نقل قول:
من حدود یک ساعت بازی کردمش از لحاظ گرافیکی و ماشیناش هیچ فرقی نداره فقط اون فرمونش سمت راست واسه ما که به فرمون سمت چپ عادت داریم مشکل مثلا داری عادی حرکت میکنی میبینی با یه ماشین شاخ به شاخ شدی میبینی داری جاده رو برعکس میری:31:
Printable View
نقل قول:
من حدود یک ساعت بازی کردمش از لحاظ گرافیکی و ماشیناش هیچ فرقی نداره فقط اون فرمونش سمت راست واسه ما که به فرمون سمت چپ عادت داریم مشکل مثلا داری عادی حرکت میکنی میبینی با یه ماشین شاخ به شاخ شدی میبینی داری جاده رو برعکس میری:31:
دوستان فردا میخوام این جرمن تراک1.04 بدم یکی از دوستام امتحان کنه آپلودش کنه خودم که هر چقدر امتحان کردم نشد ایشالا پس فردا اگه شد همون رو میذارم دیگه از شر این خرابی بازی خلاص بشیم البته نمیدونم اون لینکی که صفحه اول گذاشتم خراب یا نه؟
تا حالا کسی از اون استفاده کرده؟
نقل قول:
رضا جان به احتمال خیلی زیاد لینک بازی سالم هست و مشکل از کرک باید باشه چون بازی نصب میشه و توی منو هم میره برای اجرا مشکل داره که به احتمال زیاد از کرک هست ولی اگه این بازی خودت رو آپلود کنی بزاری خیال همه راحت میشه و همه میتونن با اطمینان دانلود کنند:46:
نقل قول:
خودم که سه بار آپلود کردم یه بر رو 16% دو بار هم روی 32% گیر کرده حالا فردا میخوام بدم یکی از دوستام آپلود کنه :13:
خدا کنه که بشه.:31:
چرا آپلود نمیشه و گیر میکنه:13:نقل قول:
=actros 1843;5810840]
خودم که سه بار آپلود کردم یه بر رو 16% دو بار هم روی 32% گیر کرده حالا فردا میخوام بدم یکی از دوستام آپلود کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه که بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه بازی من اصلا کرک نمیخواد خیلی خوب و روون هم کار میکنه:21:
نمیدونم چرا برای همه کرک لازم هست تا اجرا بشه من یادم نیست از کدوم سایت دانلود کردم چون خیلی وقت پیش دان کردم زمانی که تازه اومده بود وگرنه لینک دانلودش رو میزاشتم بقیه هم دان کنند:41:
خودم هم نمیدونم آز همه جا آپ کردم مدیا فایر فایل 2شیرد 4شیرد ولی نمیشه یا اشکال از منه یا اشکال از بازی یا شاید رو بازی قفل گذاشتن نشه آپلود کرد حالا دادم رفیق ام ببینم چی میشه.:13:نقل قول:
چرا آپلود نمیشه و گیر میکنه
نقل قول:
ای بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل که فکر نمیکنم گذاشته باشن
ایشالا حالا این دوستت آپلود میکنه میذاریم توی تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تنها مشکل این تاپیک الان همینه اونم حل می شه ایشالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون میشه نصب شده بازی رو آپلود کنین البته اگه
actros 1843 نتونست فایل آپلود کنه:10:
دل خودت بسوزه من چند بار نشستم.نقل قول:
قابل توجه شیرین خانوم دلت بسوزه تو که نمیتونی بشینی پشت کامیون
با 120 یه اکتروس1844 ردیف جمع کن همه چی تکمیل بادشکن سقفی بادگیر بغل از این چیزا.:31:
سلام
بچه ها یه سر به اینجا بزنین،ضرر نداره :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5812166#post5812166