برند active مدل های اسپرت خوب و محکم و ضدآبی داره .نقل قول:
Printable View
برند active مدل های اسپرت خوب و محکم و ضدآبی داره .نقل قول:
سلام دوستان. یه ساعت مارک خوب واسه همسرم می خوام. قیمت تا 600. در ضمن از کجا باید بخرم؟ ؟ بازار ساعت تهران کجاست
دوستان این ساعت رو میشناسیدتازه خریدمش 160 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته edifice casio
سلام دوستان
خیلی به راهنماییتون نیاز دارم چون تا 2و3 روز دیگه میخوام برم بازار خرید
یه ساعت زنانه مد نظرم هست از مدل chanel ، عکسش رو میزارم ، می خوام بدونم هست تو ایران ؟ چون از تو خود سایت شانل پیداش کردم و اینکه قیمتش چنده ؟
کلا تا 150-200 تومن یه ساعت زنانه ی شیک و خوب ، چی معرفی می کنین ؟
دوست عزیز در این رابطه به شما پیغام خصوصی دادم .نقل قول:
برند شنل برند خوبی هست اما پیداکردن اصلش خیلی سخته با توجه به اینکه فکر نمیکنم نمایندگی معتبر هم در ایران داشته باشه .
این مدل هم با توجه به برلیانی که دور صفحه کار شده بعید زیر 200 تومان باشه .
دوستان یه ساعت مردانه ی شیک زیر 200 میخام. خیلی هم جم و جور نباشه. اینو پیدا کردم نسبتا خوشم اومد
133D-1
نظرتون چیه؟
من این مدل رو ندارم اما از سری edifice دارم تا الآن منو اذیت نکرده و خیلی ساعت های خوبی هستن....تو این حوالی از بهترین ساعت هاست...ساعت های casio رو میگم...نقل قول:
به پوست روشن جدا از سلیقه سعتهای بند فلزی بیشتر میاد یا چرمی؟ خودم به شخصه ساعت های همچین بزرگ رو دوست دارم اما خب باید به دست هم بیاد و تابلو هم نباشه.
ساعت بسیار زیبایی است امانقل قول:
1- وزنش زیاده ( 172 گرم) یعنی از موبایل Galaxy S III بنده که 133 گرمه هم سنگین تره!
2-قطب نما ندارد.
3-دماسنج ندارد. برای بنده که تو خوزستانم خیلی کاربرد داره.
به نظر من ساعت فلزی براق استیل خیلی بهتون میاد. تو مدلهای کلاسیک و مجلسی کاسیو بگردید چیزای خوبی گیر میاد.نقل قول: