نقل قول:
خهلی ممنون!:11:
Printable View
نقل قول:
خهلی ممنون!:11:
نقل قول:
ممنون پدرام:دی!!
به علت زیغ! ( چه جوری مینویسن:دی!!!؟) وقت زیاد جالب نشد جواب سوالات !!!
فدات!:11:
این تو ذهنم بود گفتم بپرسم ببینم تو میدونی؟؟ غازقلنگ دقیقا یعنی چی و چطوری به وجود اومده؟؟ من خودم فکر کنم از سریال پاورچین به وجود اومد...نقل قول:
---
تو و پدرام رفتید هاست زدید؟؟
منم همین فکرو میکنم :دی !!!نقل قول:
این تو ذهنم بود گفتم بپرسم ببینم تو میدونی؟؟ غازقلنگ دقیقا یعنی چی و چطوری به وجود اومده؟؟ من خودم فکر کنم از سریال پاورچین به وجود اومد...
من 5 امیش بودم تو ایران!!!:27: تا ما زدیم امثال مفت خوری مثل پدرام ریختن خزش کردن :دی !!××××نقل قول:
تو و پدرام رفتید هاست زدید؟؟
بروبابا! تو پنجمیش بودی؟! مگه تو کی سایتتو زدی؟؟ بعد اون وقت یعنی واقعا سودش خوبه؟!؟!
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
راستی وبلاگت در مورد چی بود که فیل شد؟
:27: حمید پنجمین دزد ایران بود !نقل قول:
بروبابا! تو پنجمیش بودی؟! مگه تو کی سایتتو زدی؟؟ بعد اون وقت یعنی واقعا سودش خوبه؟!؟!
سود ؟! :18:
جوک جالبی بود :دی
ممنون/:5:
نقل قول:
حالا مگه 5 ام بودن بین n دزد:دی افتخاره؟!!
من فک کنم 23 تیر 87 بود !!! که زدم :دی
اول webfa.org هوا شد...! بعد چند روز webja.ir
:دی
در مورد سود دهی تو وب فارسی من به اینده های بسیار دور:دی نگاه میکنم....! :5:نقل قول:
یعنی این سایتها رو همینطوری در راه خدا احداث کردین؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21:نقل قول:
حمید پنجمین دزد ایران بود !
خزئبلات خودم بود ! با چیزایی که دوس داشتم!...:دینقل قول:
راستی وبلاگت در مورد چی بود که فیل شد؟
اشتباه راپورت دادن بهشون! اه اه اه اه اه اه!!!!:13:
حمید رو صندلی خیلی بهت خوش گذشته؟نه؟
بوی سوز که هیچی فک کنم چیزی از نشیمنگاهت نمونده(چقدر مودبانه گفتم :31:)
آره جات خالی :5:نقل قول:
حمید رو صندلی خیلی بهت خوش گذشته؟نه؟
پودر شدم چیزی حس نمیکنم دیگه:دی!!!×نقل قول:
بوی سوز که هیچی فک کنم چیزی از نشیمنگاهت نمونده(چقدر مودبانه گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در آخر از همه دوستانی که باعث داخخخ شدگی شدید! صندلی اینجانب شدند علی الخصوص بابک و امیر عزیز !×
و سایر سوال کنندگان و بینندگان !! گرامی ... و از اقا فرشید گل بسی تشکر میکنم!
باآرزوی موفقیت روزافزون!
بغضم کمر شکسته
راه نفس بریده
خوش باش و عاشقی کن!
پایان من رسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]