرافیک چقدر قویه، وقتی سیستم عامل نتونه از اون قدرت استفاده کنه (مثلا راه انداز مناسب نوشته نشده باشه و...) چه فایده، به هر حال ما داریم با قدرت کمتری کار می کنیم، حالا من هرچی بگم آقا من GTX 590 دارم!!!! :دی وقتی مثلا رو Win 3.1 بیارمش چه جوری از قدرتش استفاده کنم؟!؟!؟ :دی (مثال بود ها!!!)
در حال حاضر اندروید 2.3 ! نمیتونه از دو هسته بهره ببره تازه به جای اینکه مصرف باتریش کمتر باشه بیشتر هم هست نسبت به تک هسته ای ها !!
بنابراین پس دو هسته ای دیگه بدرد نمیخوره ؟و همه بریم تک هسته ای بخریم ؟!
خوب وقتی این رو میدونیم که در نسخه های بعدی اندروید این قدرت دو هسته ای بکار میاد ! باید کار داشته باشیم .. اگر به این حرفا باشه تکنولوژی هیچ وقت پیشرفت نمیکنه وهمه باید روی همون arm 11 میموندن
به نظر شما مهم نیست ! الان گوشی مثل galaxy i9000 تا یکسال دیگه هر چی بازی و برنامه بیاد در حد یک high end ساپورت کنه ! ولی دزایر نتونه ؟!
کسانی که سال پیش دزایر یا x10 یا .. رو خریدند رو مقایسه کنید با کسانی که galaxy s رو خریدند ...
کسانی که galaxys خریدند تا سال دیگه هم از سخت افزار گوشیشون استفاده خواهند کرد به عنوان یک high end !
کسانی که اون سخت افزار دزایر رو برگزیدند ! تا سال دیگه گوشیشون به میانه بازار رفته که همین الان هم رفته .
هرچی نگاه میکنم Tegra 2 روی Optimus 2X خیلی خوب کار کرده...این که 2 هسته ای سامی خوب جواب نداده دیگه به خودش مربوطه:دینقل قول:
برای چی کار ندارین ؟!
در حال حاضر اندروید 2.3 ! نمیتونه از دو هسته بهره ببره تازه به جای اینکه مصرف باتریش کمتر باشه بیشتر هم هست نسبت به تک هسته ای ها !!
بنابراین پس دو هسته ای دیگه بدرد نمیخوره ؟و همه بریم تک هسته ای بخریم ؟!
Galaxy S حتی نمیتونه اینترفیس Tegra Zone رو اجرا کنه...شما یه نگاهی به بازی های Tegra 2 بندازنقل قول:
به نظر شما مهم نیست ! الان گوشی مثل galaxy i9000 تا یکسال دیگه هر چی بازی و برنامه بیاد در حد یک high end ساپورت کنه ! ولی دزایر نتونه ؟!
+
مثل این که Tegra 2 از PlayStation و بازی هاش پشتیبانی می کنه...
نقل قول:
خوب دزایر هم خیلی خوب بود تو بنچمارک ها ! ... شما عشق تگرا 2 با ال جی داری به خودت مربوط هست .
تگرا zone یعنی فروشگاهی که مخصوص پردازنده های تگرا 2 هست ! که سامسونگ هم داره این فروشگاه رو !نقل قول:
Galaxy S حتی نمیتونه اینترفیس Tegra Zone رو اجرا کنه...شما یه نگاهی به بازی های Tegra 2 بنداز
+
مثل این که Tegra 2 از PlayStation و بازی هاش پشتیبانی می کنه...
ربطی به ساپورت یا ساپورت نکردن یا قدرت گلکسی اس نداره ! ...شاید تو اون فروگشاه یک بازی در سطح اتاری هم باشه ولی گلکسی اجرا نکنه ! چون نسخه تگرا 2 هست ! ...
چیزی که الان و در حال حاضر موجوده .
عدد game score هست ! که فاصله زیادی بین i9000 با تگرا 2 ... در مبحث بازی وجود نداره ! ...
طبق مشخصات هم این دو پردازنده در مبحث gpu تفاوت زیادی ندارند.
galaxy s 2 تا قبل از ماه جون به بازار نخواهد امد
Due to delay in the global launch of SGS2 the device won't be launched before June. And, its not just India but its delayed all over.
(به نقل از ashkan R)کد:http://*witter.com/Samsung_Mobiles/status/55606210270990336
----------------
محیط یا دموی بازی quake 3 !