ممنوننقل قول:
دوباره بازی رو نصب کردم و با فایروال نگذاشتم به نت نصب بشه
وارد بازی شد بازی هم کردم ولی فول اسکرین نمیشه
تو تنظیماتش هم رفتم ولی فقط تونستم رزولیشن رو عوض کنم
چکار کنم فول شه؟
ممنون
Printable View
ممنوننقل قول:
دوباره بازی رو نصب کردم و با فایروال نگذاشتم به نت نصب بشه
وارد بازی شد بازی هم کردم ولی فول اسکرین نمیشه
تو تنظیماتش هم رفتم ولی فقط تونستم رزولیشن رو عوض کنم
چکار کنم فول شه؟
ممنون
نقل قول:
شما ALT+ENTER رو بزن فول اسکریین میشه:46:
دوستانی که ورژن بازیشون v0.86 Build 5 هستش و آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow رو نصب کردن، الان وقتی میخوان برن تو بازی اگه آنلاین باشن یه دانلود 23 مگی واسشون انجام میشه...
من گذاشتم آپدیت شد و ورژنش به v0.97 Buid 6 تغییر کرد. ولی ک.ر.ک از کار افتاد
دوباره ک.رک Skidrow رو کپی کردم ، ایندفعه پیغام دانلود 14 مگ رو داد که جلوش رو گرفتم. ورژن بازی هم شد v0.86 Build 6 ( باز یه 9 مگ کاسب شدیم :27: ) الان هم فعلا موقع اجرا DC میکنم، مشکلی هم نداره
پس اونایی که آپدیت کردن از ک.ر.ک قبلی استفاده کنن.... احتیاجی به نصب مجدد بازی نیست
امروز فردا TDU Update 4 با ک.ر.ک Skidrow ارائه میشه... امیدوارم ایندفعه مشکل آنلاینش رو حل کنه
دوستانی که ورژن بازیشون v0.86 Build 5 هستش و آپدیت 3 و ک.ر.ک Skidrow رو نصب کردن، الان وقتی میخوان برن تو بازی اگه آنلاین باشن یه دانلود 23 مگی واسشون انجام میشه...
دوباره ک.رک Skidrow رو کپی کردم ، ایندفعه پیغام دانلود 14 مگ رو داد که جلوش رو گرفتم. ورژن بازی هم شد v0.86 Build 6 ( باز یه 9 مگ کاسب شدیم :27: ) الان هم فعلا موقع اجرا DC میکنم، مشکلی هم نداره
پس اونایی که آپدیت کردن از ک.ر.ک قبلی استفاده کنن.... احتیاجی به نصب مجدد بازی نیست
امروز فردا TDU Update 4 با ک.ر.ک Skidrow ارائه میشه... امیدوارم ایندفعه مشکل آنلاینش رو حل کنه
دوستان آخرین آپدیت این بازی رو با کرک بزارین
راستی آپدیت کردن چه سودی داره؟
ممنون
یکی از مشکلاتی که خود من داشتم این بود که وقتی یکی دو ساعت مداوم بازی میکردم، Rate گرافیک میومد پایین و بازی افت فریم پیدا میکرد... انگار که مثلا CPU درگیر یه چیز دیگه باشه. اون موقع مجبور میشدم یه بار دیگه از اول بازی رو اجرا کنمنقل قول:
ولی ظاهراً با این آپدیت آخری، هر چند نصفه نیمه بود، تا حدود زیادی مشکل برطرف شده
دوستان اینو دوباره گذاشتم اپدیت شه !!بعد از اپدیت دوباره کرک قبلی رو بریزم . اپدیت از بین نمیره ؟!:31:چیکار کنم ؟!دفعه قبل همین کارو کردم . یعنی بعد از اپدیت دوباره کرک کردمش :20:
.
راستی کرک Crack FIX Reloaded مشکل داره ؟!
+
+
+
اپدیت کردم کامل . بعد اخرین کرکی که داشتمو دوباره کپی کردم به محل نصب بازی .اما دقیقا الان مثه این دوستمون شد اوضام :
موضع چیه ؟!:31:نقل قول:
دوباره ک.رک Skidrow رو کپی کردم ، ایندفعه پیغام دانلود 14 مگ رو داد که جلوش رو گرفتم. ورژن بازی هم شد v0.86 Build 6
دوستان برای این بازی patch اومده ؟
کلا چه کارهایی میکنه پچش ؟
موقعی که بازی آپدیت میشه یه سری فایلهای داخل بازی به روز میشن و اگه باگی داشته باشه بر طرف میشه.... غیر از اون، فایل اجرایی بازی (TestDrive2.exe) هم به طور کامل دانلود و جایگزین میشه و چون ک.ر.ک Skidrow مستقیما روی این فایل مستقره، از بین میرهنقل قول:
بر طرف شدن باگهای بازی ربطی به آپدیت فایل TestDrive2.exe نداره...
تا حالا واسه TDU2 هیچ پچی ارائه نشدهنقل قول: