نقل قول:
به دور از هر گونه تعصبی
بهتون قول میدم بهتون قول میدم
مورینیو به زودی به فوتبال نتیجه گرا رو میاره
میشینیم و میبینیم
به زودی؟ علامتشو داد. داره هوادارارو آماده می کنه. :31:
حالا اگه با این فوتبالم بتونه رئالو در اروپا تا حدی موفق کنه دستش درد نکنه. جور زیبایی رو ما می کشیم. فقط نماینده های دیگه اسپانیا نتایج بهتری بگیرن.
مورینیو: راهی طولانی پیش رو داریم
مورینیو معتقد است که سبک فوتبال گویای آن است که الان زمان مناسبی برای ریسک کردن نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - رئال مادرید، هفته اول رقابتهای لالیگا را با تساوی بدون گل مقابل مایورکا آغاز کرد و ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی این تیم در پایان این دیدار اعلام کرد که هنوز راهی طولانی برای رسیدن به اوج پیش روست.
این در حالی است که کهکشانی ها در طول 90 دقیقه بازی، تیم برتر میدان بودند ولی در نهایت نتوانستند از دفاع مستحکم تیم میزبان عبور کرده و به گل برسند. مورینیو در صحبتهایی در این رابطه به خبرنگار آ.اس گفت:« در خط دفاع، هیچ مشکلی نداشتیم و این خیلی خوب است، چرا که بازیکنانی زیادی در خط حمله داشتیم و بدین ترتیب در ضد حملات فضای خوبی برای مایورکا فراهم می شد. به رغم این مسئله، ما در این بازی خیلی خوب بودیم و مشکل چندانی نداشتیم.»
آقای خاص در ادامه در مورد عملکرد تیمش در هفته اول رقابتهای لالیگا و در دیدار مقابل مایورکا گفت:« ما به ویژه در نیمه دوم بازی و زمانی که شرایط روانی سخت تر می شود، فرصتهای فراوانی برای گلزنی داشتیم. در دقایق پایانی، بازیکنان حس می کنند که وقت در حال تمام شدن است و نگران می شوند. ما به اندازه نیاز برای پیروزی تلاش کردیم و با پنج یا شش فرصت مسلم گل، فکر می کنم که ما تلاشمان را برای رسیدن به پیروزی انجام دادیم.»
مورینیو ادامه داد:« البته باید بگویم که ما هنوز با روزهای اوجمان فاصله داریم، زمانی که با تمام پتانسیل نیستی، می بایست دو کار انجام دهی. یکی اینکه به خوبی به دفاع بپردازی تا گل نخوری و دومی هم بهره گیری از فرصتهای گلزنی است. این همان کاری است که الان باید انجام دهیم.این بازیکنان الان به اردوی تیمهای ملی شان خواهند رفت و دو روزبعد از بازگشتشان باید به دیدار اوساسونا رفته و دو روز بعد هم مصاف با آژاکس. پس وقت زیادی برای کار کردن نداریم و ریسک این ماجرا از دست دادن امتیاز است. پس مهمترین نکته این است که برای کسب سه امتیاز گلزنی کنیم. پس از اینکه نتوانستیم از فرصتهایمان بهره ببریم، احساس ناامیدی می کنم ولی من از آن دسته مربیانی نیستم که بازیکن را به خاطر از دست دادن موقعیت گل، یا مدافعان را به خاطر گل خوردن سرزنش کنم.»
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/30/2094520/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B7%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
2010/8/30