نقل قول:
جواب جناب بابک رو بدیم:
دوست عزیز اون شخصی که اون سوالو پرسید جناب بابک خان سرپرست ناظرین نبود...کسی بود که از آواتار ایشون استفاده کرده!!!!!!!!:31:
Printable View
نقل قول:
جواب جناب بابک رو بدیم:
دوست عزیز اون شخصی که اون سوالو پرسید جناب بابک خان سرپرست ناظرین نبود...کسی بود که از آواتار ایشون استفاده کرده!!!!!!!!:31:
سلام دوستان
میخواستم بپرسم ورزشهای هوازای مثل دوچرخه سواری میتونه یک نوع بدنسازی باشه؟
من یک دوستی داشتم دوچرخه سوار بود پاهاش به سختی سنگ شده بود
نقل قول:
بله دوست عزیز...ولی فقط ماهیچه هائی رو قوی میکنه که بااین ورزش درگیرن...مثل ساق پا...عضله های جلو پا وپشت ران و...درضمن یکی ازبهترین ورزشهای هوازیه..البته بعد ازدو...:46:
در ادامه تایید Freeman عزیزم باید بگم پیاده روی قدرتی و سرعتی و هوازی اینتروال رو به مراتب تاثیرگذار تر از دو میدونم . نظر شما چیه ؟ :5:نقل قول:
سلام
من خیلی چاق شدم یعنی قدم 179 ولی وزنم 86 هست چیکار کنم؟ کدوم دستگاه؟ تو خونه یه ترد میل هست یدونه هم از اون دوچرخه های ثابت
چی کار کنم؟
بله دوست عزیز کلا منظورم به این گونه ورزشها که تو خونواده دو هستند بود...کارت درسته...:46:نقل قول:
در ادامه تایید Freeman عزیزم باید بگم پیاده روی قدرتی و سرعتی و هوازی اینتروال رو به مراتب تاثیرگذار تر از دو میدونم . نظر شما چیه
شما منتظر چی هستی دوست عزیز ...کافیه روزی 30الی45دقیقه رو تردمیلت بدئی و تقریبا نیم ساعت دوچرخه بزنی...البته سعی کن پشت سرهم نباشه...مثلا دوئیدن صبح و دوچرخه بعد از ظهر..باکمی ممارست وتحمل سختی ایشالله رو فرم میای...فقط عجله نداشته باش...:46:در ضمن شما باتوجه به قد ووزنتون حدود 8الی10کیلو کم کنی روبراهی...داشت یادم می رفت:دی...شما سعی کن وعده نهارت رو کمتر کنی...درعوضش اون مقداری که کم کردی رو 3الی4ساعت بعد بخور(بعد از دوئیدن یا دوچرخه زدن)..وشام رو هم سبک بخور...نه اینکه اصلا نخوری ها نه...سبک بخور...صبحانت رو هم فراموش نکن...بزار معدت راحت تر غذارو هذم کنه...کلا سعی کنید بیشتر از6ساعت گزسنه نمونین...(میزان کالری خروجی وورودی بدنتون تنظیم بشه...)نقل قول:
سلام
من خیلی چاق شدم یعنی قدم 179 ولی وزنم 86 هست چیکار کنم؟ کدوم دستگاه؟ تو خونه یه ترد میل هست یدونه هم از اون دوچرخه های ثابت
چی کار کنم؟
موفق باشی...
البته در جواب A.M.D.D.E.V.I.L عزیز و ادامه حرف های D,Freeman ، به شخصه معتقدم کسی که میخواد ورزش کنه و بالاخص 8 الی 10 کیلو وزن کنه، باید بره باشگاه!
وسایل خونه در واقع برای این هست که یه موقع میبینید به تعطیلی خوردین، هوا خیلی بده، ماشینتون خرابه یا اگه برید باشگاه و برگردید خیلی وقت برای کارهای دیگتون کم میارین.
یادمه 2 سال پیش میخواستم وسایل ورزشی تو خونه رو کامل کنم و همینجا کار کنم که یه دوستی حرف ساده و خوبی زد: تو خونه هیچی نمیشی، بیا باشگاه!
چرا دوست عزیز؟؟؟؟؟برای کسی که میخواد فقط به تمرینای هوازی بپردازه ووزنشو کم کنه چه فرقی بین خونه وباشگاه هست...اتفاقا من چند نفر رو دور ور خودم میشناسم که به راحتی فقط با دستگاه ترد میل 10تا15کیلو ازوزنشون رو کم کرد...البته اصولی...بله برای پرورش اندام کارها یار تمرینی وکلا تمرین کردن تو باشگاه یه الزامه...ولی برای کسی که میخواد فقط از دستگاه هائی مثل ترد میل...اسکی فضائی...دوچرخه و...استفاده کنه...باشگاه با منزل چه فرقی میکنه؟؟؟؟ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدی....نقل قول:
یادمه 2 سال پیش میخواستم وسایل ورزشی تو خونه رو کامل کنم و همینجا کار کنم که یه دوستی حرف ساده و خوبی زد: تو خونه هیچی نمیشی، بیا باشگاه!
دوستان عزیز برای پهن کردن عرض شونه ها و افزایش حجم عضله بازو با دمبل چه حرکاتی رو پیشنهاد میکنید؟....
کلا یه برنامه ورزشی میخوام واسه کار با دمبل...مرسی
برای پهن کردن شونه ها دمبل کافی نیست...ولی به هرحال...سرشانه دمبل موازی رو با نشر ایستاده سوپر ست بزن...بعدشم سرشانه دمبل آرنولدی رو با سرشانه لیفت سوپر ست بزن ......اینا رو هرکدوم سه ست12تائی بزن...سرشونه لیفت سرشونه رو خوش فرم میکنه...نشر خم هم یادت نره(این برای عضله های پشت بالا تنته)...برای بازو هم نگفتی جلو بازو یا پشت بازو؟؟؟ولی برای جلو بازو جلو بازو دمبل که دیگه باید باشه به همراه جلوبازو دمبل چکشی...پشت بازو هم پشت بازو سوئینگ به همراه پشت بازو دست پشت گردن....(این حرکتائی که گفتم رو میدونی چجورین دیگه نه؟؟) البته اگه هالتر هم داشتی که خیلی بهتر بود...کلا حرکات با دمبل محدوده...بازم اگه دوستان حرکات دیگه ای مدنظرشونه این دوستمون رو راهنمائی کنن...