دوست عزیز ، اگه آیتونز روی سیستم نباشه ، آیفان باکس کار نمی کنه...
باید آیتونز بشناستش بعدش آیفان باکس می شناسه... روی یه سیستم بدون ایتونز اگه آیفان باکس بریزین نمی شناسه...
Printable View
دوست عزیز ، اگه آیتونز روی سیستم نباشه ، آیفان باکس کار نمی کنه...
باید آیتونز بشناستش بعدش آیفان باکس می شناسه... روی یه سیستم بدون ایتونز اگه آیفان باکس بریزین نمی شناسه...
با سپاس از دوستان عزيز ؛
من هم ifunbox و هم itunes رو دارم.
حتي يكبار با يه كامپيوتر ديگه كه آيتونز نداشت هم امتحان كردم ولي باز هم ifunbox آيفون رو نشناخت!
شايد ورژني از ifunbox كه ios ورژن 4.3.3 رو بشناسه ارائه نشده و بايد منتظر ifunbox جديد بمونم!
كسي از دوستان از ifunbox به همراه ios ورژن 4.3.3 استفاده كرده؟؟؟؟
با سپاس
من الان رو 4.3.3 هستم و از ورژن 1.2 دارم استفاده ميكنم بدون هيچ مشكلي هيچ ربطي هم به آيتونز نداره اصلا فلسفه ايه برنامه اينه كه جايي كه آيتونز نداري بتوني فايل رد و بدل كني تو idevice شما اصلا گوشي رو جيلبريك كردي؟نقل قول:
سلام به همه
از یکی از آشنا هام که از کانادا 7 تا گوشی اورده میخوام ایفون بگیرم با پارن نامبر MC603C/ A (سرچ کردم. انلاک هست)و version 4.1
میخوام بدونم ورژن پایین مشکلی نداره؟
راحت میشه اپدیت کرد؟
لطفا سریع راهنمایی کنید. عجله دارم
نه دوست عزیز آپدیت مشکلی نداره ولی این طور که میدونم آیفون 4 های 4.1 که قدیمی ترن مشکل آنتن دهی دارن...
ممنون از جوابتون. خودم هم به خاطره اینکه سریهای اوله شک کردم.نقل قول:
مشخص شده که مشکل انتن از چه تاریخ و ورژنی برطرف شده؟
تاریخ ساخت رو چطور میشه از شماره سریال فهمید؟
توپست قبل پارت نامبرو اشتباه نوشتم. درستش اینه: (part no . MC605C/A)
همه آيفونا مثل همن الكي ژاژخواهي نكن اگه شما ديدي مشكل آنتن دهي داره پس همه دارن دنبال ورژن هم نباش من الان 9 ماه دارم با پارت نامبرmc603ae/a من كه تا امروز مشكل آنتن دهي هم نداشتمنقل قول:
ژاژخواهی کدومه؟؟؟!!!!نقل قول:
انگار شما اخبارهای اپل رو تا قبل از خریدتون نشنیدید!!!
این مشکل آنتن سریهای اول آیفون 4 (خیلی هم سر صدا کرد) را اپل هم تایید کرده بود و تو تولیدات بعدی برطرف کرد. برای همین هم تو خرید بااون ورژن پایین شک کردم .
دوست عزیز(m_f_sh_85) پارت نامبر ربطی به ورژن نداره و فقط مشخص میکنه که برا کجا تولید شده و انلاک هست یا نه و .. .
نميدونم والا ما كه خريديم روش 4.1 بود هيچ مشكلي نداشت چند تا ديگه از دوستام بعد من خريدن همچين مشكلي نداشتن مطمئن باش تو طراحي گوشي هيچ تغييري ندادن فقط مشكل رو با يه آپديت نرم افزاري حل كردن ديگه خودت واردتري تصميم بگير.نقل قول:
ممنون از پیگیریت دوست عزیزنقل قول:
خدا کنه این هم مثل گوشی شما باشه. اخه اینجا همه چیز مثل هندونه بی شرط چاقو میمونه(حتی ایفون اپل):31: