دوستان کسی میدونه برای باز کردن طرح طلا یا یک همچین چیزی که بانک صادارت تبلیغ میکنه باید حداقل حسابی که باز میکنی چقد باشه ؟ و میشه در مورد سود و .... توضیح بدین ؟
Printable View
دوستان کسی میدونه برای باز کردن طرح طلا یا یک همچین چیزی که بانک صادارت تبلیغ میکنه باید حداقل حسابی که باز میکنی چقد باشه ؟ و میشه در مورد سود و .... توضیح بدین ؟
چرا باید شماره حساب با شماره کارت فرق داشته باشه؟ یعنی مثلا کسی بخواد پول به حساب من بریزه باید شماره حسابمو بهش بدم یا شماره کارتمو؟
خب اگه بخواد از طریق فیش واریزی به حسابتون واریز کنه (یعنی از طریق متصدی بانک)، باید شماره حسابتون رو داشته باشه ... اما اگه بخواد از طریق خودپرداز یا اینترنت، براتون کارت به کارت کنه، باید شماره کارتتون رو بهش بدید ...نقل قول:
فلسفهی این جدا بودن حساب و کارت هم اینه که شما برای همهی حسابهاتون (فکر کنم به جز قرضالحسنهی پسانداز واسه قرعهکشی بانک) میتونید کارت عابر بانک دریافت کنید ... در واقع شما اول حساب رو باز میکنید و یه شماره حسابی در اون بانک بهتون تعلق میگیره (که خب سیستم عددی خودش رو داره و اصلاً مثل کارتها 16 رقمی نیست: شامل کد شعبه، نوع حساب و خیلی چیزای دیگه میشه که همهی اینا با عدد در شماره حسابتون مشخص میشن) ... حالا روی این حساب (سرمایهگذاری کوتاهمدت یا انواع حسابهای دیگهی بانکی) میتونید درخواست کارت کنید که اون شمارهی خاص خودش رو داره و این دو تا جدای از هم هستن ...
اگه جدیداً برای افتتاح حساب و دریافت کارت به بانک رفته باشید، دیدید که حتی اگه بگید من میخوام کارت بگیرم هم بهتون فرم افتتاح حساب سرمایهگذاری کوتاه مدت میدن تا پر کنید ...
و وقتی پر کردید، تازه درخواست افتتاح حساب رو دادید !! حالا باید فرم مربوط به درخواست کارت روی حساب کوتاه مدت خودتون رو پر کنید و بدید ...
سلامنقل قول:
کدی که بانک پارسیان به عنوان شماره حساب به من داد خیلی طولانیه(دقیق یادم نیست چند رقم بود)ولی اگه کسی بخواد رو کاغذ بنویسه از کاغذ میزنه بیرون :27:
راستی پارسیان واسه قرض الحسنه پس انداز کارت هم میده البته شاید جدیدا همشون میدن درست نمیدونم
همه بانکها برای قرض الحسنه کارت میدن.نقل قول:
سلام
کدی که بانک پارسیان به عنوان شماره حساب به من داد خیلی طولانیه(دقیق یادم نیست چند رقم بود)ولی اگه کسی بخواد رو کاغذ بنویسه از کاغذ میزنه بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی پارسیان واسه قرض الحسنه پس انداز کارت هم میده البته شاید جدیدا همشون میدن درست نمیدونم
شماره حساب هم معمولا 13 رقمیه
سلام
چطور میتونم توی سپه لاگین کنم؟!کد:https://www.ebanksepah.ir
رمز عبور کدومه؟ نه پسورد 4 رقمی خودپرداز رو قبول کرد و نه رمز دوم رو
جایی نداره درست و حسابی مثل پاسارگاد کارهامون رو انجام بدیم؟
العان بالاترین سود رو کدوم بانک یا موسسه میده؟
چطوری میتونم پرینت حسابم رو از توی اینترنت دریافت کنم؟ سیبای ملی هستش
فکر کنم همه مثل هم باشن چون اگر یکی بخواد بالاترین سود رو بده همه میرن یه جای خاص!نقل قول:
17 % 5ساله بیشترینشه
نه عزیزم العان بانک مهر اقتصاد حدود 28 درصد یک ساله و 40 درصد دوساله میدهنقل قول:
فکر کنم همه مثل هم باشن چون اگر یکی بخواد بالاترین سود رو بده همه میرن یه جای خاص!
17 % 5ساله بیشترینشه