میشه لطفا نحوه اپدیت رو آموزش بدین + آخرین ورژن رو هم آپلود کنید پیشاپیش ممنون.
Printable View
میشه لطفا نحوه اپدیت رو آموزش بدین + آخرین ورژن رو هم آپلود کنید پیشاپیش ممنون.
راه اصلیش اینه که با نرم افزار LGMobile update چک کنی آپدیت جدید رو که حدود 220 مگ هست دانلود و نصب کنی راه فرعیش هم اینه که اول ببینی چه آپدیتی به گوشیت می خوره و فایلش رو دانلود کنی بعد با برنامه دیگه ای گوشی رو آپدیت کنی
دوست عزیز میشه لطفا بگی چطوری چون من وقتی می خوام lg mobile update نصب کنم یه خورده پر میکنه بعدش گیر میکنه و نصب نمیشه منظورم اینه که همینطوری میمونه.
آره برنامه اش خیلی کند هست ولی باید به اینترنت وصل باشی و چند دقیقه ای صبر کنی تا بیاد بالا
سلام
از دوستایی که
گوشی بلک رو میخوان بفروشن
من یه اپتیموس وان دارم تعویض میکنم مابقی قیمت رو تقدیم میکنم
ممنون
خبرهای جدیدی از آپدیت جدید آندروید 2.3.5 در فیسبوک ال جی ایتالیا منتشر شد ورژن V20K امیدوارم زودتر از راه برسه
من امروز رفتم بازار موبایل و این گوشی را با گارانتی برای یکی از همکارام خریدم 425 تومان . که البته با مموری و محافظ ال سی دی و کیف 460 شد . گوشی الان دستمه فقط چند تا سوال دارم :
1 - این گوشی چیزی مثل task manager گالکسی اس نداره که بشه برنامه های نصب شده را پاک کرد یا مثلا برنامه های خالی را بست و ... ؟
2 - الان آندروید 2.2.2 روشه . فعلا تا چه آندرویدی میشه آپدیت کرد ؟
البته فعلا همین دو تا سوال را دارم ولی اگه بیشتر با گوشی کار کنم احتمالا بازم باید ازتون سوال کنم .
با تشکر
سوال فوری :
بچه ها من گوشی را به کامپیوتر وصل کردم و شناختش و کلی برنامه ریختم . حالا که میخام از گوشی برم اونا رو نصب کنم اصلا نمیدونم از کجا باید وارد قسمت فلدرها بشم . ؟
لطفا راهنماییم کنید .
سلام خسته نباشید میخاستم بدونم این گوشی تو گیمای hd کم نمیاره آخه gpu PowerVR SGX530 من بیشترین استفادم گیمه مرسی
این گوشی تو سه ماهه ی سوم 2012 به اندروید 4 آپدیت میشه :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6729158&postcount=54[/HTML]