مافیا رو بازی نکردی؟!!!! پس نصف عمرت بر فناست! (شاید هم بیشتر!). حتماً برو بخرش و بازیش کن چون بازی خیلی خوبیه و حیفه مافیا رو بازی نکنی!نقل قول:
Printable View
مافیا رو بازی نکردی؟!!!! پس نصف عمرت بر فناست! (شاید هم بیشتر!). حتماً برو بخرش و بازیش کن چون بازی خیلی خوبیه و حیفه مافیا رو بازی نکنی!نقل قول:
تایید میشه !:31:نقل قول:
یه چیز جدیدم آخرین باری که تمومش کردم کفش کردم ( ارشمیدس )
آقا سکانس آخر بازی که تموم شد رفت تو قسمت نشون دادن سازندگان و ...
اسامی که رد میشن ... همینطور که میخوندم میرفتم پایین رسیدم به یه اسم ایرانی ... به نام رضا نمیدونم چی .... که جزو سازندگان این بازی بود تو قسمت صدا اگه اشتباه نکنم .... یه بار برید امتحان کنید
من هر چی نگاه کردم اسم رضا ندیدم!! ولی اسم یکی دیگه به نام سجاد مجیدی رو دیدم!!نقل قول:
دوستان کسی جواب سوال منو نداد!نقل قول:
فک نکنم باشه.من هر چی گشتم پیدا نکردم.تو ویکی هم فقط اسم سازنده هاشو زده مثکه
البته " سجاد مجید " :46:نقل قول:
اگر نسخه فارسی این بازی رو نصب کنید , درون پوشه sound , پوشه ای به نام Music وجود دارد . . . تمامی موسیقی ها آنجا هستند . . .نقل قول:
سرعت اینترنتی که من استفاده می کنم خیلی محدود است , وگرنه تمامی آنها رو آپلود می کردم . . .
:20:
الآن بازی شو ندارم ولی یادمه تو پوشه Sound فقط صدا های داخل بازی پسوند Wave داشت و پوشه ی Music یه پسوند ناشناس غیر قابل پخش داشت.
بله تمامی صدا ها با پسوند wav بودند . . . ولی موسیقی ها با پسوند ogg که توسط نرم افزار jetaudio می توانستید آنها پخش کنید . . .:20:نقل قول:
تو سازندگان مافيا هيچ ايرانيي نبوده! تنها بازي كه من يه نفر ايراني رو تو سازنده هاش ديدم Resident Evil 2 بود يادمه كه بارها نگاه كردم تا مطمئن بشم ولي اسم طرف يادم نيست!!!
اتفاقا تو خیلی بازیا بودن و هستن.آخریشو که من دیدم Cod 4 بود.شما اگر دقت کنی بیشتر بازیا یک ایرانی توش هست.